הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מעבר לתכנית abc

Ronisal

משתמש מתחיל
6
0
נק' מוניטין:
0
6
0
אני חודשיים וחצי בתוכנית ab. אני עובד על כל שריר בגוף ויוצא שהאימון מגיע לי לשעה וחצי אפילו שעתיים שאני עושה גם בטן. אני הולך 4 פעמים בשבוע פלוס עוד פעם ל20 דקות אימון בטן. עכשיו באימון abc אני יכול ללכת 6 פעמים בשבוע ככה שזה יוצא עדיין פעמים על כל חלק בגוף בשבוע כמו אימון ab רק שככה האימון לא יעבור את השעה- שעה ורבע אימון שזה האידיאלי.

אין שום סיבה שהאימון יקח כל כך הרבה זמן.

תרשום את התוכנית שלך

אין שום סיבה שהאימון יקח כל כך הרבה זמן.

תרשום את התוכנית שלך
למה שלא יגיע לשעה וחצי?
אימון שיש בו בנץ' וסקוואט לדוגמא, אם אתה עובד עם מנוחות גדולות ומשקלים גבוהים, ועוד איזה תרגיל עזר לכל שריר (כמו שיש ב AB) בקלות מגיעים לשעה וחצי.

למה שלא יגיע לשעה וחצי?
אימון שיש בו בנץ' וסקוואט לדוגמא, אם אתה עובד עם מנוחות גדולות ומשקלים גבוהים, ועוד איזה תרגיל עזר לכל שריר (כמו שיש ב AB) בקלות מגיעים לשעה וחצי.
אני לא חושב שזה המצב

• פותח/ת השרשור
Abc מי אמר abcd?
אני לא זוכר את השמות של כל התרגילים אז ארשום ככה:
A-
חזה עובד בנץ פרס, חזה עליון עם דאמבלים וחזה תחתון עם כבלים.
אחרי זה פרפר.
כתפיים לחיצה בעמידה עם מוט, אחרי זה כתף קידמית דאמבלים, כתף אמצעי דאמבלים וכתף אחורי דאמבלים.

אחרי זה יד אחורית 2 תרגילים שונים.
ובסוף בטן.

B-
מתח, חתירה, pull over נראה לי קוראים לזה, גם לגב אמצעי פנימי אני עושה תרגיל.
יד קידמית 2 תרגילים.
לרגליים סקוואט , דדליפט, הנפת רגליים במכונה בשביל הquads הרגליים קצת בפיגור אז הוספתי ואז 2 תרגילים לתאומים.
עושה בטן פעם כן פעם לא ועוד יום בא במיוחד לאימון בטן 20 דקות.

עריכה:
שכחתי שהכול זה 8×3 עם דקה מנוחה חוץ מהסקוואט ודדליפט לוקח שם 2 דקות

Abc מי אמר abcd?
אני לא זוכר את השמות של כל התרגילים אז ארשום ככה:
A-
חזה עובד בנץ פרס, חזה עליון עם דאמבלים וחזה תחתון עם כבלים.
אחרי זה פרפר.
כתפיים לחיצה בעמידה עם מוט, אחרי זה כתף קידמית דאמבלים, כתף אמצעי דאמבלים וכתף אחורי דאמבלים.

אחרי זה יד אחורית 2 תרגילים שונים.
ובסוף בטן.

B-
מתח, חתירה, pull over נראה לי קוראים לזה, גם לגב אמצעי פנימי אני עושה תרגיל.
יד קידמית 2 תרגילים.
לרגליים סקוואט , דדליפט, הנפת רגליים במכונה בשביל הquads הרגליים קצת בפיגור אז הוספתי ואז 2 תרגילים לתאומים.
עושה בטן פעם כן פעם לא ועוד יום בא במיוחד לאימון בטן 20 דקות.
אין שום סיבה שתעשה כל כך הרבה תרגילים לכל קבוצת שריר
חוץ מגב שהייתי עושה 2-3 תרגילים, ורגליים 2-4 (שבהם יש דדליפט וסקוואט), אין שום סיבה ליותר מתרגיל אחד לכל קבוצת שריר
ותעיף את הכמות המגוחכת הזאת של בטן, זה סתם מעמסה מיותרת שלא תורמת לכלום, תעשה אם אתה רוצה תרגיל אחד פעמיים בשבוע, וזה כבר מעל ומעבר

לפצל את התוכנית עוד זה מיותר..
כמו שאמרו מעלי, תוריד את הכמות תרגילים.. אתה לא צריך את כולם
והאימון כבר יתקצר.. תתחזק בתרגילים הבסיסיים (סקוואט דדליפט פרס בנץ)

• פותח/ת השרשור
אין שום סיבה שתעשה כל כך הרבה תרגילים לכל קבוצת שריר
חוץ מגב שהייתי עושה 2-3 תרגילים, ורגליים 2-4 (שבהם יש דדליפט וסקוואט), אין שום סיבה ליותר מתרגיל אחד לכל קבוצת שריר
ותעיף את הכמות המגוחכת הזאת של בטן, זה סתם מעמסה מיותרת שלא תורמת לכלום, תעשה אם אתה רוצה תרגיל אחד פעמיים בשבוע, וזה כבר מעל ומעבר
תרגיל אחד פעמיים בשבוע לבטן? תרגיל אחד לחזה? הבנתי את הרמה פה מבין שאין עם מי לדבר. תנעלו את האשכול תודה.
אתם יוצאים מנקודת הנחה שכל אחד שמגיע לפורום הזה הוא מתחיל ומזלזלים בלי לדעת בכלל מי בצד השני. אני ממש לא מתכוון לעשות אימון חזה שבנוי מתרגיל אחד של בנץ פרס ואימון בטן פעמיים בשבוע מתרגיל אחד. עצוב שיש אנשים שיקשיבו לעצות כאלה בשל חוסר ידע ויבזבזו המון זמן במכון עד שיבינו את הטעות.

תרגיל אחד פעמיים בשבוע לבטן? תרגיל אחד לחזה? הבנתי את הרמה פה מבין שאין עם מי לדבר. תנעלו את האשכול תודה.
אתם יוצאים מנקודת הנחה שכל אחד שמגיע לפורום הזה הוא מתחיל ומזלזלים בלי לדעת בכלל מי בצד השני. אני ממש לא מתכוון לעשות אימון חזה שבנוי מתרגיל אחד של בנץ פרס ואימון בטן פעמיים בשבוע מתרגיל אחד. עצוב שיש אנשים שיקשיבו לעצות כאלה בשל חוסר ידע ויבזבזו המון זמן במכון עד שיבינו את הטעות.
אמר מר עולם לשעבר Ronisal
מהניסיון העצום שלך צריך 43 תרגילי בטן? ניסית פעם לעבוד עם מעט תרגילי בטן שאתה יודע להגיד מה עובד ומה לא?
מי אמר שאתה צריך אימון שלם שמוקדש אך ורק לשריר החזה?
שריר מתפתח לא בגלל שאתה נותן לו תשומת לב כמו שאתה נותן לתינוק, אלא הוא מתמפתח כי אתה מעמיס עליו ומאלץ אותו להתפתח
אני הייתי מתאמן שנים עם כמה תרגילים לכל קבוצת שרירים בידיוק כמו שאתה רוצה לעשות, אתה יודע מתי גדלתי הכי הרבה? שחתכתי את כל הבולשיט (תודה מירי רגב) והורדתי את כמות התרגילים, והעלתי את איכות האימונים
ואת הבטן פיתחתי הכי הרבה ביום שהפסקתי בכלל לעשות תרגילי בטן

עצוב שיש אנשים שיקשיבו לעצות כאלה בשל חוסר ידע ויבזבזו המון זמן במכון עד שיבינו את הטעות
אתה הגעת לכאן כדי לקבל עצה, לא אנחנו אליך.
אני מציע לשנות גישה ומהר.
מילא היית מדבר לעניין, אבל מי שמטעה אחכ אנשים זה אותו אחד שלא מוכן להקשיב וללמוד מאחרים.

• פותח/ת השרשור
אמר מר עולם לשעבר Ronisal
מהניסיון העצום שלך צריך 43 תרגילי בטן? ניסית פעם לעבוד עם מעט תרגילי בטן שאתה יודע להגיד מה עובד ומה לא?
מי אמר שאתה צריך אימון שלם שמוקדש אך ורק לשריר החזה?
שריר מתפתח לא בגלל שאתה נותן לו תשומת לב כמו שאתה נותן לתינוק, אלא הוא מתמפתח כי אתה מעמיס עליו ומאלץ אותו להתפתח
אני הייתי מתאמן שנים עם כמה תרגילים לכל קבוצת שרירים בידיוק כמו שאתה רוצה לעשות, אתה יודע מתי גדלתי הכי הרבה? שחתכתי את כל הבולשיט (תודה מירי רגב) והורדתי את כמות התרגילים, והעלתי את איכות האימונים
ואת הבטן פיתחתי הכי הרבה ביום שהפסקתי בכלל לעשות תרגילי בטן
חמוד, זה שאתה מנסה להוציא אותי טועה באמצעות הקצנה של מה שאני אומר זה פתטי.
לא ,לא 43 תרגילים וגם לא אימון שלם של חזה בכל זאת אני עושה ab ולא מבודד חזה לאימון יחיד. איך אתה רוצה להעמיס על שריר שיתפתח אם אתה לא מעמיס עליו בכלל? אתה חושב שאתה יכול לעבוד על כל השרירים בגב שלך עם 1-2 תרגילים? אם הייתה לומד קצת אנטומיה לא הייתה מביך את עצמך כל כך. חוץ מזה גם בבטן יש יותר משריר אחד שבטח כל מה שאתה חושב עליו זה קוביות ועושה כפיפות בטן כמו מסכן, צריך תרגילים שונים בשביל לפגוע בהכל.

לא ,לא 43 תרגילים וגם לא אימון שלם של חזה בכל זאת אני עושה ab ולא מבודד חזה לאימון יחיד. איך אתה רוצה להעמיס על שריר שיתפתח אם אתה לא מעמיס עליו בכלל? אתה חושב שאתה יכול לעבוד על כל השרירים בגב שלך עם 1-2 תרגילים? אם הייתה לומד קצת אנטומיה לא הייתה מביך את עצמך כל כך. חוץ מזה גם בבטן יש יותר משריר אחד שבטח כל מה שאתה חושב עליו זה קוביות ועושה כפיפות בטן כמו מסכן, צריך תרגילים שונים בשביל לפגוע בהכל.
איזה תרגיל צריך בשביל לפגוע בשכל?

רציתי ליידע אותך ש @kotzer סטודנט לרפואה.
די בטוח שהוא יודע אנטומיה יותר ממך...

אני לא מנסה להוציא אותך טועה, אתה באמת טועה
איך אני רוצה להעמיס על השריר? לא יודע, אני חשבתי על לתת לו גירוי שגדל תמיד, כמה טיפשי מצידי שלא חשבתי על לזרוק את כל הארסנל של כל התרגילים על ההתחלה, כנראה ברח מזיכרוני שאם אתה לא מבזבז שעות בחדר כושר על כל שטות אז אין טעם לבוא בכלל.
תאמין לי שאת האנטומיה שלי עשיתי מספיק עד שיצא לי מכל החורים, ואם אתה היית עושה את שלך כמו שצריך היית יודע שכל תנועה מבצעת קבוצת שרירים, אתה לא חייב "לפגוע" בכל שריר, כי כל שריר יעבוד אם תעשה את התנועה שהוא מבצע.
אתה באמת חושב שבמתח עובד רק שריר אחד? אם כן אז הדבר היחיד שיש לך גבוה זה רמת שחצנות, כי רמת הידע ברצפה.
ואתה יודע כמה שרירים יש בבטן? אני יודע
אתה יודע כמה תנועות הם עושים? תתפלא, אבל לא כזה הרבה, לרוב להשתמש בהם רק כשרירים מייצבים בתנועות חופשיות זה יספיק כדי לפתח קוביות רציניות

אתה רוצה להשתחצן תעשה את זה בבית, כי פה אתה מפגין באמת חוסר ידע אמיתי

לדפוק את הראש בקיר, פעמיים בשבוע.
4x10
רק תרגיל אחד??? חשבתי שהבנת מהאשכול הזה שצריך יותר.
חמוד, באת להתייעצות, לא אהבת את מה שאמרו לך? לא נורא תעשה את מה שחשבת מראש אנחנו נשרוד את זה. רק תעשה טובה, פעם הבאה אם אתה לא באמת רוצה חוות דעת אז אל תפתח פוסט התייעצות.

Back
למעלה תחתית