VoClaS's Log - The Journey For Mass

• פותח/ת השרשור VoClaS
  • פורסם בתאריך

VoClaS

משתמש קבוע
1,450
14
נק' מוניטין:
1,761
1,450
14
מטרה: מסה,נפח.
גובה:1.75
משקל: 62(אני יודע...אני יודע....)
אחוזי שומן: 11
צריכת קלוריות ליום: 2500 מהיום - היה לי תקופה של מחלה ליפני חודש ולא אכלתי שבוע כמעט כלום ושבועיים אחרי הייתי צריך בהדרגה ומשהו מיוחד... וגם לא יכלתי להתאמן אז נידפקתי... [משהו שהבית חולים אמר לא אני חשבתי שאני לא צריך לאכול]
רקע באימונים: התחלתי בפעם הראשונה לפני 4 חודשים להתאמן בחיי.

אימון: SS
שלושה פעמים בשבוע:
A:

Squat 3X5 (45)
Bench press 3X5(60)
Deadlift 1X5(45)

B:

Squat 3X5 (45)
Standing barbell press 3X5(20)
Pullups 3X5(10)

הערות: *התחלתי לפני שבוע SS וגם את תרגיל הסקוואט והדד ליפט וסטנדינג פרס לכן המשקלים הנמוכים ...כדי ללמוד טכניקה.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
וואויי לא יודע למה אבל זה פשוט היה אימון בן זונה ... ממש הלך טוב..
Squat 3X5 50
Standing barbell press 3X5(25)
Pullups 3X5(12.5)

• פותח/ת השרשור
האימון היה אתמול..
ניסיתי לשים את המוט במקום אחר בסקוואט כמו בסרט של SS במקום הטרפזים או שם באיזור [אני יצלם ויראה לכם]
ועכשיו כואב לי בעצמות שם [של הכתף]..
אני פשוט יצלם אותי מתישהו שאני יזכר ויראה לכם.

---
אהה ויש לי בעיה אני לא הצלחתי לעלות משקל בבנץ'... ועשיתי טכניקה טובה, דווקא ישנתי הרבה יום ליפני ואכלתי טוב... לא יודע מה קרה

Squat 3X5 (51)
Bench press 3X5(60)
Deadlift 1X5(51)

• פותח/ת השרשור
כי בנץ' התחלתי ליפני 3 - 4 חודשים...את הדד ליפט והסקואט התחלתי ליפני שבוע... מן הסתם זה יהיה יותר כבד... וגם הבנץ זה בערך כמו המשקל שלי

כי בנץ' התחלתי ליפני 3 - 4 חודשים...את הדד ליפט והסקואט התחלתי ליפני שבוע... מן הסתם זה יהיה יותר כבד... וגם הבנץ זה בערך כמו המשקל שלי

גם אם הבנצ' שלך יותר גבוה משאר התרגילים, אתה לא אמור להתחיל קרוב למאה אחוז. הרעיון הוא שבונים רצף של התקדמות מאימון לאימון ולא ישר קופצים לעמוקים. קח צעד אחד אחורה בשביל אחרי זה לקחת הרבה צעדים קדימה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית