הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

אימונים ונהנים

Modiano

משתמש פעיל
807
43
נק' מוניטין:
250
807
43
Modiano הוסיף לוג חדש:

אימונים ונהנים - אימונים ונהנים

אז אחרי תקופה בייעוץ אישי , וקצת מחסור בכסף וזמן החלטתי להמשיך להתאמן לבד .

כרגע עושה ab 3 פעמים בשבוע, שבעיקר מתמקדת בנפח בינוני חכמות מנוחה בינונית בין סט לסט. במסה שתגיע עוד בערך שבועיים מתכנן לעשות תוכנית עם נפח מאוד גבוהה, משהו בסגנון ABCD

אכלתי לא משהו בזמן האחרון ואני רוצה לתת איזה שבועיים של חיטוב ואז חוזר למסה ארוכה.

שוקל כרגע 72 בערך, על 1.72 ובערך 15 א.ש( כרגע רוצה להגיע ל12) , כרגע על בערך 1700 קלוריות עם 120 דקות אירובי השבוע , עושה העמסה פעם בשבוע( בדרך כלל אוכל מה שבא לי...

למעבר ללוג המלא - לחץ כאן
כמובן שאם יש למישהו עצות מה לשפר ,להוסיף , לשנות וכו' אשמח שתרשמו לי פה.

• פותח/ת השרשור
למה שתעשה ABCD במסה? או בכלל?
מייק טוען שכל מסה צריך לגוון, אז במסה הקודמת עשיתי כביכול "כוח", נפח נמוך ויותר מנוחה בין הסטים, ובמסה הבאה הוא המליץ לי לעשות מסה שכוללת נפח גבוהה כאשר ביקשתי ממנו דוגמא הוא הביא לי תוכנית ABCD שלטענתו הכי מתאימה לי כרגע מבחינת יכולת וצבירת מסת שריר.

• פותח/ת השרשור
Modiano עדכן/ה את הלוג ״אימונים ונהנים״:

עדכון לוג: 18/04/17

אחרי שבועיים בלי אימונים מנסים לחזור לשגרה

סקוואט 105X3X6 רציתי לתת אימון חזרה בלי חגורה, הורדתי 10 קילו ועשיתי בלי, אימון הבא כבר 115 עם חגורה.

לחיצת רגליים במכונה 140X3X8

מתח 15X3X6

חתירה 27.5X3X8

כפיפת מרפקים עם מוט

כפיפת מרפקים עם משקולת יד

בטן

קרא את שאר עדכון הלוג...

• פותח/ת השרשור

עדכון לוג: 19/04/17

הורדתי קצת משקל למרות החיטוב, רק בגלל שלא התאמנתי שבועיים. בכל מקרה משבוע הבא מתחיל לעשות אימונים מלאים וכמו שצריך.

בנץ פרס 75X3X6

לחיצת חזה במכונה

פרס 50X3X6

לחיצת חזה בשיפוע

פשיטת מרפק בישיבה עם משקולת יד מאחורי הראש

פולי עליון יד אחורית

קרא את שאר עדכון הלוג...

• פותח/ת השרשור

עדכון לוג: 26/04/17

סקוואט 115X2X6 חגור,פשוט גמר לי את כל האימון, כנראה אחרי שעשיתי 2 אימונים בשלושה שבועות האחרונים ופנג'ויה הייתי גמור.

לחיצת רגליים במכונה צריך עזרה פה, כבר תקופה מאוד ארוכה שכל פעם שאני עושה את התרגיל הברכיים פשוט ממש רועדות לי גם במשקלים יחסית נמוכים, יש לכם רעיונות למה זה קורה? אולי בגלל שזה אחרי הסקוואט תמיד? @Daniel Barack @White Walker @MikeRozner תודה.

מתח 15X2X6

חתירה 27.5X2X8

כפיפת מרפקים עם מוט

מקווה שאחזור לעצמי.

קרא את שאר עדכון הלוג...

• פותח/ת השרשור
  • פותח/ת השרשור

עדכון לוג: 29/04/17

סקוואט 115X3X6

לחיצת רגליים במכונה 140X3X8

מתח 15X3X6

חתירה 27.5X3X8

כפיפת מרפקים עם מוט

בטן

מעלה עכשיו סט שני של סקוואט לבדיקת טכניקה

קרא את שאר עדכון הלוג...

@Daniel Barack @White
Walker @kotzer
@.eliko b.e

אם יש מישהו אחר עם הערות, אשמח לקבל.

תודה.

כן, אתה יורד כ"כ עמוק שלא לצורך שבמשקלים שבאמת יאתגרו אותך - כל המסלול עליה הזה פשוט יתיש אותך.

• פותח/ת השרשור
כן, אתה יורד כ"כ עמוק שלא לצורך שבמשקלים שבאמת יאתגרו אותך - כל המסלול עליה הזה פשוט יתיש אותך.
השאלה מה יקרה במידה וארד פחות? אולי ארים יותר אבל השאלה אם לא אפגע בבריאות שלי או שלא כל השריר יעבוד?
בסוף המטרה שלי זה פחות משקל וכן השאלה אם פחות תנועה גורמת לשריר לעבוד פחות?

תודה.

השאלה מה יקרה במידה וארד פחות? אולי ארים יותר אבל השאלה אם לא אפגע בבריאות שלי או שלא כל השריר יעבוד?
בסוף המטרה שלי זה פחות משקל וכן השאלה אם פחות תנועה גורמת לשריר לעבוד פחות?

תודה.
אתה לא תפגע בבריאות שלך, אין שום בעיה אם תרד פחות אבל טוב
אתה די צולל למטה, ומקווה שהפגיעה למטה תתן לך מספיק ריבאונד להרים אותך, וזה גם מתיש, גם יכול לפגוע המפרקים וגם גורם לך להתנדנד ושם אותך בסיכון
תנסה לרדת יותר מבוקר, ואולי אפילו מעט פחות
ולדעתי אתה צריך לפתוח יותר את הרגליים ולרדת יותר זקוף, נראה כאילו יש לך רגליים ממש ארוכות וזה יכול לעזור לך

• פותח/ת השרשור
תנסה לרדת יותר מבוקר, ואולי אפילו מעט פחות
זה משהו שקורה לי הרבה מאז שהתחלתי להתאמן, יורד יחסית מהר, אנסה לרדת יותר מבוקר בפעמים הבאות. ושוב אשאל, האם לרדת פחות עדיף בשביל רק בשביל יותר משקל או שלרדת יותר מדי פוגע גם בטכניקה שלי? @MikeRozner , לפי מה שאני יודע הוא בעד לרדת כמה שיותר ואף בעצמו יותר מאוד נמוך.
ולדעתי אתה צריך לפתוח יותר את הרגליים ולרדת יותר זקוף
יכול להיות שאולי השרירי גב התחתון שלי חלשות מדי בשביל המשקל לעומת הרגליים? או שזה לא הכי קשור?

נראה כאילו יש לך רגליים ממש ארוכות וזה יכול לעזור לך
כנראה זווית צילום, אין לי בכלל רגליים ארוכות.

תודה רבה.

זה משהו שקורה לי הרבה מאז שהתחלתי להתאמן, יורד יחסית מהר, אנסה לרדת יותר מבוקר בפעמים הבאות. ושוב אשאל, האם לרדת פחות עדיף בשביל רק בשביל יותר משקל או שלרדת יותר מדי פוגע גם בטכניקה שלי? @MikeRozner , לפי מה שאני יודע הוא בעד לרדת כמה שיותר ואף בעצמו יותר מאוד נמוך.
אין שום בעיה לרדת נמוך מאוד, אני בעד, אבל הבעיה היא שקשה יותר להתקדם ככה, ולרדת לא עד הסוף לא יפגע בך
מייק יודע טוב מאוד איך לעשות את זה, ואם תסתכל טוב הוא עושה את זה בצורה מאוד מבוקרת

יכול להיות שאולי השרירי גב התחתון שלי חלשות מדי בשביל המשקל לעומת הרגליים? או שזה לא הכי קשור?
בדרך כלל נפילה קדימה זה בגלל שהרגליים לא מספיק חזקות כדי לדחוף אז הגב משתלט על הפעולה

אז כנראה זה רק הזווית, אבל עדיין אני לא חושב שלפתוח מעט יותר את הרגליים יזיק לך

• פותח/ת השרשור

תודה רבה.
אני בעד לנצל את כל הטווח, כן אבל אתה צונח למטה. ההתנגשות בבאונס תגרום לך בסופו של דבר להזרק קדימה או לצאת מכיווץ, שניהם לא רצויים... קצת יותר מבוקר, זה הכל.

• פותח/ת השרשור
אני בעד לנצל את כל הטווח, כן אבל אתה צונח למטה. ההתנגשות בבאונס תגרום לך בסופו של דבר להזרק קדימה או לצאת מכיווץ, שניהם לא רצויים... קצת יותר מבוקר, זה הכל.
אחלה, אקח לתשומת ליבי לרדת יותר מבוקר כמו שאתה וkotzer המלצתם לי.

כל השאר נראה בסדר?

• פותח/ת השרשור

עדכון לוג: 02/05/17

בנץ פרס 75X3X6

לחיצת חזה במכונה

פרס 50X3X6 סט שני ואחרוו כשל חזרה 4.

לחיצת חזה בשיפוע

פשיטת מרפק בישיבה עם משקולת יד מאחורי הראש

פולי עליון יד אחורית

צריך עזרה
כבר סגרתי בפרס את ה50 האלה, פשוט לא יודע מה יש בזמן האחרון, מרגיש כאילו הכתפיים בפיגור רציני מבחינת כוח, יש הצעות?

קרא את שאר עדכון הלוג...

• פותח/ת השרשור
גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית