נק' מוניטין:
28
- 182
- 28
אז מה אם הם נראים כמו ערבים או אירופים ? יש ערבים שנראים כמו שוודים זה הופך אותם לשוודים?, זה לא משנה את העובדה שהם הגדירו את עצמם גם במדינות ערב וגם באירופה בתור ייהודים שפשוט חיים במקום מחיה.
להתחשב בעובדה שאני עובד בתחום החינוך המיוחד שהוא דרך אגב 90 אחוז מופרט בארץ וגם אחד הכושלים ביותר בעולם אני חושב שראיתי מספיק.
כמה אתה ראיתה חוץ מלקרוא ספר שימשהו אחר כתב?
פעם הייתי מאוד דומה לך חשבתי שצריך להפריט הכול ושתלך לעזאל הממשלה(לעומת היום שאני חושב שרק הדברים הכי פחות נחוצים צריכים להיכנס לידיים פרטיות,) אך עם הזמן הבנתי שיש כמה מקצועות שישארו תחת ידה של הממשלה. כי קפילזם מושלם זה חלום חצות כמו קומינזם מושלם
דרך אגב זה לא עובדה , היו גם מדינות רבות שסבלו ממשברים כלכלים גדולים בעידן הקפטילזם בידיוק כמו מדינות בעידן הסצויאל דמקורט (ראה יפן העבר ובעתיד הקרוב)
החינוך המיוחד בישראל מעוגן בחוק משנת התשמ"ח (1988) - חוק החינוך המיוחד. לפי החוק, זכאי כל ילד בישראל בגילאים 3–21 שאובחנה אצלו מוגבלות כלשהי לטיפולים מיוחדים במימון המדינה
למה לשקר?
יפן אחת מהמדינות הכי מוצלחות בעולם.
אך ורק בזכות חירות כלכלית הן הצליחו להתאושש ממלחמת העולם השנייה.
נניח ולאורך ההיסטוריה היה משבר כלכלי בעקבות הקפיטליזם(לא שאני מכיר), הוא כאין וכאפס לעומת מה שהסוציאליזם עולל לעולם.
באמת שהדיון בין קפיטליזם לסוציאליזם הוא המיותר בעולם, אין מה להשוות בין השיטה שהביאה את הכי הרבה שגשוג לעולם לשיטה שהביאה הכי הרבה עוני, רעב ומוות.