עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני אמנם עושה לאו באר, אבל מה רע בהיי באר?אם תשים משקל קל, אמנם לא תיפצע, אבל לא תתקדם גם.
לג פרס כנראה התרגיל היחידי שיותר גרוע מהיי באר סקוואט 😉.
אל תקפצו עלי.
הוא לא מתאים בעיני לאף אחד שמתאמן סקוואט, מלבד אולי וויטליפטרים, או אנשים עם רצועות ברכיים.אני אמנם עושה לאו באר, אבל מה רע בהיי באר?
הבנתי אחי, אבל למה?הוא לא מתאים בעיני לאף אחד שמתאמן סקוואט, מלבד אולי וויטליפטרים, או אנשים עם רצועות ברכיים.
אהבתי..כי אפשר להשתמש בשרירים יותר חזקים ב LB.
HB מעמיס על הברכיים, שמלבד שהם חלשים יותר ומרימים פחות משקל, גם רגישים לפציעות.
אבל אדם עם רצועות דווקא יחפש להעמיס על הברכיים.
מי קבע שהעומס על הברכיים הוא בהכרח רע? לדעתי היי באר זה סקוואט שהרבה יותר מתאים לאנשים עם מטרות כלליות יותר, כשלואו באר ספציפית יותר מתאים לפאוורליפטינג.כי אפשר להשתמש בשרירים יותר חזקים ב LB.
HB מעמיס על הברכיים, שמלבד שהם חלשים יותר ומרימים פחות משקל, גם רגישים לפציעות.
אבל אדם עם רצועות דווקא יחפש להעמיס על הברכיים.
מסכים, אני הרבב יותר נהנה מ- HB, וגם יותר חשוב לי לעבוד על הקוואדס. אז מה שאני מרים פחות?מי קבע שהעומס על הברכיים הוא בהכרח רע? לדעתי היי באר זה סקוואט שהרבה יותר מתאים לאנשים עם מטרות כלליות יותר, כשלואו באר ספציפית יותר מתאים לפאוורליפטינג.
גם עם משקל כבד...אם תשים משקל קל, אמנם לא תיפצע, אבל לא תתקדם גם.
אל תקפצו עלי.
אם תשים משקל קל, אמנם לא תיפצע, אבל לא תתקדם גם.
אל תקפצו עלי.
בנץ' פרס זה התרגיל הכי מסוכן בחד"כ. 10-12 אנשים מתים מזה כל שנה בארצות הברית (אם אני זוכר נכון)הרבה יחלקו עליי. אבל בעיניי, בנץ' (בעיקר כזה שלא נלמד בצורה טובה) הרבה יותר מסוכן מכל ווריאציה של סקוואט.
מה גם שהסכנה שבלהידקר בעין על ידי הספוטר מרתיעה אותי. 😅
לא מתאים? איך תנועה יכולה לא להתאים.הוא לא מתאים בעיני לאף אחד שמתאמן סקוואט, מלבד אולי וויטליפטרים, או אנשים עם רצועות ברכיים.
רקון, אתה מבצע HB או LB? מעניין אותי מה אתה בתור אדם חזק מבצע.. (אני שואל ברצינות)לא מתאים? איך תנועה יכולה לא להתאים.
מעבר לזה הוא הרבה יותר טבעי
HB מתעב את המניפולציה של LB. לא נוח בשום צורהרקון, אתה מבצע HB או LB? מעניין אותי מה אתה בתור אדם חזק מבצע.. (אני שואל ברצינות)
הוא לא מתאים להשיג את הסקוואט הכי כבד שהגוף שלך יכול לתת.לא מתאים? איך תנועה יכולה לא להתאים.
הוא לא מתאים להשיג את הסקוואט הכי כבד שהגוף שלך יכול לתת.
הוא לא מתאים למתאמנים ללא רצועות ברכיים.
הוא לא מתאים למי שלא רוצה בעיות או כאבי ברכיים.
פשוט HB נכון מעמיס הרבה על הברכיים.
אם יש צורך בתרגיל עזר שיעמיס גם על הברכיים, עדיף להוריד משקל לדעתי ולעשות פרונט סקוואט.
אין הרבה מצבים שאני חושב שהייתי ממליץ על HB.
יש מצב שהוא יכול להתאים לאנשים שאין להם מטרה לעשות סקוואט מאוד כבד, או שיש להם רצועות ברכיים, או שלא חוששים להעמיס על הברכיים בכללי.מי קבע שהעומס על הברכיים הוא בהכרח רע? לדעתי היי באר זה סקוואט שהרבה יותר מתאים לאנשים עם מטרות כלליות יותר, כשלואו באר ספציפית יותר מתאים לפאוורליפטינג.
אז למה לא פרונט סקוואט? זה הרבה יותר קוואדס.מסכים, אני הרבב יותר נהנה מ- HB, וגם יותר חשוב לי לעבוד על הקוואדס. אז מה שאני מרים פחות?
יש מצב שהוא יכול להתאים לאנשים שאין להם מטרה לעשות סקוואט מאוד כבד, או שיש להם רצועות ברכיים, או שלא חוששים להעמיס על הברכיים בכללי.
אבל אותם אנשים יוכלו להנות יותר מפרונט סקוואט כנראה יותר מסקוואט רגיל.
אז למה לא פרונט סקוואט? זה הרבה יותר קוואדס.
איך היי באר לא מתאים לסקוואט כבד? אם כבר היי באר ATG יפיק הכי הרבה תועלת מבחינת כוח והיפרטרופיה.