הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר אשכול השאלות המפגרות

מצב
השרשור נעול

Mike Bikov

מנהל אתר
103,293
12,433
מנהל
נק' מוניטין:
58,710
103,293
12,433
טוב נרכז הכל, אני יודע שלחלקכם יש הרבה במה לשתף את חברי האתר ואתם מתביישים אז נעשה זאת באשכול מרוכז ונגמור עם הבולשיט.
יאללה שוט
המשך לאשכול הקודם: http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=5978

אני דוגל בזה שגם בימים שאתה לא מתאמן תאכל אותו דבר בסופו של דבר זה ימים שבהם אתה נח ואמור להגיע לאימון הבא עם מאגרים מלאים.. הכוונה שאתה נח משמע תאכל טוב..

אין מה לפחד מזה..

blendtec blender

🤡

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
יש להם בלנדרים שעושים לך שייק מיהלום.

שאלה...

אני רואה בכל מקום רשום לאכול "טונה במים" , אבל טונה בשמן פי כמה טעים, האם יש הבדל מבחינת חלבונים או שהעניין הוא השומנים?

אתה יכול לאכול טונה בשמן בכיף (זה אותם חלבונים), פשוט יש כאלו שמעדיפים בחיטוב "לחסוך" את הקלוריות האלו ולהוסיף שומן איכותי ממקור אחר.
אם זה מסתדר בתפריט אז אין בעיה

התחלתי SS כחודש וחצי אני בתוכנית
רציתי לדעת כמה זמן אני אמור להשאר בתוכנית ?
ולמה אחרי שאני שותה ליטר חלב נניח , עובר שעה - חצי שעה והכל יוצא לי בפיפי

חלבון אחרי אימון\תוך כדי אימון

מתי כדי לשתות את האבקה , תוך כדי האימון או אחרי האימון איזה 7 דקות בערך אחרי סופו
כי נגיד אני עושה רגליים בהתחלה ושותה את האבקה בבית אחרי האימון אז זה אומר שעבר בערך שעה+ וככה אני לא יקבל את המקסימום לרגליים (דוגמה) לעומת נגיד גב שאני עושה אחרון ושותה קצת זמן אחרי שאני מסיים. מקווה שהבנתם את הנקודה שלי זה היה דוגמה רק.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית