הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר אשכול השאלות המפגרות

מצב
השרשור נעול

Mike Bikov

מנהל אתר
103,293
12,431
מנהל
נק' מוניטין:
58,708
103,293
12,431
טוב נרכז הכל, אני יודע שלחלקכם יש הרבה לשתף את חברי האתר ואתם מתביישים אז נעשה זאת באשכול מרוכז ונגמור עם הבולשיט.
יאללה שוט

המשך לאשכול: http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=5979

בערך שעה וחצי , אתה יכול לתאר לעצמך שהאימון לא כ"כ אינטנסיבי , רק לפרקים שומרים על דופק גבוה .
כמה קלוריות אני צריך לצרוך ביום של אימון ? 182 77 קג .?

אני עובד SS ועושה BOR באימון B.
במאמר כתוב שצריך כל פעם להחזיר את המוט לרצפה ולהתחיל מחדש.
עכשיו כאשר שאני עושה את זה אני כמעט ולא עובד על הלטימוס ועובד בעיקר על הזוקפים,טרפזים ורגליים.
כאשר אין לי תרגיל שעובד חזק על הלטימוס מאחר שדדליפט גם עובד בעיקר על הרגליים והזוקפים, למה צריך כל חזרה להחזיר את המוט לרצפה בתוכנית?
תודה לעונים.

מה הקשר בין פעולת השריר לעובדה שאתה מוריד אותו כל חזרה לרצפה? אתה יודע על אילו תנועות אחראי הלטיסימוס?

קראתי את זה כבר, אבל כח מתפרץ לא עובד על שיפור יחידות מוטוריות ברמה גבוהה, הוא לא עובד על יצירת עומס מרכזי בשריר אחד או אחר, הוא לא מתוכנן לאימוני כח..
בגלל זה אני לא מבין למה זה ככה בתוכנית..

זה כתוב בעברית?

מישהו יכול להמליץ לי על ספרים\אתרים\פורמים\מאמרים שמדברים על עבודת כוח ומהירות שמותאמת לאנשים שעוסקים בספורט?
תודה.

אחרי הדדליפט אתמול נהיו לי סימנים אדומים ברגל ימין(כמה ס"מ מתחת לברך יש סימן דיי גדול, ומשם למטה עוד כמה סימנים קטנים)
זה לא כואב יותר מדי - רק שנוגעים זה מרגיש כמו מכה יבשה בערך
פחות מפריע לי הסימנים, מה שאני רוצה לדעת אם זה יכול להצביע על טכניקה לא נכונה בתרגיל או מאמץ גדול מדי ? (אני כרגע בחיטוב עם הלינארית של ביל סטאר ואכן הסט היה לי קצת קשה, אבל סיימתי 5 חזרות)

נערך לאחרונה:
אני יכול להמשיך להתאמן כרגיל באימון הבא והלאה כל עוד זה לא כואב יותר מדי?

יש לי בעיה בשווי משקל בסקווט ,איך אני פותר את זה? רק בתירגול או שיש דרך אחרת?

בסקוואט - המשקל עולה בקלות עם הרגליים, אבל אני מרגיש שהגב שלי די עקום ואחרי הסטים אני מרגיש סוג של "פאמפ" בגב התחתון, אם אני מנסה ליישר אותו יותר מזה הולך לי כל ההיפ דרייב ואני לא בטוח שאני יצליח להרים תמשקל. מה אפשר לעשות בקשר לזה?

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית