הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ציט משוקולד יותר משמין?

• פותח/ת השרשור Lior98
  • פורסם בתאריך

Lior98

משתמש פעיל
345
17
נק' מוניטין:
20
345
17
יש לי שאלה אם אני עושה ציט משוקולד מבחינה קלוריות זה ישתווה נניח לציט של בשר (המבורגר בלחמנייה ציפס/שווארמה בלאפה וכדומה) בפועל זה שווה אותו הדבר מבחינת הצטברות של שומן?חלק אומרים ששוקולד גורם לגוף לייצר יותר שומן מאשר לחם אפילו עם הסך הקלורי היה אותו הדבר זה נכון?

כיאילו מחלבון אין לי מה לדאוג כי אני צורכת פי 3+ על כל קילו. אז לא יקרה כלום אם יום אחד לא אכניס את הכמות. ומבחינת התאוששות אני באמת סבבה. אני שותה המון מים. וצורכת הרבה ירקות או לא יודעת. לא מרגישה תשושה. זה באמת יותר קל לי מלעלות על הליכון. קצת עצוב אבל כן.

את צריכה למצוא איזשהו עיסוק באירובי, אם לא מוסיקה אז סידרה או סרט שתראי תוך כדי האירובי
אני מקפיד על 2-3 פעמים בשבוע גם במאסה וגם בחיטוב

את צריכה למצוא איזשהו עיסוק באירובי, אם לא מוסיקה אז סידרה או סרט שתראי תוך כדי האירובי

אל תדאג לה, היא הולכת 15,000 צעדים ביום בממוצע חחח
ועדיין לדעתי זה קיצוני לצום אחרי יום של ארוחת צ'יט מסכנה.... עדיף כבר לקזז את זה ולאכול כל יום 1600 במקום 1800 מאשר לצום יום שלם לפני לאפה + יום שלם אחריה...

אני סתם עושה את זה קיצוני. אין לי בעיה באמת לעלות על הליכון ולראות סדרה במשך שעה אפילו 3 פעמים בשבוע. אני פשוט ממש סופרת את הקלוריות ולא מרגישה צורך להוסיף עוד פעילות (וגם יחסית פעילה ביום יום)
אם כי זה יתן לי אופציה לאכול יותר ואני תמיד בעד.
אל תדאג לה, היא הולכת 15,000 צעדים ביום בממוצע חחח
ועדיין לדעתי זה קיצוני לצום אחרי יום של ארוחת צ'יט מסכנה.... עדיף כבר לקזז את זה ולאכול כל יום 1600 במקום 1800 מאשר לצום יום שלם לפני לאפה + יום שלם אחריה...
לא יודעת. מעדיפה לצום יום אחרי/לפני מאשר למשוך שבוע שלם ולקזז

לא יודעת. מעדיפה לצום יום אחרי/לפני מאשר למשוך שבוע שלם ולקזז

את צמה יומיים בשבוע בשביל ארוחה אחת...
זה באמת-באמת לא נראה לך overkill? אפילו לא קצת?

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
גליקוגן הוא פחמימה, אבל כן, זה בין השאר קשור למילוי מאגרי הגליקוגן, שסופחים מים

ויש משהו שעד עכשיו אני לא מבין בנושא פחמימה

סוכר=פחמימה? חלק אומרים שכן אבל זה לא הגיוני

הזמנתי חטיף חלבון של מאסל פארם הסתכלתי בערך תזונתי לעומת חטיף אחר (קינדר בואנו)

פחמימה במאסל 25 גרם
בקינדר בואנו 21 גרם

אבל בחטיף של מאסל כתוב סוכרים 5 גרם אז מאיפה שאר הפחמימה? (ראוי לציין שבחטיף של מאסל יש 12 גרם סיבים תזונתיים זה קשור לפחמימות/קלוריות?)

ואיך זה הגיוני שחטיף חלבון שעם הרבה פחות סוכר (לפחות בטעם) יש יותר פחמימה?

אני סתם עושה את זה קיצוני. אין לי בעיה באמת לעלות על הליכון ולראות סדרה במשך שעה אפילו 3 פעמים בשבוע. אני פשוט ממש סופרת את הקלוריות ולא מרגישה צורך להוסיף עוד פעילות (וגם יחסית פעילה ביום יום)
את צמה יומיים בשבוע בשביל ארוחה אחת...
זה באמת-באמת לא נראה לך overkill? אפילו לא קצת?
אני צמה יום אחד בשביל הצ׳יט שלי. וציינתי אלף פעם שזה לא צ׳יט רגיל. תשמעי. יכול להיות שאני בכלל בגירעון, יכול להיות שאני עדיין בפלוס קלורי. אבל מרגישה שזו הדרך שלי לאזן. מה ההבדל בין לצום יום אחד לבין לקזז במשך כל השבוע אם קל לי באותה המידה? וארוחה אחת בשניה יכולה להגיע גם ליומיים שלמים של אכילה.

אני צמה יום אחד בשביל הצ׳יט שלי. וציינתי אלף פעם שזה לא צ׳יט רגיל. תשמעי. יכול להיות שאני בכלל בגירעון, יכול להיות שאני עדיין בפלוס קלורי. אבל מרגישה שזו הדרך שלי לאזן. מה ההבדל בין לצום יום אחד לבין לקזז במשך כל השבוע אם קל לי באותה המידה? וארוחה אחת בשניה יכולה להגיע גם ליומיים שלמים של אכילה.

חחחח איך יומיים?? את באמת מאמינה שאת דופקת ארוחה של 4,000 קל'?
אפילו לאפה כבש עם שומן וצ'יפס מגיע אוליי ל2,000-2,500....
זו נראית לי הערכה מוגזמת בהפרזה...
אבל אולי בתור אחת ש200 קל' עודפות מעבירות בי צמרצורת פשוט קשה לי לדמיין את זה....
כאילו, כן יוצא שאני אוכלת מעט במהלך היום אם אני יודעת שבערב יש לי אירוע.... אבל גם באירוע עצמו, כמה כבר אני מצליחה לאכול...? 1000 קל' לפני שאני מתפקעת? ואני גם לוקחת בחשבון שיש את הריקודים והכל, שזה לפחות שעתיים של התחרפנות מתמשכת חחח
ועזבי שאני מספיגה את השמן מכל דבר, אחרת אני מתה מכאבים בטן וצרבות של מוות :S
בכללי אני עושה "שאיבת שומן" לכל מנה אפשרית, כל עוד אין לשמן העודף תפקיד קולינרי במנה ._.
שבוע שעבר נגיד הזמנתי שקשוקה במסעדה ואשכרה הוצאתי ממנה 2 כפות שמן, (ליטרלי!! פשוט הוצאתי עוד ועוד והספגתי עם 4-5 מפיות. זה היה נוראי.) וגם אחרכך הצלחתי לאכול רק חצי מהמנה.... 🤦‍♂️
ומצד שני - אני לא מסוגלת לצום. זה עושה לי טריגר נוראי ומכניס אותי לסטרס...

חחחח איך יומיים?? את באמת מאמינה שאת דופקת ארוחה של 4,000 קל'?
אפילו לאפה כבש עם שומן וצ'יפס מגיע אוליי ל2,000-2,500....
זו נראית לי הערכה מוגזמת בהפרזה...
אבל אולי בתור אחת ש200 קל' עודפות מעבירות בי צמרצורת פשוט קשה לי לדמיין את זה....
כאילו, כן יוצא שאני אוכלת מעט במהלך היום אם אני יודעת שבערב יש לי אירוע.... אבל גם באירוע עצמו, כמה כבר אני מצליחה לאכול...? 1000 קל' לפני שאני מתפקעת? ואני גם לוקחת בחשבון שיש את הריקודים והכל, שזה לפחות שעתיים של התחרפנות מתמשכת חחח
ועזבי שאני מספיגה את השמן מכל דבר, אחרת אני מתה מכאבים בטן וצרבות של מוות :S
בכללי אני עושה "שאיבת שומן" לכל מנה אפשרית, כל עוד אין לשמן העודף תפקיד קולינרי במנה ._.
שבוע שעבר נגיד הזמנתי שקשוקה במסעדה ואשכרה הוצאתי ממנה 2 כפות שמן, (ליטרלי!! פשוט הוצאתי עוד ועוד והספגתי עם 4-5 מפיות. זה היה נוראי.) וגם אחרכך הצלחתי לאכול רק חצי מהמנה.... 🤦‍♂️
ומצד שני - אני לא מסוגלת לצום. זה עושה לי טריגר נוראי ומכניס אותי לסטרס...
אז לי לא, ובאותה מידה גם אין לי בעיה להישקל ולראות עליה במשקל(נניח של נוזלים או עליה מכוונת) וכן. לדעתי אני בקלות מגיעה ליותר מ3000. לאפה שווארמה זה עוד יחסית בסדר. אבל שאני אוכלת המבורגר? איפה המנה הראשונה? תוספות. רטבים. קינוח. לא יודעת. אמרתי לך....רק ברגע שתראי אותי בזמן אמת תביני. 🤦‍♂️

אז לי לא, ובאותה מידה גם אין לי בעיה להישקל ולראות עליה במשקל(נניח של נוזלים או עליה מכוונת) וכן. לדעתי אני בקלות מגיעה ליותר מ3000. לאפה שווארמה זה עוד יחסית בסדר. אבל שאני אוכלת המבורגר? איפה המנה הראשונה? תוספות. רטבים. קינוח. לא יודעת. אמרתי לך....רק ברגע שתראי אותי בזמן אמת תביני. 🤦‍♂️

חחחחחחחח אני מתה שתצלמי לי פעם 😆
וואייי אמיתי תצלמי לי 🤣
תעשי כמו איך-קוראים-לו שאוכל מליון מנות של נודלס ב10 דקות 🤣

סוכר=פחמימה?
כל הסוכרים הם פחמימות, לא כל הפחמימות הם סוכרים.
סוכר הוא פחמימה פשוטה, יכול להיות סוכרוז (סוכר מטבח רגיל), גלקטוז (סוכר חלב) וכו'.
פחמימה זו משפחה עצומה של חומרים, בין השאר של סוכרים

חחחחחחחח אני מתה שתצלמי לי פעם 😆
וואייי אמיתי תצלמי לי 🤣
תעשי כמו איך-קוראים-לו שאוכל מליון מנות של נודלס ב10 דקות 🤣
אתמול אכלתי במקדונלדס 2 דאבל מק רויאל אחד אחרי השני ונשבעת שדקה לפני זה אכלתי גודיז שלם וחבילה של בלונדי קוקוס. עכשיו נראה קצת יותר מציאותי? ושאני מתכוונת דקה לפני זה בדרך למקדונדלס.(כן,אני מהמוזרות שאוהבות מקדונלדס)

אתמול אכלתי במקדונלדס 2 דאבל מק רויאל אחד אחרי השני ונשבעת שדקה לפני זה אכלתי גודיז שלם וחבילה של בלונדי קוקוס. עכשיו נראה קצת יותר מציאותי? ושאני מתכוונת דקה לפני זה בדרך למקדונדלס.(כן,אני מהמוזרות שאוהבות מקדונלדס)

.___________________.

וואו.
אוקיי.
אוקיי,
אוקיי.
וואו.
פאקינ וואו.
את אדירה חחחח

די זה לא כיף שיש לך ככה תיאבון. אבל זו אני מה אני יכולה לעשות

לא כיף????
הלוואי עלי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11111111111
את יודעת איזה מתסכל זה היה היום, שבשעה 7:40 בדיוק חברה שלי שאלה אותי אם באלי לצאת להמבורגר, ואמרתי לה - "וואי חיייייממ היית צריכה לומר לי מהבוקר. אכלתי עכשיו פילה דג אמנון וברוקולי, אני שבעה עד שנה הבאה." ?!?!?!?!??!@?#!$?#$?

גם אני מכור למקדונלס!

וואי, שנים שלא אכלתי במקדונלדס. (נראלי מאז כיתה י"ב!!)
אבל זה באמת אחד הטעימים :0
וגם יש פירוט קלורי = שקט נפשי.
באסה שאין אחד כשר קרוב אלי :/

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית