- פותח/ת השרשור
חחח את צריכה "חופש מהחופש" מה שנקרא 😆
איך היה בחג???
זה ככ מיוחד לעשות חג בארץ אחרת! (שנה שעברה הייתי בתאילנד לכל תקופת החגים!)
ממש. אני מאוד רוצה להאריך את השהות בעוד איזה שבועיים, רגועים הפעם. הלוואי שיתאפשר.
היה חג טוב מאוד ושמח מאוד. אמנם, אחת מהשתיים: או שהזדקנתי, או ששברתי מדי עד עכשיו, ולא הייתי בכוחות שלי בכלל. והייתה גם הזהירות היחסית על הברכיים. על דרך הרגיל מצטברות אצלי בחג הזה למעלה מארבעים שעות ללא שינה כלל, ובסה"כ שלוש יממות עם 3-4 שעות שינה במצטבר, עם אכילה מזערית ממש. הפעם היה אחרת והייתי צריכה להסתגל לשינויים ולקבל את מגבלות החומר 🤣
עשיתי את החג במקום אני חושבת הכי מטורף בספירה הדתית בכל הנוגע לשמחת תורה. אז שמחה ואהבה בהתגברות היו, והיו ריקודים למעלה ממדידה והגבלה, והייתה גם צפיפות עצומה ומנחי ברכיים בלתי אפשריים, ולילות ערים ומאירים כימים, ואחדות וחיבור לאלוהים ולאנשים.
לאחר צאת החג כבר הלכתי לישון ומאז אני רק רוצה לישון 🤣
אגב, מחר אני בביקור בעיר מגורייך (שבישראל, כמובן 🙄) אבל דווקא עכשיו את לא בארץ.... חח באסה :/
חח.. מניחה שלאחל תהני יהיה ברכה לבטלה בהתחשב באופי הביקור (או שאת מהמתמרחות וזה עובר סבבה?) אבל בכל אופן, תהני אחות. לפחות תאכלי אוכל טעים בעיירה הנחמדת שלנו 🍿
תמשיך. תמשיך להספים לי את הלוג 😳אל תשחקי אותה, חיכית שהיא לא תהיה בעיר מגוריה והתגנבת כדי שהיא לא תדע