הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון 120 kilos squat

• פותח/ת השרשור Cygnus
  • פורסם בתאריך

Cygnus

משתמש משקיע
4,921
328
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
19,594
4,921
328
Team Active

120 קילו, סט שני מתוך 3.

אני רק מקווה שזה סקוואט סביר מספיק. מהלחץ שכחתי את הספירה ועשיתי 6 חזרות. ההפסקה שלי בחזרה הרביעית היא בגלל שאני מנסה להיזכר כמה עשיתי עד עכשיו
P.gif

וכן כפי ש-moo אמר אני ממש עושה את זה כמו HB, מוזר לגמרי.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
פשוטו כמשמהו, לדחוף אותן החוצה כדי שלא יזוזו/ יכנסו פנימה.
הברכיים אמורות לשמש כציר , חוץ מהחלק הראשון של התנועה.

תודה. אז זה לא ממש לדחוף את הברכיים החוצה אלא יותר "לקבע" אותן שלא יזוזו בתנועה למטה (כמו שכתבת, ציר)?

תודה. אז זה לא ממש לדחוף את הברכיים החוצה אלא יותר "לקבע" אותן שלא יזוזו בתנועה למטה (כמו שכתבת, ציר)?

אתה צריך ממש לדחוף את הברכיים כדי להפעיל את ה- Aductors (מקרבי הירך; אני פשוט לא מבין למה יותר נשים לא עושות את התרגיל הזה).
זו גם דרך מצוינת למנוע מהברכיים לקרוס פנימה.

כמו ש Igorek אמר. אתה מנסה להתיישב על הרגליים שלך, וכנראה שהמשקל נמצא על האצבעות ולא באמצע כף הרגל.

תנסה להרים את האצבעות בתוך הרגליים כשאתה מתיישב, ותרגיש את המשקל על העקבים. אה, ושב בין הרגליים שלך, לא עליהן.

כמו ש Igorek אמר. אתה מנסה להתיישב על הרגליים שלך, וכנראה שהמשקל נמצא על האצבעות ולא באמצע כף הרגל.

תנסה להרים את האצבעות בתוך הרגליים כשאתה מתיישב, ותרגיש את המשקל על העקבים. אה, ושב בין הרגליים שלך, לא עליהן.

ההסברים שלכם (שלך ושל Igorek) זה איך לעשות HB, לא ?
כי LB הוא צריך לשבת חזק אחורה ולא בין הרגליים.

leftyland,הוא התכוון למובן הפאקצי של יש'ך:)
סאבזירו: הוא שואל אם התכוונת ב"ישך" למה שאנשים קוראים היום "ינשוך"(נשיכה),או יש לך.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית