הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ כניסה לחיטוב

• פותח/ת השרשור Barbell
  • פורסם בתאריך

Barbell

משתמש פעיל
832
1
נק' מוניטין:
2,151
832
1
אוקיי... איזה הצעות יש לכם לתוכנית לחיטוב ראשון?
מטרה מן הסתם לשמור על כוח ומאסה
גובה 1.85
משקל 88
אחוז שומן 14.5 +-
סיימתי SS למרות שלא מיציתי אותה אבל מכל מיני סיבות מפגרות אני חייב להתחיל חיטוב
אז מה ההמלצות?

רן אני לא חושב שאתה מבין את הקטע של אימונים בחיטוב, לאף אחד לא אכפת מהנפח. אנחנו עובדים כדי לשמר משקלי עבודה, ונפח רק מפריע. זה חשוב בשביל ליצור התקדמות, אבל בשביל להשאיר את המצב כמו שהוא אפשר לחתוך חזרות מהחימום של מדקאו ולהתמקד בסט עבודה עצים כמה כמה שיותר משקל על המוט

• פותח/ת השרשור
1.אני מחטב כי ההורים שלי בלוק ולא מוכנים לשמוע שום דבר, כי דוד שלי שהוא בערך 95 והוא שיכנע אותם שאני לא יוכל להוריד אם אני יעלה, והם פשוט אטומים, לא מוכנים לשמוע שום דבר. אני לא מאחל לאף אחד מכם מצב כזה, אם זה היה תלוי בי הייתי מושך מאסה ל110 קילו לפחות.

2.בינתיים לא שמעתי המלצות לתוכניות לחיטוב מאף אחד פה חוץ מרן, ואני אשמח לעוד דעות.

בכל מקרה אני מתכנן לעבוד הרבה אירובי, משהו כמו 3 שעות בשבוע, מה אני משנה בתזונה?
תיכננתי לחטב עד 10% בערך בחיטוב רגיל, ואז לתת 6 שבועות עם UD, הדפסתי את הספר לא מזמן אז אני גם אשב ואקרא אותו, מה אתם אומרים?
דרך אגב כמה שזה ישמע מותר אם אני יאכל 3000 ביום אני ירד, נראה לי שאני עומד על ניטרלי של 3500 +-

אתה לא צריך כ"כ הרבה אירובי
תבנה תפריט על בסיס המאמר
תביא לנו אותו + נתונים (גיל/גובה/BMR)

מדקאו סט אחד עצים

אחר כך בא.ש נמוך יותר תעבור לדל פחמימה

• פותח/ת השרשור
1. אני רוצה לשפר שחייה וריצה (זמנים), לא ככלי עזר, זה יפגע במשהו?אני מתכנן אירובי עצים.

2.אני אבנה מחר תפריט ותוכנית ותקבלו אותם אל דאגה.

1.אני מחטב כי ההורים שלי בלוק ולא מוכנים לשמוע שום דבר, כי דוד שלי שהוא בערך 95 והוא שיכנע אותם שאני לא יוכל להוריד אם אני יעלה, והם פשוט אטומים, לא מוכנים לשמוע שום דבר. אני לא מאחל לאף אחד מכם מצב כזה, אם זה היה תלוי בי הייתי מושך מאסה ל110 קילו לפחות.

2.בינתיים לא שמעתי המלצות לתוכניות לחיטוב מאף אחד פה חוץ מרן, ואני אשמח לעוד דעות.

בכל מקרה אני מתכנן לעבוד הרבה אירובי, משהו כמו 3 שעות בשבוע, מה אני משנה בתזונה?
תיכננתי לחטב עד 10% בערך בחיטוב רגיל, ואז לתת 6 שבועות עם UD, הדפסתי את הספר לא מזמן אז אני גם אשב ואקרא אותו, מה אתם אומרים?
דרך אגב כמה שזה ישמע מותר אם אני יאכל 3000 ביום אני ירד, נראה לי שאני עומד על ניטרלי של 3500 +-

אין מצב שהנייטרלי שלך הוא 3500, אלא אם אתה ילד היפר שקופץ ומשתולל באמצע השיעור.

וחוץ מזה, לא הבנתי, אתה מחטב כי ההורים שלך מפחדים שתשאר על מעל 90?
מה אכפת להם?

• פותח/ת השרשור
איזה מפחדים... שיפחדו עד מחר... לא נותנים לאכול.
וכן אם אני על 3000 אני יורד במשקל...

• פותח/ת השרשור
לא קונים אוכל, יש רק פיתות.
עזוב לא רוצה להכנס לזה, תאמין לי שאם זה היה תלוי בי הייתי ממשיך עד 110 קילו לפחות, אחרי שאני יחטב הם ילמדו, ככה זה הם תקועים במאה הקודמת.

כמה פעמים אתה מתכוון להגיע לחדר כושר?
איך אתה מסתדר עם תפריטי תזונה?
אתה אוהב / עושה אירובי?
מה לדעתך על קרוספיט? עשית פעם?

זו שאלה קצת גלובאלית מה שאתה שואל, נדרשים עוד המון פרטים.

בסדר ככה זה הורים. גם אני עשיתי ועכשיו הם סותמים את הפה. אם זה מה שזורם לך אז קח לך חודשיים שלוש של ליצנות

מדקאו, רגיל בהתחלה, משכתי כמה שאני יכול, שראיתי שאני נתקע הורדתי את האימון האחרון בשבוע והוספתי שני קרוספיט (2+2). חתכתי ווליום מהחימום במדקאו

הלך טוב, אני לא מהטיפוס שממש מעלה סרטונים ותמונות לפורומים אבל אם זה מאוד מעניין מישהו שייצור קשר בפרטי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית