עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
על איזה תוכנית אתה ממליץ בשביל היפרטרופיה שתבנה לי בסיס טוב בתרגילים המורכבים ?אתה יכול לבנות בסיס טוב בתרגילים המורכבים בכל תוכנית אחרת
הבנתי את הנקודה שלך תודהמה זה משנה איזו תוכנית זו אם אתה הולך בכל מקרה לעשות פעמיים בשבוע סקוואט? אם כבר אתה תגיע לטכניקה טובה יותר עם AB כי אתה הולך לעשות דדליפט פעמיים בשבוע כנגד SS ששם הדדליפט רק פעם בשבוע. ולא זה הנפח שאתה אמור להתאמן בו כדי לפתח מסת שריר.
אתה מתאמן מתחיל
מיותר. הייתי מכניס פשוט מכונה ללחיצת חזה במקוםFly בשיפוע חיובי 3×10-8
מוגזם עם הסקוואט באותו אימון יחד עם הלחיצת רגליים. או שתעשה רוטציה או שתעשה את זה בפירמידה ותוריד את הלחיצת רגליים ובמקום תחליף לכפיפת ברך במכונה לתת דגש על האמסטרינג שנשאר בד"כ מאחורדדליפט 3×5
הייתי מחליף בחתירה כלשהיפולאובר 3×10
מוגזם עם הסקוואט באותו אימון יחד עם הלחיצת רגליים. או שתעשה רוטציה או שתעשה את זה בפירמידה ותוריד את הלחיצת רגליים ובמקום תחליף לכפיפת ברך במכונה לתת דגש על האמסטרינג שנשאר בד"כ מאחור
רוטציה בין סקוואט כבד ודדליפט ואם הצורך פרס ובנץ' פרס
אז לעשות fly בלי שיפוע זה תרגיל מבודד עם טווח תנועה מלאמיותר. הייתי מכניס פשוט מכונה ללחיצת חזה במקום
תודה רבה על העזרהאפשרי
כל תוכנית מכאן תעשה את העבודה:
תוכניות אימונים לתקופת המסה: איך תעשו זאת נכון | קילוגרם
אין שום פילוסופיה כי זה לא ממש משנה איך תתאמן כל עוד הקווים הכלליים ברורים (Progressive Overload). אתה יכול ליצור עומס ע"י העלאה של מספר החזרות, מספר הסטים, המשקל על המוט ועוד שלל שיטות. אתה אמור להתקדם מתי שאתה מרגיש שאתה מסוגל או בערך 2.5 ק"ג בתרגילים המורכבים לפחות פעם בשבוע
למה זה בעיה לסחוט את התכנית עד גבול הפוטנציאל בה?אני חושב ש-SS היא תוכנית טובה ובונה בסיס טוב למתחילים תחת 2 תנאים:
אם אתה יכול לענות על 2 אלה אני לא רואה למה לא לעשות אותה
- אם יש לך דרך לוודא שהטכניקה טובה מספיק ומשתפרת עם הזמן
- אם אתה לא מנסה לסחוט אותה עד הטיפה האחרונה.
אני עדיין לא מבין איך אני בתור שחיף שאוכל כל יום 2800 קלוריות יכול להעלות את משקלי העבודה בסקוואט כל אימון 5 קילו כאילו קשה לי לעשות 10 קילו סקוואט , אז...SS היא תוכנית שעוזרת לעלות במשקלי העבודה מהר, ואין לי איתה ממש בעיה כל עוד הוא לא לתקופה ארוכה ולא מנסים להילחם עליה, בלי ריסטים ושטויות.
לגבי האוכל, אם תהיה בפלוס קלורי קל ומבוקר אין שום סיבה שתשמין בצורה מיוחדת.
אני ממש לא חושב שצריך פלוס קלורי גדול בכלל בתוכנית הזאת
כי היא לא מיועדת לזה, היא מיועדת לתת לך בסיס טוב ולנצל את האפשרות להתקדם מהר כל עוד ניתן, אבל ברגע שאתה כבר לא יכול להתקדם במהירות של התוכנית אז אין טעם לעשות ריסטים או מניפולציות כדי להמשיך להתקדם דווקא בתוכנית הזאתלמה זה בעיה לסחוט את התכנית עד גבול הפוטנציאל בה?
כי בשלב הזה הגוף שלך מסתגל מהר מאוד לכל גירוי, גם מבחינה עצבית וגם מבחינת מזה. אתה כל כך רחוק מהסף העליון של הפוטנציאל שלך, ככה שהכל עובדאני עדיין לא מבין איך אני בתור שחיף שאוכל כל יום 2800 קלוריות יכול להעלות את משקלי העבודה בסקוואט כל אימון 5 קילו כאילו קשה לי לעשות 10 קילו סקוואט , אז...