הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ גדלים מתוכניות כוח?

• פותח/ת השרשור
חברים שלי אז מה המסקנה בעצם מקבלים נפח מתוכניות כוח???

ברור שכן. מספיק להסתכל על רגליים או על יד אחורית של פאוורליפטר כדי לראות את זה.
WUT זה לא נכון אין מספיק נפח בתוכניות כוח לעומת בילדינג

אתה יכול לתת לי כיוון איפה אפשר לקרוא מאמרים וכדומה על מנת ללמוד יותר כיצד לבנות תוכנית בילדינג אפקטיבית?

אני יכול לתת לך שמות של קבוצות בפייסבוק ערוצי יוטיוב פורומים (קראתי את רוב אם לא כל המאמרים בקילוגרם נגיד)
אבל חלק גדול מבלדינג זה גם להכיר את עצמך וכמה נפח אתה צריך

נ.ב
לא הייתי מקשיב ליוסי לאור התוצאות שלו...

אני יכול לתת לך שמות של קבוצות בפייסבוק ערוצי יוטיוב פורומים (קראתי את רוב אם לא כל המאמרים בקילוגרם נגיד)

נ.ב
אנחנו מכירים? כי התוצאות שלי הפכו אותי לאחד הרצים המובילים בארץ.

זה ממש לא נכון, זה תלוי בתוכנית.
אני למשל רק ביום הראשון של השבוע הרמתי 11 טון בערך בנפח טוטאלי ואני ליפטר, אתה רוצה להגיד לי שזה מעט נפח?

נ.ב

תשלח לי בפרטי

נ.ב
זה שאתה מכיר רק את SS וTM לא אומר שאתה יודע מה זה תוכניות ליפטינג. תנסה לקרוא טיפה על עוד תוכניות. ומה בדיוק התוצאות שלך שאתה פותח את הפה פה על תוצאות?

דבר איתי אחרי שתעשה סמולוב ג׳וניור.

זה שתעבוד על חזה כמו מטורף זה משהו אחר, ועדיין הידיים / הכתף אחורית וכו' יהיו בפיגור, סמוך עלי שראיתי מיליון ואחת ודוגמאות, יש אנשים עם גנטיקה בידיים שהם יגדלו גם רק מבנץ וROWS ויש אנשים (הרוב) שזה לא יעבוד אצלם והם צריכים לעבוד על זה ישירות.
או שאני ואתה לא מדברים על אותו דבר שאנחנו מדברים על גדילה.
דבר איתי אחרי שתעשה סמולוב ג׳וניור.

אגב אם מה שאמרת היה נכון באמת, מוזרקים היו עושים רק תוכניות כוח (אם תגיד שהם עובדים אחרת כי פאמפ יותר עובד עליהם)
שום בעיה, היו פשוט עושים את זה בנפח גבוה יותר, אבל ''אותם תרגילים'' אבל הם לא, הם מבודדים כל דבר
וכך גם כל אדם אשר מעוניין בפרופורציה למטרות בילדינג.

לא הבנת אותי נכנסים במטרה לגדול ואז עוברים לליפטינג המעבר קורה עם תוספת ידע לא סתם פתאום מתחילים 5X5 אלה אחרי שחקרו
בילדינג זה לא קורה
אם תלך במכון שלך אני כמעט בטוח שאם תשאל "בילדר בילדר" מה התכונית שלו תקבל איזה גיבוב של שטויות עם נפח עצום
אם נתסכל על הרציניים בשני התחומים נגלה תוצאות יפות גם לטבעיים
תמונה - Body Transformation 2013 - 2017
תמונה - השינוי שלי לאורך 7 שנים - זריקת מוטיבציה חברים
לפחות אחד מהשניים שהבאת כדוגמה לא טבעיים
מספיק להכנס להודעות שלו ולראות

לפחות אחד מהשניים שהבאת כדוגמה לא טבעיים
מספיק להכנס להודעות שלו ולראות

חחח אתה לא מבין שהמוניטין השלילי לא מזיז לי? אתה עכשיו סתם מטעה משתמשים בגלל שנאה אישית, ילד עלוב.

חחח אתה לא מבין שהמוניטין השלילי לא מזיז לי? אתה עכשיו סתם מטעה משתמשים בגלל שנאה אישית, ילד עלוב.
עוד אין לי סיבה לשנוא אותך
מה שאתה אמרת זה שטויות ומן הראוי להדגיש את זה, לא סתם פירטתי כשנתתי את המוניטין

@סוד אם אתה רוצה להמשיך לדון על הנושא אתה יכול לפתוח נושא משלך ולהציג את הטענות שלך, אני דיי בטוח שלא מונעים ממך לעשות את זה, אולי נלמד משהו, אולי אתה תלמד משהו, בכל מקרה יהיה מצחיק (אני ציני, לא מנסה להעליב).

נערך לאחרונה:

@סוד אם אתה רוצה להמשיך לדון על הנושא אתה יכול לפתוח נושא משלך ולהציג את הטענות שלך, אני דיי בטוח שלא מונעים ממך לעשות את זה, אולי נלמד משהו, אולי אתה תלמד משהו, בכל מקרה יהיה מצחיק (אני ציני, לא מנסה להעליב).

חחח ''רוני קולמן וארנולד עבדו כבד'' תירוץ עלוב, אתה חושב שהם לא בודדו שרירים? שהם רק עשו מורכבים כל היום? שהם לא עשו מכונות שצריך? שהם לא עבדו על כתף אחורית? שהם לא בודדו רגליים? לא דאגו לפרופורציות? ילד אתה מדבר שטויות

כן מה שאמרתי זו שטות מוחלטת כול הבילדרים עושים תוכניות כוח, מה זה לאמן כתף אחורית? מה זה לבודד שרירים?
מה זה המסטרינג? רק סקוואט!!!! ככה מפתחים רגליים, בילדרים עושים שטות מוחלטת שהם מאמנים חלקים ספציפיים
היה איזה בילדר טמבל היום במכון עשה כתף קדמית עם דאמבלים אתה מאמין? החמור הזה, היה צריך לעשות לחיצת כתפיים
למה הוא עושה את זה? יותר מוזר מזה, מישהו עשה הרחקות לצדדים, הוא אמר שזה ''לכתף הצדדית'' אמרתי לו מה אתה סתום? תעשה דדליפט

אנשים היום....אגב לגבי זה שאתה עוד לא שונא אותי, נרגעתי...

חח איזה מבאס בשבילך שהמוח שלך לא נותן לך לראות גבולות אחרים חוץ מאלו שאתה עוסק בהם, אני יודע שאתה תעבוד על מישהו רק כדי שהוא ידבוק באמונה שלך גם, זה הסוג בן אדם שאתה, אצלך זה לא מי צודק, זה מי משכנע את מי בלי היגיון

יאלא חבר תהנה, לא מתכוון להיכנס לפורום הזה יותר, פה זה ליפטרים וזהו, מי שאומר אחרת חי באשלייה.
התירוץ הכי חזק שיש לך למה שאמרתי זה ''רוני קולמן וארנולד עבדו כבד''
כאילו שזה נוגד משהו...

נערך לאחרונה:
806C6F0E-7450-4320-8C99-717520C4AAD3.jpeg

חחח ''רוני קולמן וארנולד עבדו כבד'' תירוץ עלוב, אתה חושב שהם לא בודדו שרירים? שהם רק עשו מורכבים כל היום? שהם לא עשו מכונות שצריך? שהם לא עבדו על כתף אחורית? שהם לא בודדו רגליים? לא דאגו לפרופורציות? ילד אתה מדבר שטויות
למיטב זכרוני, ובאמת שלא מספיק לי חשוב לבדוק את זה אבל יש מספיק מידע על זה באינטרנט ואתה מוזמן להעמיד אותי על טעותי:
ארנולד התחיל לבודד והפסיק עם האימונים הכבדים בערך כשהוא התחיל עם החומרים.
ורוני היה גדול וחזק עוד לפני שהוא עבר לבילדינג וגם כשהוא היה בתחום הבילדינג היה לו סקוואט של 300+ ועוד יכולות מרשימות.
כן מה שאמרתי זו שטות מוחלטת כול הבילדרים עושים תוכניות כוח, מה זה לאמן כתף אחורית? מה זה לבודד שרירים?
מה זה המסטרינג? רק סקוואט!!!! ככה מפתחים רגליים, בילדרים עושים שטות מוחלטת שהם מאמנים חלקים ספציפיים
היה איזה בילדר טמבל היום במכון עשה כתף קדמית עם דאמבלים אתה מאמין? החמור הזה, היה צריך לעשות לחיצת כתפיים
למה הוא עושה את זה? יותר מוזר מזה, מישהו עשה הרחקות לצדדים, הוא אמר שזה ''לכתף הצדדית'' אמרתי לו מה אתה סתום? תעשה דדליפט
מה שאירוני בשטויות שכתבת עכשיו זה שאני לא מזלזל בבידוד שרירים ואני בעצמי מבודד שרירים מסוימים באימונים שלי.
חח איזה מבאס בשבילך שהמוח שלך לא נותן לך לראות גבולות אחרים חוץ מאלו שאתה עוסק בהם, אני יודע שאתה תעבוד על מישהו רק כדי שהוא ידבוק באמונה שלך גם, זה הסוג בן אדם שאתה, אצלך זה לא מי צודק, זה מי משכנע את מי בלי היגיון
לא ניסיתי לשכנע פה אף אחד, רק נתתי מוניטין שלילי לשטויות שכתבת, יש פה מספיק דיונים שהשתתפתי בהם וטעיתי ולמדתי מהטעויות שלי.
יאלא חבר תהנה, לא מתכוון להיכנס לפורום הזה יותר, פה זה ליפטרים וזהו, מי שאומר אחרת חי באשלייה.
התירוץ הכי חזק שיש לך למה שאמרתי זה ''רוני קולמן וארנולד עבדו כבד''
כאילו שזה נוגד משהו...
נראלי שיותר תתאים לFXP עם הגישה הזו.

בסופו של דבר אתה טוען שלא גדלים מתוכניות כוח, יש שלל הוכחות מחקריות ובשטח (הישגים של אנשים) שמראות שאתה טועה, אם אתה רוצה שמישהו יקשיב לך פה תבסס את הטענה שלך.

אין ספק שאפשר לגדול מתכניות כוח, אבל השאלה היא מה המטרה שלך ומה חשוב לך יותר בסופו של דבר: המראה החיצוני או הכוח.
להרים כבד בתכניות כוח ללא ספק יתרום לגדילה, אך תכניות ממוקדות ב"בילדינג" והיפרטרופיה ישיגו לך בסופו של דבר את הפרופורציות והמראה החיצוני המרשים.

למיטב זכרוני, ובאמת שלא מספיק לי חשוב לבדוק את זה אבל יש מספיק מידע על זה באינטרנט ואתה מוזמן להעמיד אותי על טעותי:
ארנולד התחיל לבודד והפסיק עם האימונים הכבדים בערך כשהוא התחיל עם החומרים.
ורוני היה גדול וחזק עוד לפני שהוא עבר לבילדינג וגם כשהוא היה בתחום הבילדינג היה לו סקוואט של 300+ ועוד יכולות מרשימות.

מה שאירוני בשטויות שכתבת עכשיו זה שאני לא מזלזל בבידוד שרירים ואני בעצמי מבודד שרירים מסוימים באימונים שלי.

לא ניסיתי לשכנע פה אף אחד, רק נתתי מוניטין שלילי לשטויות שכתבת, יש פה מספיק דיונים שהשתתפתי בהם וטעיתי ולמדתי מהטעויות שלי.

נראלי שיותר תתאים לFXP עם הגישה הזו.

בסופו של דבר אתה טוען שלא גדלים מתוכניות כוח, יש שלל הוכחות מחקריות ובשטח (הישגים של אנשים) שמראות שאתה טועה, אם אתה רוצה שמישהו יקשיב לך פה תבסס את הטענה שלך.

אני טענתי שלא גדלים? טענתי שגדלים, פשוט לא בהכרח לפרופורציות שאנשים רוצים, בקיצור אתה מעוות את הדברים שלי כדי לצאת צודק (אמרתי או לא אמרתי שאתה אוהב לחרטט?)
תוסיף לזה שאין לי כוח לדון איתך יותר, מצידי תחשוב שלא צריך להתאמן בכלל, הכל טוב.

סיימתי את זה פה.

Back
למעלה תחתית