עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כתוב death בשם, בלי לבדוק אני יודע שזה מטאליקה, קיצור לא רצינים פה, מקשיבים רק לאנשים שצורחים ומהללים את כת השטן באימוניםmegadeth
כתוב death בשם, בלי לבדוק אני יודע שזה מטאליקה, קיצור לא רצינים פה, מקשיבים רק לאנשים שצורחים ומהללים את כת השטן באימונים
א' זה לא מטאליקהכתוב death בשם, בלי לבדוק אני יודע שזה מטאליקה, קיצור לא רצינים פה, מקשיבים רק לאנשים שצורחים ומהללים את כת השטן באימונים
חוסר רציני בהבנת הנקרא"מגאדת' היא להקת ת'ראש מטאל אמריקאית, שנחשבת לאחת מלהקות המטאל המצליחות והמשפיעות ביותר, ולאחת מ"ארבע גדולות הת'ראש" ביחד עם מטאליקה, סלייר ואנתרקס, ושנייה בגודלה במכירותיה רק למטאליקה. הלהקה הוקמה בשנת 1983 על ידי הגיטריסט והסולן דייב מאסטיין, אשר פירק אותה בשנת 2002 ואיחד אותה מחדש בשנת 2004."
לא מטאליקה ב#חת שלי
כתוב death בשם, בלי לבדוק אני יודע שזה מטאליקה
אפשר המלצות לשירים שהם לא! מטאליקה?
בוא נעשה סדר שניה:"מגאדת' היא להקת ת'ראש מטאל אמריקאית, שנחשבת לאחת מלהקות המטאל המצליחות והמשפיעות ביותר, ולאחת מ"ארבע גדולות הת'ראש" ביחד עם מטאליקה, סלייר ואנתרקס, ושנייה בגודלה במכירותיה רק למטאליקה. הלהקה הוקמה בשנת 1983 על ידי הגיטריסט והסולן דייב מאסטיין, אשר פירק אותה בשנת 2002 ואיחד אותה מחדש בשנת 2004."
לא מטאליקה ב#חת שלי
מהללים את כת השטן