הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון קרוספיט?

Diakover

משתמש פעיל
389
37
נק' מוניטין:
57
389
37
שלום לכולם.
לאחרונה עברתי סדנת יסודות בקרוספיט, ומאוד התחברתי לעניין, נהנתי הרבה יותר מאימון בחדר כושר.
רציתי לדעת, הבנתי שקרוספיט פחות עובד על הגדלת השריר, השאלה איך הוא מבחינת בניית שריר והחוזק שלו?
המטרה שלי היא להיות יותר חזק, והשריר שלי לא ירגיש כמו חמאה מתי שנוגעים בו.
בחדר הכושר היו תקופות שהצלחתי להגיע ל-130 בנץ, אבל השריר עצמו עדיין היה חלבי, למשל שאני לוחץ יד לאנשים מסוימים אני מרגיש חלש.
השאלה מה ההיתרונות והחסרונות של קרוספיט?כי לשלב את זה זה בלתי אפשרי מבחינת מנוחה, אני כן יכול להתאמן יום אחרי אימון קרוספיט אבל מניח שלא תהיה לזה אפקטיביות בגלל המנוחה.
ושאלה נוספת האם יש כזה דבר להיות ב"מסה" למי שמתאמן קרוספיט?
אומנם המאמנים בסטודיו של הקרוספיט ממש מקצועיים, אבל הייתי שמח לשמוע דעה שהיא מפה, כי בסוף יש להם אינטרס שאני ישאר במקום עצמו וזה מובן לגמרי.
תודה

זה סתם נראה כאילו אתה צמא לדם 😃
אם המשתמש יתרברב על משקל העבודה או יטען שיש לו *כיום* את משקל העבודה - חוב לראק.
90-100 קג ללחיצת חזה הם מספרים שבושה לדרוש עליהם חוב לראק.
ראית את התמונות שלו?

• פותח/ת השרשור
את זה כבר ראיתי, אמרתי שהייתי שמח לסרטון שלו בבנץ'

שמע אני באמת לא מבין את פשר היקום שלך בעולם הזה, בעיקר בפורום כאן והבזבוז זמן שלך בתגובות מהסוג הזה, לא עוזר או ענה לשום דבר, העניין שציינתי את ה-130 זה בשביל הקטע שהשריר עדיין היה חלבי, ולשאול למה.
באמת שהייתי נותן לך טיפ קטן ובמקום להסתכל על הגוף שלי, לרדת למטה ולשבת על איזה בירה ולמצוא חיים.

בכל מקרה, יש פה אחלה אנשים ותודה על התגובות פה, החלטתי לתת תקופה בקרוספיט, בעיקר כדי לשפר טכניקה ולהנות מהתהליך, גם אם זה לא בונה גוף, המטרה שלי בינתיים זה טכניקה ושיפור גמישות.

ולגבי ה-130, הייתה תקופה לפני שנתיים ששקלתי המון, הייתי בטיול גדול ופשוט כל היום רבצתי (הודו), והמון מסת שריר ירדה.

שמע אני באמת לא מבין את פשר היקום שלך בעולם הזה, בעיקר בפורום כאן והבזבוז זמן שלך בתגובות מהסוג הזה, לא עוזר או ענה לשום דבר, העניין שציינתי את ה-130 זה בשביל הקטע שהשריר עדיין היה חלבי, ולשאול למה.
באמת שהייתי נותן לך טיפ קטן ובמקום להסתכל על הגוף שלי, לרדת למטה ולשבת על איזה בירה ולמצוא חיים.

בכל מקרה, יש פה אחלה אנשים ותודה על התגובות פה, החלטתי לתת תקופה בקרוספיט, בעיקר כדי לשפר טכניקה ולהנות מהתהליך, גם אם זה לא בונה גוף, המטרה שלי בינתיים זה טכניקה ושיפור גמישות.

ולגבי ה-130, הייתה תקופה לפני שנתיים ששקלתי המון, הייתי בטיול גדול ופשוט כל היום רבצתי (הודו), והמון מסת שריר ירדה.

שונא בירה, מעדיף ירוק ואז קוויקי קטן.
לעניינו, עדיין קשה לי להאמין לך.

• פותח/ת השרשור
שונא בירה, מעדיף ירוק ואז קוויקי קטן.
לעניינו, עדיין קשה לי להאמין לך.

אז כנראה שאתה צריך שאחטה, ואתה מוזמן לאחת, אם כל כך משעמם לך (וויט וידו).
ולא חיפשתי שתאמין לי, חיפשתי תשובות לשאלות שלי ומה שהאנשים כאן נתנו דיי הספיק לי.
אני רק מת לדעת איך התגובה שלך מועילה באיזהשהיא צורה לענף?

כחלק מייעוץ לגבי תוכניות אימונים, משקלי עבודה הם פרטמר הכרחי במשווה. אני לא הולך להכריח כל משתמש שמבקש עזרה - להעלות סרטוני אימונים.

הבחור לא ביקש (בדיון הזה) התייחסות למראה החיצוני שלו ו/או דעה לגבי הכוח התיאורטי שלו. הוא ביקש עזרה לגבי תוכנית וצורת אימונים.

כל תגובה נוספת לא לעניין תימחק.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית