עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
ואם פעם היייתי מתאמן חצי שנה והספקתי ועכשיו חזרתי ואני כבר חודשיים מתאמן רצוף ? יהיה לי קשה ב ss לא?כי היא לא מיועדת לזה, היא מיועדת לתת לך בסיס טוב ולנצל את האפשרות להתקדם מהר כל עוד ניתן, אבל ברגע שאתה כבר לא יכול להתקדם במהירות של התוכנית אז אין טעם לעשות ריסטים או מניפולציות כדי להמשיך להתקדם דווקא בתוכנית הזאת
כי בשלב הזה הגוף שלך מסתגל מהר מאוד לכל גירוי, גם מבחינה עצבית וגם מבחינת מזה. אתה כל כך רחוק מהסף העליון של הפוטנציאל שלך, ככה שהכל עובד
יכול להיות שכן ,רוב הסיכויים שלא.ואם פעם היייתי מתאמן חצי שנה והספקתי ועכשיו חזרתי ואני כבר חודשיים מתאמן רצוף ? יהיה לי קשה ב ss לא?
אפשר להחליף במקום לחיצת רגליים פושטי ברך?אין שום פילוסופיה כי זה לא ממש משנה איך תתאמן כל עוד הקווים הכלליים ברורים (Progressive Overload). אתה יכול ליצור עומס ע"י העלאה של מספר החזרות, מספר הסטים, המשקל על המוט ועוד שלל שיטות. אתה אמור להתקדם מתי שאתה מרגיש שאתה מסוגל או בערך 2.5 ק"ג בתרגילים המורכבים לפחות פעם בשבוע
למה?א
אפשר להחליף במקום לחיצת רגליים פושטי ברך?
זה ממש לא נכון. תרגילים מבודדים מצויינים להוסיף נפח לאימון רגלייםלמה?
דרך אגב, פשיטת וכפיפות ברך הם בין התרגילים הכי חסרי תועלת שיש.
מסכים איתך, אבל רק על כפיפת ברך. לא רואה שום סיבה לעשות פשיטות ברכיים(שזה גם תרגיל גרוע לברכיים)זה ממש לא נכון. תרגילים מבודדים מצויינים להוסיף נפח לאימון רגליים
למה?שזה גם תרגיל גרוע לברכיים
אני אישית מבצע פשיטת בירכיים כי גם סקוואט וגם לאנג'ים (ו/או לחיצת רגליים) באותו האימון גומר אותי. מעדיף לבצע תרגיל אחד מורכב (סקוואט לדוגמה) ואחריו תרגילים מבודדיםלא רואה שום סיבה לעשות פשיטות ברכיים
השאלה עם לעשות תרגיל אחד או שתיים1-2 תרגילים זה מספיק. אין צורך לתת דגשים בשלב הזה
הוא כתב לך 1-2, מכאן שזה לשיקולך.השאלה עם לעשות תרגיל אחד או שתיים
4 סטים בכל מקרה ?הוא כתב לך 1-2, מכאן שזה לשיקולך.
יש פיזיותרפיסטים שלא אוהבים פשיטות ברכיים בגלל העומס על גיד פיקת הברך בלי המתיחה של ההאמסטרינג מהכיוון הנגדי.
אני רוצה להחליף את הפרס לתרגיל אחר לכתפיים ולא יודע איזה וגם להחליף cabel cross בחזה בתרגיל אחרA
בנץ פרס 3×10-8
Fly בשיפוע חיובי 3×10-8
פלייס 3×10-8
פרס 3×10-8
הרחקת כתפיים עם משקלות 3×12
דחיקה צרפתית 4×10-12
B
סקוואט 3×8
לחיצת רגליים 3×10-12
תאומים בסמית 15×3
דדליפט 3×5
מתח 3×MAX