הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

get under the damn bar and make it happen

• פותח/ת השרשור
C:
Squat:67.5,80,92.5,112.5X5 137.5X3PR,92.5X8
זה גם PR הזעה,בחיים לא הזעתי ככה אחרי הבאק אוף סט,דיממתי זיעה
Bench:47.5,55,65,80X5,97.5x3PR,65X8
chins+15kg 3X3
dips +15kg 3x3

לא ציפיתי שיהיה אימון היום בכלל,היה לי יום כל כך מסריח שפשוט באתי הביתה בלי לאכול וישנתי עד 7

שפיץ. עוד שבוע אימון מעניין 😵‍💫🥊
סחטיין על ההתקדמות בבנצ'.

• פותח/ת השרשור
לוקח מנוחה עד יום ראשון,מהסיבה הפשוטה ששום אימון לא מסתדר לי מבחינת הימים,ביום ראשון אני אתאמן A שלישי B חמישי C במקום המתכונת שהייתה לי עד עכשיו כי הפעילויות מטעם הבית-ספר התבטלו אז יש לי יותר זמן.

אז יום ראשון אתה בא רגיל ב4 וחצי?
ולא ממש עזר הוולטרין אני מורח כבר מיום חמישי שעבר כל יום עד היום ועדין יש כאבים מתחת לטרפז איפה שהראתי לך...

אז יום ראשון אתה בא רגיל ב4 וחצי?
ולא ממש עזר הוולטרין אני מורח כבר מיום חמישי שעבר כל יום עד היום ועדין יש כאבים מתחת לטרפז איפה שהראתי לך...

צביקה, מנוחה זה לא כל הפתרון, וולטרן זה לא תרופת פלא. אם אין פגיעה אמיתית בשריר או במפרק (קרע או משהו כזה) אז פשוט תחזור לאימונים בהדרגה, בהתחלה קלים, תזרים דם למקום, תן לשריר הפגוע לעבוד, לא בעוצמה מלאה כמובן.

• פותח/ת השרשור
דווקא כשלקחתי שבוע מנוחה להפציץ,אני היום פשוט חולה רצח,לא הכנסתי כלום לבטן מהבוקר(כלום,חוץ מ2 כוסות קולה),אני סובל משלשולים,התכווצויות,חוסר שליטה בשלפוחית השתן,הקאות,רעידות
אני מחר אלך לעשות בדיקות דם נקווה שיהיה בסדר,מרגיש חרא,כאילו דרסה אותי משאית

דווקא כשלקחתי שבוע מנוחה להפציץ,אני היום פשוט חולה רצח,לא הכנסתי כלום לבטן מהבוקר(כלום,חוץ מ2 כוסות קולה),אני סובל משלשולים,התכווצויות,חוסר שליטה בשלפוחית השתן,הקאות,רעידות
אני מחר אלך לעשות בדיקות דם נקווה שיהיה בסדר,מרגיש חרא,כאילו דרסה אותי משאית

תרגיש טוב. זה תסמינים של ווירוס כלשהו.

לוקח מנוחה עד יום ראשון,מהסיבה הפשוטה ששום אימון לא מסתדר לי מבחינת הימים,ביום ראשון אני אתאמן A שלישי B חמישי C במקום המתכונת שהייתה לי עד עכשיו כי הפעילויות מטעם הבית-ספר התבטלו אז יש לי יותר זמן.

מה אתה הולך לפעילויות בית ספר יא 🤡

דניאל איך אתה מרגיש?מגיע ברביעי?
אגב שיניתי קידומת,עכשיו זה 70 וחצי קילו

אני דווקא בבומבמלה עליתי 3-4 קילו, כל היום אכלתי מצות עם שוקולד ופיצות. השירותים הכימיים היו מסריחיים משהו מפחיד אז לא העזתי להתקרב לשמה ולשירותים בתשלום היה תמיד תור ארוך + על הזין שלי לשלם 10 שקל בשביל לחרבן למה מי מת ועוד הגענו לשמה יום לפני בשביל להתמקם אז יצא שלא חירבנתי 4 יום בערך נהייתה לי בטן של חוסיין רזזדה:sarcastic:

• פותח/ת השרשור
חזרו הבדיקות דם החדשות אני כבר די בריא,ירדתי משהו כמו 4-5 קילו ואני שוקל כרגע 86
יום חמישי חוזר להתאמן(אימון קל) וביום ראשון מתאמן כרגיל(לוקח את התוכנית שבועיים אחורה)
יהיה טוב

חזרו הבדיקות דם החדשות אני כבר די בריא,ירדתי משהו כמו 4-5 קילו ואני שוקל כרגע 86
יום חמישי חוזר להתאמן(אימון קל) וביום ראשון מתאמן כרגיל(לוקח את התוכנית שבועיים אחורה)
יהיה טוב

יאללה פנתר, תחזור להפציץ בקרוב!

• פותח/ת השרשור
אחרי 10 יום ומינוס 4 קילו חזרתי

סקוואט 60,80,100,100X5
בנץ פירמידה ל85 X5
chins 3x8

יום ראשון חוזר למדקאו

אתה הומו כי לא ענית להודעה המקורית.

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית