הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תרגיל עזר לבנצ

PizzaMakpizza

משתמש מתחיל
14
1
נק' מוניטין:
1
14
1
אהלן כרגע אני מבצע את השיטה של הפבורן לבנצ פרס והחלקים החלשים שלי הם האנטריור דלטואיד והיד אחורית אני רוצה במקום שלב הפאמפ ביום אחד בשבוע לשנות מבנצ פרס לתרגילים שיותר יתמקדו בשרירים האלה
אני חושב כרגע על פלור פרס/מקבילים
אשמח לשמוע עוד דעות וגם באיזה נפח להוסיף אותם
תודה!

• פותח/ת השרשור
לפי תרגילים אחרים הפרס שלי הוא טיפה מעל חצי מהבנצ וגם הלחיצה שלי עם דאמבלים באחיזה צרה לא גבוהה
יד אחורית לפי תרגילים אחרים כמו סקול קראשרס ופולדאונס לא במשקל גבוה ובמהלך החזרות בבנצ כשאני מנסה להכניס מרפקים פנימה אני מרגיש שאני מאבד כוח ובקלוז גריפ בחזרות האחרונות אני כבר צריך לתת למרפקים "לברוח" החוצה כדי לסיים את הסט
(וגם מבחינת ויזואלית השרירים האלה לא גדולים מדי)

לפי תרגילים אחרים הפרס שלי הוא טיפה מעל חצי מהבנצ וגם הלחיצה שלי עם דאמבלים באחיזה צרה לא גבוהה
יד אחורית לפי תרגילים אחרים כמו סקול קראשרס ופולדאונס לא במשקל גבוה ובמהלך החזרות בבנצ כשאני מנסה להכניס מרפקים פנימה אני מרגיש שאני מאבד כוח ובקלוז גריפ בחזרות האחרונות אני כבר צריך לתת למרפקים "לברוח" החוצה כדי לסיים את הסט
(וגם מבחינת ויזואלית השרירים האלה לא גדולים מדי)
אני לא הייתי משתמש בתרגילים אחרים כמדד
יש לך בעיות בנעילה של הבנצ', או לפחות בחלק האחרון?

לא החלק הקשה בבנצ אצלי זה אמצע ההרמה כזה קצת אחרי הנגיעה החזה

בחלק הזה המרפקים לברוח החוצה
אז זה אומר שהבעיה היא לא בתלת ראשי וכתף, אלא יותר חזה וגב (אולי גם בעיה בטכניקה)

בעזהי"ת

אז זה אומר שהבעיה היא לא בתלת ראשי וכתף, אלא יותר חזה וגב (אולי גם בעיה בטכניקה)

לך תסביר לבילדרים שכרגיל אני חווה עומס בלטיסימוס, יום אחרי בנץ' כבד, יותר מכל שריר אחר..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית