עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
קרליטו
האמת שקניתי בנפרד וזה עשה לי ממש רע אז הפסקתי לקחת. אני לוקח אקסטנד עלית הגירסה ה-3 האחרונה שלהם. יש בו 3 גרם ציטרולין אני שותה אותו במהלך אירובי בוקר, ובאימון. נותן פאמפ מטורף וטעים בפה. אבל הנחשים בעיקר מהטסט ואחוז נמוך. שאני לוקח טרן אין מקום בגוף שאני בלי נחשים.
תשמע באמת ווסקולריות ו- v shape מאוד מרשימים.האמת שקניתי בנפרד וזה עשה לי ממש רע אז הפסקתי לקחת. אני לוקח אקסטנד עלית הגירסה ה-3 האחרונה שלהם. יש בו 3 גרם ציטרולין אני שותה אותו במהלך אירובי בוקר, ובאימון. נותן פאמפ מטורף וטעים בפה. אבל הנחשים בעיקר מהטסט ואחוז נמוך. שאני לוקח טרן אין מקום בגוף שאני בלי נחשים.
תוסף תזונה שהוא נותן פאמפ קטן .. 😛
אני מנחש שGNfit לא הכניס אף פעם Sarms כלשהו 🤣 הוא לא מתעסק בעדינים 🤣שאלה לא קשורה - יצא לך להתנסות עם קרדרין?
תודה רבה אחי !!... זה עוד שאני עם חצי קיבה ומעיים, יכולתי להיות כבר 4 רמות מעל 😵תשמע באמת ווסקולריות ו- v shape מאוד מרשימים.
שאלה לא קשורה - יצא לך להתנסות עם קרדרין? אני עכשיו מתחיל חיטוב והזמנתי, כי רציתי לתת צאנס למה שמדברים עליו רבות כל כך טוב. בתור משהו שיתן בוסט לחיטוב מה שנקרא. האופציות האחרות היו קלן ואפדרה בסוף הלכתי על הקרדרין
האמת שקניתי בנפרד וזה עשה לי ממש רע אז הפסקתי לקחת. אני לוקח אקסטנד עלית הגירסה ה-3 האחרונה שלהם. יש בו 3 גרם ציטרולין אני שותה אותו במהלך אירובי בוקר, ובאימון. נותן פאמפ מטורף וטעים בפה. אבל הנחשים בעיקר מהטסט ואחוז נמוך. שאני לוקח טרן אין מקום בגוף שאני בלי נחשים.
חחח אני עד עכשיו לא יודע מי אתה מהחברים שלי באינסטרגם ? אם בא לך שלח לי לשם הודעה.תוסף תזונה שהוא נותן פאמפ קטן .. 😛
סתם היה בצחוק לפרגן לGNFIT שאני עוקב אחריו כבר שנים .
אני מנחש שGNfit לא הכניס אף פעם Sarms כלשהו 🤣 הוא לא מתעסק בעדינים 🤣
@Lior Rotem עשית את הבחירה הנכונה
תודה רבה גבר !..רמה גבוהה אחי,
היעד שלי לחיטוב הבא
שמע, שאפו שייפ מעולה אהבתי מאוד חיטוב ממש יפה !..יאללה נפרגן גם בתמונה
פאקקק אצטרך אז גם לעלות תמונה (בעקרון תמיד שולח בפרטי מי שמבקש)שמע, שאפו שייפ מעולה אהבתי מאוד חיטוב ממש יפה !..
הרבה אנשים כאן מפחדים להיחשף זה מצחיק אותי, בדרך כלל אלה אנשים שאין להם תוצאות והם על חומרים 🙄
שמע, שאפו שייפ מעולה אהבתי מאוד חיטוב ממש יפה !..
הרבה אנשים כאן מפחדים להיחשף זה מצחיק אותי, בדרך כלל אלה אנשים שאין להם תוצאות והם על חומרים 🙄
טוב טוב יאלה בואו נזרום על זה
פאקקק אצטרך אז גם לעלות תמונה (בעקרון תמיד שולח בפרטי מי שמבקש)
מטורף אח!טוב טוב יאלה בואו נזרום על זה
תעלה, אתה באמת מסקרן אותיפאקקק אצטרך אז גם לעלות תמונה (בעקרון תמיד שולח בפרטי מי שמבקש)
אהבתי מאוד דחיסות יפה !👏טוב טוב יאלה בואו נזרום על זה