הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

לוג שמחה

• פותח/ת השרשור
חחח את צריכה "חופש מהחופש" מה שנקרא 😆
איך היה בחג???
זה ככ מיוחד לעשות חג בארץ אחרת! (שנה שעברה הייתי בתאילנד לכל תקופת החגים!)

ממש. אני מאוד רוצה להאריך את השהות בעוד איזה שבועיים, רגועים הפעם. הלוואי שיתאפשר.

היה חג טוב מאוד ושמח מאוד. אמנם, אחת מהשתיים: או שהזדקנתי, או ששברתי מדי עד עכשיו, ולא הייתי בכוחות שלי בכלל. והייתה גם הזהירות היחסית על הברכיים. על דרך הרגיל מצטברות אצלי בחג הזה למעלה מארבעים שעות ללא שינה כלל, ובסה"כ שלוש יממות עם 3-4 שעות שינה במצטבר, עם אכילה מזערית ממש. הפעם היה אחרת והייתי צריכה להסתגל לשינויים ולקבל את מגבלות החומר 🤣

עשיתי את החג במקום אני חושבת הכי מטורף בספירה הדתית בכל הנוגע לשמחת תורה. אז שמחה ואהבה בהתגברות היו, והיו ריקודים למעלה ממדידה והגבלה, והייתה גם צפיפות עצומה ומנחי ברכיים בלתי אפשריים, ולילות ערים ומאירים כימים, ואחדות וחיבור לאלוהים ולאנשים.

לאחר צאת החג כבר הלכתי לישון ומאז אני רק רוצה לישון 🤣

אגב, מחר אני בביקור בעיר מגורייך (שבישראל, כמובן 🙄) אבל דווקא עכשיו את לא בארץ.... חח באסה :/

חח.. מניחה שלאחל תהני יהיה ברכה לבטלה בהתחשב באופי הביקור (או שאת מהמתמרחות וזה עובר סבבה?) אבל בכל אופן, תהני אחות. לפחות תאכלי אוכל טעים בעיירה הנחמדת שלנו 🍿
אל תשחקי אותה, חיכית שהיא לא תהיה בעיר מגוריה והתגנבת כדי שהיא לא תדע
תמשיך. תמשיך להספים לי את הלוג 😳

ממש. אני מאוד רוצה להאריך את השהות בעוד איזה שבועיים, רגועים הפעם. הלוואי שיתאפשר.

היה חג טוב מאוד ושמח מאוד. אמנם, אחת מהשתיים: או שהזדקנתי, או ששברתי מדי עד עכשיו, ולא הייתי בכוחות שלי בכלל. והייתה גם הזהירות היחסית על הברכיים. על דרך הרגיל מצטברות אצלי בחג הזה למעלה מארבעים שעות ללא שינה כלל, ובסה"כ שלוש יממות עם 3-4 שעות שינה במצטבר, עם אכילה מזערית ממש. הפעם היה אחרת והייתי צריכה להסתגל לשינויים ולקבל את מגבלות החומר 🤣

עשיתי את החג במקום אני חושבת הכי מטורף בספירה הדתית בכל הנוגע לשמחת תורה. אז שמחה ואהבה בהתגברות היו, והיו ריקודים למעלה ממדידה והגבלה, והייתה גם צפיפות עצומה ומנחי ברכיים בלתי אפשריים, ולילות ערים ומאירים כימים, ואחדות וחיבור לאלוהים ולאנשים.

לאחר צאת החג כבר הלכתי לישון ומאז אני רק רוצה לישון 🤣

חח.. מניחה שלאחל תהני יהיה ברכה לבטלה בהתחשב באופי הביקור (או שאת מהמתמרחות וזה עובר סבבה?) אבל בכל אופן, תהני אחות. לפחות תאכלי אוכל טעים בעיירה הנחמדת שלנו 🍿

אני מהאמאמא של המתמרחות חחחחחח
הופך את הביקורים לימי כיף כמעט חחח
אבל הפעם אמא שלי דופקת לי ברז. לוקחת אותי טרמפ הלוך בניידת של התרמת דם, ושם אני נזרקת ונאלצת לחזור הביתה לבדי :/
אבל הי, אני לא מתכוונת לוותר על השווארמה 🤩

למרות שלאכול שווארמה לבד דיי פוגם בחוויה הקולינרית. שווארמה זה אוכל חברתי 😕

אני ממש שוקלת לבטל. אוף, אין לי כח לחזור בתחב"ץ 🤦‍♂️

• פותח/ת השרשור
אני ממש שוקלת לבטל. אוף, אין לי כח לחזור בתחב"ץ 🤦‍♂️
יאללה טרמפים? 😵‍💫🥊
טרמפ מהכיכר ביציאה לבאר טוביה, עד צומת אמונים (שזה בקטנטונת) ואז כביש ארבע לכיוון חולון. טיפונת מזל ואת בבית צ'יק צ'ק 🙄

יאללה טרמפים? 😵‍💫🥊
טרמפ מהכיכר ביציאה לבאר טוביה, עד צומת אמונים (שזה בקטנטונת) ואז כביש ארבע לכיוון חולון. טיפונת מזל ואת בבית צ'יק צ'ק 🙄

אהה ללאא מחר אני חוזרת לנסצי D:D:
אז ברמת העיקרון יש לי אוטובוס ישיר עד 2 דק מהבית 😅
אבל אני מתכננת לחזור עם שלל. בא לי לקנות דברים במאקסטוק.
אני רק מקווה שאצליח באמת לגייס כוחות נפש לאכול את השווארמה. זה הדבר שהכי מדאיג אותי כרגע 🙁

• פותח/ת השרשור
אהה..
כי ככל שזכור לי תחבורה ציבורית לחולון זה באמת סיפור לא משמח.

אני רק מקווה שאצליח באמת לגייס כוחות נפש לאכול את השווארמה. זה הדבר שהכי מדאיג אותי כרגע 🙁

מהבחינה הקלורית או החברתית?

• פותח/ת השרשור
חח.. אוהבים אותך.
הבחינה הקלורית סומכים עלייך לגמרי. אפשר לצחקק קצת על הדפקות, זה עוזר.
הבחינה החברתית. אטה פרומבלמה 🫤

• פותח/ת השרשור
שיר1 עדכן/ה את הלוג ״הלוג שנחוש להחלים״:

עדכון לוג: 23/10/19

Upper 1

Upright row

20.5*8*3
מוט קצר. קל

בנץ' פרס
30*8*3
אף שהתכוונתי לדלג החלטתי שזו עצלות לשמה ושתכלס אפשר לעשות כמה סטים קלילים, כי הגיע הזמן לחזור.

בנט אובר רואו סופינציה
42.5*8*4
נראה לי שכשאחזור לארץ יהיה דילואד ומשם להמשיך להתקדם. וזאת כי באופן מעניין זה לא נהיה הרבה יותר קל.

משיכה מלמעלה אחיזה רחבה
45.5*6*4
קשה.

פשיטת מרפקים
15*10*4

- נתתי כמה סשנים של פואם רולר לארבע ראשי. היה גיהנום. יש לי כאבים בקדמת הברכיים שאני מקווה ומצפה שישתפרו כשהוא יתאושש.

- ‏לפני כמה ימים הייתי בתא מדידה עם מראות שמאפשרות צפייה טובה על הגב, מה שלא קרה כבר כמה חודשים.
אולי זו התאורה אבל האמת שממש נבהלתי למראה הטרפזים העליונים שלי שהראו את נוכחותם התופחת בכל קצה של תנועת קירוב שכמות. אכלתי סרטים איזה זמן ואז נרגעתי, ובכל זאת היום בבנט אובר רואו הבאתי את המוט לכיוון קו טבור ולא למעלה יותר.
לא סגורה עדיין מה עושים מכאן בהתחשב בכך שטרפזים מפותחים הם ממש לא משאת נפשי מבחינת נראות.

- ‏לפני פשיטת המרפקים התחמשתי באוזניות עם שיר ששיזמתי היום ממכונית עוברת. הוא ממש הצחיק אותי משום מה והכניס אותי לאווירה מתאימה. מצו"ב

- ‏לכל דבר יש מחיר, אבל תכלס - לא באמת מתחרטת על כלום בהתנהלות המפגרת שלי.

קרא את שאר עדכון הלוג...

מההההה שרירי גב זה יפה! 🤯
כלומר, גם לבחורה! באופן המוגבל ממילא ששרירי גב - או שרירים בכללי - יכולים להתפתח אצל בחורות....

ואכלתי בסוף את השווארמה בלאפה כמו גדולה! והיה כיף! 🙄
פעם הבאה שאני מגיעה לאזור, שיהיה לך ברור שנפגשים!!!! 😛⁦❤️⁩

• פותח/ת השרשור
מההההה שרירי גב זה יפה! 🤯
כלומר, גם לבחורה! באופן המוגבל ממילא ששרירי גב - או שרירים בכללי - יכולים להתפתח אצל בחורות....
חחח
טרפז מפותח? תחשבי שוב.

ואכלתי בסוף את השווארמה בלאפה כמו גדולה! והיה כיף! 🙄
פעם הבאה שאני מגיעה לאזור, שיהיה לך ברור שנפגשים!!!! 😛⁦❤️⁩

אלופההההה
איפה אכלת?

ובדוק

• פותח/ת השרשור

עדכון לוג: 28/10/19

כאבים קלים דוקרים בקדמת הברכיים ושרירים תפוסים ומציקים.
הגעתי מאוחר מדי מכדי להספיק פואם רולר, תרגילים פיזיותרפיים, אימון נורמלי ושוב פואם רולר (כל השאר יכולה לעשות בבית. כמובן שאני אומרת את זה לעצמי אבל בפועל לא עושה 😳) אז זה הפך לאימון התאוששות קליל משהו.

Lower

תרגילים אקססוריים לרגליים בקצרה

סקוואט
40*8*5
הרעיון של לעשות את ה-20 קילו כאילו הם 200 הופך את זה לדורש ממש. אני עדיין רוצה ללכת למישהו מקצועי לעבודה ממוקדת טכניקה.

היפטראסט
65*8*3 קליל ביותר

בסופר סט עם
מכרעים דינמיים
23*10*3

דדליפט
70*8
פה כבר נתרו לי עשר דקות לסדר את כל הבלאגן ופואם רולר שעליו אין מצב שאני מוותרת בסיטואציה הנוכחית. אז אין סט שני.

- למעשה הייתי אמורה לעלות היום בבוקר על מטוס ולחזור לחדכ"שי האהוב והצפוף. בפועל אני פה עוד קצת. מנצלת את המנוי 🤣
- ‏הם נראלי באמת לא שמעו על הרעיון של לקרר חדכ"ש. פשוט הזיה 😵
- ‏כמו כן שעות העבודה המעצבנות שלהם בוויקנד ביחד עם החג שהיה גרמו לגוף שלי לצעוק לפני שהגעתי סוף סוף לאמן רגליים.
- ‏מי יתנני עכשיו איזה דיקור לארבע ראשי. ולישבן. ולטרפז. העינוי המושלם חביב נפשי.
- ‏עד כאן תלונותינו להיום 🤢

קרא את שאר עדכון הלוג...

וואיי שירוווווש שלחי איזו תמונה-שתיים מחדר הכושר שם, שנתרשם קצת 😁

ולגמרי מגיעה לך הארכת חופשה חחחח נשמע שלא נחת לרגע.
וחוצמיזה, כבר שילמת מנוי מלא. את צריכה לנצל אותו (אמרה הפרסייה וכישכשה בזנבה 🤣)

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור

עדכון לוג: 30/10/19

ב"ה מצב הברכיים השתפר בעקבות האימון האחרון 😁😍
יש עוד לאן כמובן.
באתי היום עייפה.

Upper 2

תרגילים אקססוריים לכתפיים

מקבילים חזרות שליליות
10,9,8
מתחילה לכאוב לי כתף קדמית ימין. לא נראה לי תקין. הייתה לי חזרה מעפנה, אולי זה ואולי סתם עומס גדול ולגיטימי לכתף הרגישה שלי.

לחיצת כתף דאמבלים בישיבה
11.5*7*3
לחיצת הכתף שלי עוד לא התאוששה מהדילואד האחרון. מה עושים במצב כזה?
לצורך העניין, הייתי תקועה עם דאמבלים של 12.5 איזה שלושה שבועות נראלי, כשמתקדמת לאיטי בחזרות ובסטים. פעם אחרונה נתתי 5 שישיות. ואז בא הדילואד, עבר הרבה זמן ואני לא ממש מצליחה להתאושש ולהתקדם. מה שכן, התחלתי להביא את המשקולות ממש לקו חזה עליון כזה במקום להשאיר אותן בקו כתפיים שזו הצורה שבה אי פעם נראלי הסבירו לי את התרגיל, היות שמרגישה שיש פה טווח תנועה מפוספס. נוטה להאמין לעצמי אבל אין לי מושג אמיתי. מה אתם אומרים? לאן אתם מביאים משקולות יד (מי שלוחץ דאמבלים כמובן)? על כל פנים, גם אם זו התקדמות, מפה אני מתקשה להתקדם. עצות יתקבלו בברכה (עוד דילואד? 🤯)

בנט אובר רואו סופינציה
42.5*8*4
הביצוע היפה ביותר שלי עד כה. תנועה נקייה ויפה לאורך כל הסטים, למעט חזרה אחרונה שהתלכלכה.

בנץ' פרס
25*5*3
הכתף כאמור קצת כואבת, ובכלל, אין לי כוח. וגם, אימון שעבר הטרפז הימני כן אותת על קיומו, אז החלטתי להוריד עומס אפילו יותר. אולי בכלל אני צריכה לתת עוד זמן לתרגול נורמלי ועקבי של הפיזיו שלי ואז לחזור..

משיכה מלמעלה אחיזה צרה
45.5*8*3
קשההה. אבל גאה בעצמי שטווח תנועה מלא לחלוטין נשמר לאורך כל הסטים.

כפיפת מרפקים מוט w
18*10*4
רבאק. אין סיכוי אחרת בשלב זה 😳

- לא מסוגלת להרים את הידיים.

- ‏מרגישה שמשמינה פה ממש, אז החלטתי לעלות לקצת אליפטיקל. חמש דקות של עינוי והתייאשתי. השרירים שלי תפוסים ברמה של אימה, למרות כל הפואם רולר והעיסוי העצמי שממתנים את המצב. חייבת מחטים.
כמו כן, לעשות אירובי עם הקירור הבלתי קיים שם זו ממש התאבדות. עברתי לרוץ קצת ואז התאומים הצטרפו לחגיגה. בקיצור, לא.

- ‏האמות בפאמפ מעצבן לאורך כמעט כל האימון. זה פשוט איום ונורא. היום הבנתי שאני חייבת בדחיפות להתחיל ללמוד לאהוב את זה. אין אפשרות אחרת.

- ‏הגיוני שאני ממלאה את הבקבוק כל שני סטים? (850 מ"ל כזה) o_Oo_O:blush:
- מלא זמן שרוצה להתחיל לבצע מקבילים (ומתח. ושכיבות סמיכה) כמובן שלא מסוגלת להשלים ולו חזרה אחת, אז חזרות אקסצנטריות. עצות למתחילה במקבילים? 🤩

- מי ששרד עד כה, אלוף!

קרא את שאר עדכון הלוג...

משמינה?? עד כה היה נשמע שאת רק רוקדת חחחחח

- אף פעם לא ממש שמתי לב עד איפה אני מורידה את הדאמבלים... נראלי עד שהמשרולות בקו האוזניים/צוואר שכזה...
אשמח אבל אם מישהו יאמר מה הצורה הנכונה 😃
אגבבב 12.5 זה היסטרייייי אני בקושי שורדת 8k:crazy:

- המממ מה זה פאמפ? 😅
לפעמים אני מבינה מההקשר של המשפט ולפעמים אני סתם מדלגת על המילה חחח אף פעם לא ממש ממש הבנתי מה זה אומר...

- הגיוני בהחלט, אם את אומרת שככ חם שם חחח. הכי הרבה שיצא לח נראלי זה ליטר וחצי באימון של שעה וחצי :0

- אוייש, נו באמת שיר, מתח ושכיבות שמיכה קטן עלייך 🙄

- יקירתי זה ממש לא היה ארוך!
חחחח הצבתי לך פייט רציני בקטע של החפירות חחח 😆😵‍💫🥊

• פותח/ת השרשור
משמינה?? עד כה היה נשמע שאת רק רוקדת חחחחח
חח.. אז עכשיו אני רק ישנה או רוצה לישון. סתם.
אבל פחות בתנועה.
ואוכלת מאפי ענק שלך ייקח בטח יום שלם לאכול (ככה התחלתי, ואז התרגלתי 🤦‍♂️). הסטנדרט האמריקאי משוגע. בחיי שהם לא נורמלים עם גודל המנות שם.
בלי לדבר שכל גרם חלבון בא בחבילה עם מלא מלא שומן.

- הגיוני בהחלט, אם את אומרת שככ חם שם חחח. הכי הרבה שיצא לח נראלי זה ליטר וחצי באימון של שעה וחצי :0
אולי.
על אף שלא באמת היה לי מאוד חם לאורך האימון. וזה קורה גם בארץ עם אחלה מזגן 😳 (אולי מעט פחות, כל שלושה סטים כזה)

- המממ מה זה פאמפ? 😅
לפעמים אני מבינה מההקשר של המשפט ולפעמים אני סתם מדלגת על המילה חחח אף פעם לא ממש ממש הבנתי מה זה אומר...
חחחחחחחחחחח
בתכלס אני גם לא סגורה שמשתמשת במינוח נכון 🤣
כשאני אומרת את זה כוונתי ששרירי האמות שלי (במקרה הזה, אבל זה תקף כמובן לכל שריר) מתנפחים והופכים לנוקשים משהו, וזה מלווה בתחושה שעבורי היא לא נעימה.
טוב, מדויק יותר לומר שאני ממש שונאת אותה. חח
- אוייש, נו באמת שיר, מתח ושכיבות שמיכה קטן עלייך 🙄

חח.. ענק עליי.
אני כבדה, רוב המשקל מתרכז בפלג גוף תחתון, ופלג גוף העליון שלי ממש חלש 🤭
אבל כמובן, ננסה בכל אופן 😵‍💫🥊

- יקירתי זה ממש לא היה ארוך!
חחחח הצבתי לך פייט רציני בקטע של החפירות חחח 😆😵‍💫🥊
🤦‍♂️

אצלך לפחות זה מעניין, את יודעת. פה זה חפירות ללא תכלית 🤣🤦‍♂️
אגב, מצאתי אתמול מי שימסז' לי את הארבע ראשי והגב והידיים בהתנדבות 😍
אז שלומם טוב בהרבה.
אבל הכתף הקדמית שלי רצוחה.

אז זהו. אין יותר לסדר את השיער. ולובשים רק בגדים שמונחים על מדף בגובה חזה ומטה 🤣

• פותח/ת השרשור

עדכון לוג: 04/11/19

בזמן האחרון אין לי כוח להתאמן, על אף שהגיע הזמן להתרצן ולחזור לשגרה.

Lower

תרגילים אקססוריים לברכיים

סקוואט
42.5*6*5
היום ביצעתי חימום ספציפי בדיוק לפי הספר, כלומר בדיוק לפי הוראות הפיזיו. זה לקח זמן. עליי להתחיל ממוט ריק ולעלות ב-2.5 קילו לצד, חמש חזרות כל סט.
(בדר"כ נטיתי קצת לקצר ולהתחיל ולעשות משהו כמו 4 סטים של חימום). הכוונה להתרצן מתחילה להתממש פה.

היפטראסט
82*10*3
יחסית קל.
הייתה לי מחשבה איפשהו בהתחלה להוסיף סט ואז נזכרתי שהתרגיל הבא שלי הוא השטן.

מכרע בולגרי
18*10*3
אין לתאר כמה אני שונאת את התרגיל הזה. הוא מתיש אותי, מתעלל בי, סוחט אותי, משאיר אותי חצי מעולפת עם פרצוף מוכה טראומה לרביצה אומללה על הכיסא.
@Yukio Mishima אני רשמית מעריצה שלך. 🙌🙌🙌
לא חשבתי שאשרוד סטים שלישיים. ועשיתי זאת בגבורה ראויה לציון 😅🏋️😅

דדליפט
72.5*5*2
היה כיף.

- נראה שאשאר פה בניו יורק ההולכת ומתקררת לתקופה מעט ארוכה יותר. אז לא נשארו תירוצים, הגיע הזמן להתקדם, וכמו כן צריך להתרגל למה שיש (ספסל לא נוח בהיפטראסט, למשל).
- ‏אוקיי. אז היום הייתי עדה למחזה מונומנטלי של אישה אורזת את עצמה במשהו בלתי מזוהה, אולי סוג של ניילון נצמד, לפני שיוצאת להתאמן. מה נסגר איתנו? 😳
- ‏אני מסוג האנשים שצריך לטהר את העולם מהם. תופסת את המוט לסטים לא נגמרים של סקוואט, ואז ממשיכה להיפטראסט עם אותו מוט! כשחד"כ מלא באנשים ובמצוקת כלובים אמיתית! הגיע לשיא באותו אימון שעבר שנשארתי דבוקה אליו באהבה יתרה גם לדדליפט. לגרדום.

קרא את שאר עדכון הלוג...

איך אני שונאת מכרעיים. ☠️
הפעם האחרונה שכרעתי היה לפני שנתיים. (אוקיי וכשעצרתי שלשום לקשור את השרוך. זה נחשב אם היה לי תיק על הגב?)

ושיט, גם אני מתבייתת על מוט לנצח נצחים חחח
אבל אין מחסור כל-כך חמור.... ובכל זאת..
גוררת אותו איתי לכל רחבי האימון.

ואיייךךך את מצליחה לעשות 80k היפטרסט בלי מתקן העינויים??🤯

וואו זה כלכך שונה לעשות עם ספסל ומוט.
על המתקן 80 היה לי מאתגר בקטע סבבה. ופתאום אני לא מצליחה 60 בקושי 🤦‍♂️

• פותח/ת השרשור

עדכון לוג: 05/11/19

Upper 1

תרגילים אקססוריים לכתפיים

Upright
row
25*8
כבד מידי לטכניקה טובה.
22.5*8*3
סבבה.

בנץ' פרס
המון המון חימום ספציפי בהלך רוח דיכאוני משהו. סוג של גישוש לראות מה אני יכולה היום בהתחשב באיזה שריר שתפוס בטירוף. בסוף נשארתי עם
32.5*3*5

בנט אובר רואו סופינציה
45*8*4
בשעה טובה העליתי משקל. כרגיל כשמעלה משקל התנועה מתלכלכת מהר מאוד ויש תנועה של הגב. מה עושים? זה כמעט בלתי נמנע..

משיכה מלמעלה אחיזה רחבה
45*5*4
משהו שם הרגיש סופר מוזר. ממש אבל. והגומי נמס לי על הידיים, אז זה רק מה שהצלחתי לשרוד.

פשיטת מרפקים בכבל
איזה חרטוט שאני לא זוכרת (לא אקרוס)
הגיוני שאיבדתי בתרגיל הזה יותר מחצי הכוח שלי? זה מרגיש הזוי.

- אני לא הולכת להתאושש:cray: לא הולכת להתקדם. לנצח אהיה תקועה ב-30 ק"ג בנץ' 😭😭😭
- ‏אני חייבת לראות פיזיותרפיסט.
- ‏קצת חיוביות: הגעתי לאכול באיזו מסעדה בשרית והתחלתי להישרט על מה ייתן לי הכי הרבה חלבון בהכי פחות כסף. ואז התברר לי שאם אחכה מעט תגיע השעה שבה מוכרים צלחת בעשר דולר ותמלא מה שאתה רוצה ממה שנשאר. שווה בטירוף! אז עכשיו אני מחכה 🙄

קרא את שאר עדכון הלוג...

• פותח/ת השרשור

עדכון לוג: 08/11/19

בזמן האחרון יש לי רק חשק ל-uppers. מי היה מאמין. מתגברת ויום רגליים כסדר.

Lower

תרגילים אקססוריים
גוד מורנינג קליל

סקוואט

42.5*8*5
מצב טוב שעשיתי 6 סטים. איבדתי את הספירה והלכתי על בטוח.. זה קורה לי יותר מדי עם הסטים הבלתי נגמרים האלו

היפטראסט
90*10*3
קליל. חוץ משתי חזרות אחרונות שדי רצחו אותי.

מכרעים דינאמיים
23*10*3
קליל ביותר. הגרסה הזו היא ממש גרסת התאוששות.

דדליפט
75*4*3
כיף. היו לי חזרות נוספות אבל החלטתי ללכת על פחות ולהעלות באימונים הבאים.

- שוב הגעתי לדירה עשר דקות לפני כניסת שבת. חייבת להפסיק עם זה.
- ‏הברכיים שלי כואבות משהו כבר זמן. אימונים ופואם רולר עוזרים מעט אבל חייבת לראות פיזיותרפיסט. מעניין עוד כמה זמן אגיד את זה עד שאעשה את זה.
- ‏יום קודם הייתי על 0 חלבון, וכן עד האימון, ואחריו היו עוד כמה שעות עד לארוחה בכלל, וחלבון בפרט. שזה נדיר מאוד, אבל כשאני נעשית מוטרדת מזה עוברת המחשבה המתבכיינת משהו שוואללה, הבחורה רצתה רק להתאמן, לא להתאבסס על חלבון ולרוקן את הארנק על פיזיותרפיה. אוף.

טוב נו.
בינינו, זה שווה את זה.

קרא את שאר עדכון הלוג...

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית