הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר אשכול השאלות המפגרות

מצב
השרשור נעול

Mike Bikov

מנהל אתר
103,293
12,433
מנהל
נק' מוניטין:
58,710
103,293
12,433
טוב נרכז הכל, אני יודע שלחלקכם יש הרבה במה לשתף את חברי האתר ואתם מתביישים אז נעשה זאת באשכול מרוכז ונגמור עם הבולשיט.
יאללה שוט
המשך לאשכול הקודם: http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=5978

כי אתה מוטנט ואתה משמין מגירעון קלורי. מה אתה מצפה שנענה?😣

אוי תפסיק אין לי הפרעות אכילה אני אוכל 50-70 גרם שומן ומאה ומשהו גרם פחמימה, חלבון קרוב ל200 גרם... .
ויש לי גירעון קלורי קרוב לאלף אבל לא אלף שזה לא כזה גירעון קלורי גבוהה... .

אתה מצפה שננחש על איזה גרעון אתה? חוץ מזה, אם אתה יורד במשקל ע"י אכילת חמאת בוטנים למה אתה אוכל דברים אחרים? תשתמש בהגיון אחי.

אתה מצפה שננחש על איזה גרעון אתה? חוץ מזה, אם אתה יורד במשקל ע"י אכילת חמאת בוטנים למה אתה אוכל דברים אחרים? תשתמש בהגיון אחי.

זה לא רק חמאת בוטנים... ככה זה היה:היה לי משבר אכילה בגלל החוסר בפחמימות והיה אמור להיות לי עוד איזה כמה ימים העמסה .לא הצלחתי להשתלט על עצמי וטרפתי במשך יומיים כמה יוגורט 5% שומן עם כמות פחמימות נדיבה וכמה מילקים ואיזה 200 גרם חמאת בוטנים וכמה פירות... ודווקא אז ירד לי נתח נכבד מהחזה וגם קצת מהבטן... אז מוזר... וגם מה- שלא אכלתי הרבה חלבונים... .

בחורה שרוצה להתחטב - כמה חלבון לקחת פר ק"ג משקל?

הקפצה

נערך לאחרונה:
קבלתי עכשיו את החלבון דיימטייז של הפינקולדה - טעם די מאכזב למרות שזה נסבל עם מים קרים. אבל מאכזב.
זה כאילו שערבבו את הטעם וניל עם אננס.

זה לא רק חמאת בוטנים... ככה זה היה:היה לי משבר אכילה בגלל החוסר בפחמימות והיה אמור להיות לי עוד איזה כמה ימים העמסה .לא הצלחתי להשתלט על עצמי וטרפתי במשך יומיים כמה יוגורט 5% שומן עם כמות פחמימות נדיבה וכמה מילקים ואיזה 200 גרם חמאת בוטנים וכמה פירות... ודווקא אז ירד לי נתח נכבד מהחזה וגם קצת מהבטן... אז מוזר... וגם מה- שלא אכלתי הרבה חלבונים... .

זה נכון שיש חמאת בוטנים דלת קלוריות? ואם כן מה ההפרשים בקלוריות בין הרגילה ללייט?

עם מים הפינה קולדה והקפה מוקה של דיימטיז שולטים בלי בכלל תחרות מאף אבקה אחרת שטעמתי...

הפינקולדה טס כמו לחמניות ואנשים חולים עליו עם מים וגם עם חלב ויש לא מעט שעושים איתו שייק פירות בבלנדר ויוצא ממש שייק של פירות טרופיים, כל שבוע אני מקבל איזה מתכון חדש עם הפינקולדה 😃 הוניל גם נמכר מעולה ומתערבב בשניות.

גיל אם אתה רוצה לטעום עוד טעמים תשלח לי פרטית אני אנסה לארגן לך טעמים נוספים

נערך לאחרונה:
האם לצורך אומגה 9 אפשר לצרוך שמן אחר או שרק סויה?
האם יש אומגה 9 בקנולה\קוקוס וכו'?

האם אפשר לצרוך קריאטין מומס במשקאות חמים? האם ואיך זה משפיע על הספיגה ועל התועלת? מחיפוש קצר (לא חקרתי בעצמי את הנושא כי אין לי זמן) אני מצאתי מין debate כזה שהולך ברשת לגבי סתירה לכאורה בין קפאין וקריאטין ולכן לא מומלץ לצרוך עם קפה או תה. ממה שהבנתי זה בולשיט אבל רציתי אשרור.

בקיצור, תה+קריאטין הולך?

האם לצורך אומגה 9 אפשר לצרוך שמן אחר או שרק סויה?
האם יש אומגה 9 בקנולה\קוקוס וכו'?

אומגה 9 = שומן חד בלתי רווי. כמעט כל שומן שהוא לא רווי, או אומגה 3/6 הוא אומגה 9. אלה גם חומצות שומן לא חיוניות, הגוף יכול לייצר אותן משומן רווי.

שאלה מאוד מפגרת.
לא זוכר איפה או למה קראתי על קשר בעודף ברזל ובעיות בפוריות. חיפושים בגוגל ובפורום העלו שום תוצאות.
דמיינתי את זה?
ואם כן, מה הסיבה שאין ברזל במולטי ויטמינים של גברים? (יש לי תשובה הגיונית בראש, אבל בכל זאת כדאי לשאול)

כי אתה יכול בקלות להגיע למינון עודף של ברזל.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית