עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מה דעתך על הטווח תנועה החלקי שיש כשהדאמבל כבד וגדול ?חתירות עם משקולת ביד אחת גם עובדות מצוין בטווח חזרות גבוה
אז אתה עובד עם דאמבל קל יותרמה דעתך על הטווח תנועה החלקי שיש כשהדאמבל כבד וגדול ?
לא אמור להיות טווח חלקי עם דאמבל גדול יותר, הדאמבל אמור לעלות לצד הגוף ולא להיות מוגבל כי הוא גדול ונתקע בגוף...מה דעתך על הטווח תנועה החלקי שיש כשהדאמבל כבד וגדול ?
יש לי קצת כתפיים חרא אז אם אני מנסה להעלות תדאמבל לצד הגוף כואבת לי הכתף ורק שהוא נתקע בגוף לא כואב לילא אמור להיות טווח חלקי עם דאמבל גדול יותר, הדאמבל אמור לעלות לצד הגוף ולא להיות מוגבל כי הוא גדול ונתקע בגוף...
אם אתה לא יכול לעשות תרגיל כמו שצריך בלי כאב עדיף שתחפש אלטרנטיבהיש לי קצת כתפיים חרא אז אם אני מנסה להעלות תדאמבל לצד הגוף כואבת לי הכתף ורק שהוא נתקע בגוף לא כואב לי
:/
והמרפק אמור לעלות מעל הטורסו בסיום התנועה או לא ? לא הבנתי כל כך
כלכך הרבה תרגילים לשלב לתוכנית כדי לשמור על הכתפיים בבנץ?אני אוהב את פנדליי. בכל מקרה כדאי לשלב גם מתח ופייס פולס כדי שיהיה איזון בכתפיים ולא תפצע.
אז ההמלצה הכי יעילה לשיפור הבנץ בצד הנגדי זה הפנדליי?מבחינה אנטומית פנדליי יעבוד הכי טוב על הלטסימוס, בניגוד לבנט אובר ראו רגיל.
אתה לא חייב לעבוד כמו משקולן, ולהניח את המוט על הרצפה, אבל אפשר לקחת השראה מהתרגיל.
5 סטים של פנדליי כתוספת ליום של הבנץ מספיק? יעשה את העבודה?לא אמור להיות טווח חלקי עם דאמבל גדול יותר, הדאמבל אמור לעלות לצד הגוף ולא להיות מוגבל כי הוא גדול ונתקע בגוף...
זה לא רק בשביל הבנצ', אלא גם בגלל שלרוב אתה עושה יותר דחיפות ממשיכות, ולרוב אתה יושב שפוף כל היום, אז זה כדי לאזן את זה, אבל אף אחד לא אמר שאתה חייב לעשות הכל באימון אחד, אתה יכול לפזר את התרגילים לאורך השבועכלכך הרבה תרגילים לשלב לתוכנית כדי לשמור על הכתפיים בבנץ?
אז ההמלצה הכי יעילה לשיפור הבנץ בצד הנגדי זה הפנדליי?
5 סטים של פנדליי כתוספת ליום של הבנץ מספיק? יעשה את העבודה?
התנועה דומה מאוד לעבודה מול מוט- המרפק צריך להגיע ממצב שהוא בפשיטה("יד ישרה") לכפיפה(בסוף התנועה) בקו ישר, בלי לזוז ימינה או שמאלה אלא רק למעלה ולמטה, בסוף התנועה המרפקים צריכים להיות קרובים מאוד לגוף/גב בהתאם למבנה גוף והמשקולת לא אמורה להתנגש בגוף.יש לי קצת כתפיים חרא אז אם אני מנסה להעלות תדאמבל לצד הגוף כואבת לי הכתף ורק שהוא נתקע בגוף לא כואב לי
:/
והמרפק אמור לעלות מעל הטורסו בסיום התנועה או לא ? לא הבנתי כל כך
5 סטים של עבודה(לא כולל חימום) יספיקו5 סטים של פנדליי כתוספת ליום של הבנץ מספיק? יעשה את העבודה?
מה הבעיה? מתח זה תרגיל בינוני בקושי שלו ופייס פולס זה תרגיל קל. פשוט תעשה יום אחד מתח, יום אחר חתירה ויום נוסף פייס פולס. אתה יכול גם לעשות פייס פולס באותו יום עם מתח או חתירה כי זה תרגיל מאוד קליל.כלכך הרבה תרגילים לשלב לתוכנית כדי לשמור על הכתפיים בבנץ?
אז ההמלצה הכי יעילה לשיפור הבנץ בצד הנגדי זה הפנדליי?
5 סטים של פנדליי כתוספת ליום של הבנץ מספיק? יעשה את העבודה?
גם בסדר פשוט הוא פתח את הפוסט ושאל על סוגי חתירותמה עם מתח עם משקל?
לא עדיף למשוך את הדאמבל יותר לכיוון המפשעה? , בסרטון הוא מושך לכיוון מרכז הגוף ולא לחלק התחתון של הגוףהערה- לא חייב לקחת את המרפק עד כדי כך כמו בסרטון, אבל רצוי שיעבור את קו הגוף
לא ממש, כל עוד יש פשיטת מרפק לא צריך להגזים עם הצורה של ה"קשת" באופן לא טבעילא עדיף למשוך את הדאמבל יותר לכיוון המפשעה? , בסרטון הוא מושך לכיוון מרכז הגוף ולא לחלק התחתון של הגוף
התכוונתי כדי לקדם את הבנץ צריך לעבוד גם על המשיכה. (השרשרת האחורית)מה זה שיפור בצד הנגדי? מה אתה רוצה להשיג? לחזק שריר מסויים?
אז על איזה תרגילי משיכות אתה ממליץ כדי לקדם את הבנץ? ואיך אתה חושב לפרוס אותם לאורך השבוע? 3 או 5 סטים מכל תרגיל? וכן כמובן התייחס לתרגילי עזר ללא צורך במנוחות ארוכות.זה לא רק בשביל הבנצ', אלא גם בגלל שלרוב אתה עושה יותר דחיפות ממשיכות, ולרוב אתה יושב שפוף כל היום, אז זה כדי לאזן את זה, אבל אף אחד לא אמר שאתה חייב לעשות הכל באימון אחד, אתה יכול לפזר את התרגילים לאורך השבוע
ופנדליי זה לא בהכרח התרגיל האידאלי, אבל הוא לרוב כיפי ונוח יותר
ואתה לא חייב מלא סטים של גב בכללי או לעבוד עליהם במתכונת כוח, הם משמשים בעיקר כתרגיל עזר, אז תתייחס אליהם ככה
זה משיכה אדיאלית לבנץ?התנועה דומה מאוד לעבודה מול מוט- המרפק צריך להגיע ממצב שהוא בפשיטה("יד ישרה") לכפיפה(בסוף התנועה) בקו ישר, בלי לזוז ימינה או שמאלה אלא רק למעלה ולמטה, בסוף התנועה המרפקים צריכים להיות קרובים מאוד לגוף/גב בהתאם למבנה גוף והמשקולת לא אמורה להתנגש בגוף.
אפשר לעשות את התרגיל בספת כושר(כמו בסרטון למטה) או ישירות מול הסטנד של המשקולות(בעמידה)
![]()
הערה- לא חייב לקחת את המרפק עד כדי כך כמו בסרטון, אבל רצוי שיעבור את קו הגוף
5 סטים של עבודה(לא כולל חימום) יספיקו