הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר אשכול השאלות המפגרות

מצב
השרשור נעול

Mike Bikov

מנהל אתר
103,265
12,428
מנהל
נק' מוניטין:
58,705
103,265
12,428
טוב נרכז הכל, אני יודע שלחלקכם יש הרבה לשתף את חברי האתר ואתם מתביישים אז נעשה זאת באשכול מרוכז ונגמור עם הבולשיט.
יאללה שוט

המשך לאשכול: http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=5979

איזה קטע עם אוננות?
בתכל'ס זה מעלה את רמות הטסטוסטרון לכמה זמן, אבל לא במידה שיכולה להשפיע על גדילת השריר.

אז אין קשר בין אוננות ורמה טסטסטרון היכולה לפגוע בגדילת השריר
ראיתי מישהו שפירסם לא יודע איזה מחקר שמראה שזה כאילו מוריד את הרמה ואחרי איזה 8 ימים נראה לי
אז הרמה מגיעה למקסימום ובו אתה תקבל אימון מצויין 🚬🤪🚬
והוא מנסה לשענע אותי שזה מוריד מרמת הטסטוסטרון וזה פוגע
יש לך אולי מאמר מוסמך להביא לי :|

http://www.kilogram.co.il/1170/חימום-ומתיחות-בחדר-הכושר/

זה?

עריכה:
אם זה אכן זה, קראתי, אבל המאמר מתמקד יותר בחימום.
לפי מה שהבנתי לגבי המתיחות, לפני האימון עושים מתיחות בליסטיות ואחרי האימון מתיחות סטטיות 30 שניות כל מתיחה.
נכון?

לפני האימון אתה עושה מתיחות בליסטיות שאין להן השפעה על יכולת תפוקת הכח של השריר רק כחימום ואחרי האימון אתה עושה מתיחות סטטיות לשיפור הגמישות שמורידות את יכולת תפוקת הכח של השריר בטווח המיידי אבל לא אכפת לך כי כאמור אתה סיימת את האימון

בבקשה מישהו יכול להיא מאמר שהוצאת זרע לא מפרקת שריר או משהו שמוכיח משהו ..
אני צריך להוכיח לאותו בן אדם שסקורפיון צריך להוכיח XD

בבקשה מישהו יכול להיא מאמר שהוצאת זרע לא מפרקת שריר או משהו שמוכיח משהו ..
אני צריך להוכיח לאותו בן אדם שסקורפיון צריך להוכיח XD
לא מבין מה אתם מתעסקים בקקה?
תגידו לבנאדם שזרע זה הדבר שהכי מפרק שריר בעולם, רוני קולמן מעולם לא שכב עם אשתו.
תגיד לו שמותר לו לשכב עם מישהי פעם ב10 שנים אם הוא רוצה לשמור על שריר. (ככה אתה גם מונע התרבות של אנשים מפגרים - כולם מרוויחים! 🤡)

לא מבין מה אתם מתעסקים בקקה?
תגידו לבנאדם שזרע זה הדבר שהכי מפרק שריר בעולם, רוני קולמן מעולם לא שכב עם אשתו.
תגיד לו שמותר לו לשכב עם מישהי פעם ב10 שנים אם הוא רוצה לשמור על שריר. (ככה אתה גם מונע התרבות של אנשים מפגרים - כולם מרוויחים! 🤡)
😆

הרחבת העמידה בסקוואט גורמת ליותר עומס על המפשעה?
הרחבתי את העמידה אולי ב 5%,אבל העלתי במשקל העבודה,והיה לי כאב חד פתאומי במפשעה,(אימון שעבר וגם האימון הזה) עד כדי כך שהייתי חייב להפסיק את הסקוואט

הרחבת העמידה בסקוואט גורמת ליותר עומס על המפשעה?
הרחבתי את העמידה אולי ב 5%,אבל העלתי במשקל העבודה,והיה לי כאב חד פתאומי במפשעה,(אימון שעבר וגם האימון הזה) עד כדי כך שהייתי חייב להפסיק את הסקוואט

יש יותר עומס על השרירים מקרבי הירך
אבל לא אמור להיות כאב חד, כנראה שהיית צריך לעשות את זה יותר בהדרגה ובטח שלא להוסיף משקל אם אתה לא רגיל.
יש כאלה שעושים סקוואט בעמידה רחבה מאוד [מקצר טווח תנועה גם]

יש יותר עומס על השרירים מקרבי הירך
אבל לא אמור להיות כאב חד, כנראה שהיית צריך לעשות את זה יותר בהדרגה ובטח שלא להוסיף משקל אם אתה לא רגיל.
יש כאלה שעושים סקוואט בעמידה רחבה מאוד [מקצר טווח תנועה גם]

אני מעלה משקלים מהר כרגע,רק התחלתי לעשות סקוואט לא מזמן (עברתי מכון לא מזמן)
אז עליתי כמעט 40 קילו בחודש,וכן,זה כאב חד מאוד,אני אעלה סרטון פעם הבאה שאני יהיה שם,אבל זה יהיה עם משקל נמוך יותר בגלל שאני לא רוצה שיכאב לי שוב

אם אני עושה SS, אני אשכרה אמור לבוא למכון לעשות 7 סטים ולחזור? זה אימון של 5 דקות :S

אם אני עושה SS, אני אשכרה אמור לבוא למכון לעשות 7 סטים ולחזור? זה אימון של 5 דקות :S

כן. לא עדיף אימון של 5 דקות שעושה משהו מאשר שעתיים לפמפם?

כשהמשקלים רציניים זה לוקח הרבה זמן. אתה תצטרך לנוח 5 דקות בין סט לסט ויש סטים של חימום. האימון לוקח בערך שעה.

כן כנראה זה חייב להיות אימון גרוע , אבל ככה זה כל אימוני הכח 😣 .
יש לי שאלה , טרחת לקרוא קצת חומר על התוכנית ?

אוקיי, ואם אני מתאמן כבר שנה וחצי ככה ועכשיו אני עובר לתוכנית, עם איזה משקלים אתם ממליצים לי להתחיל?
כמה שאני יכול או להתחיל מ0?

אוקיי, ואם אני מתאמן כבר שנה וחצי ככה ועכשיו אני עובר לתוכנית, עם איזה משקלים אתם ממליצים לי להתחיל?
כמה שאני יכול או להתחיל מ0?

משקלים שיגרמו לך להשאר יותר מ5 דקות במכון

נו זה אשכול שאלות מפגרות או אשכול בוא ניתן למפגר תשובות מתחכמות וציניות שהוא לא יבין כלום ?
אני מודה לכם מאוד על היוזמה לעזור אבל תעשו בבקשה עוד טיפה מאמץ ותיתנו לי תשובות ישירות וברורות, תודה.

קשה לעזור לך בלי מידע .
אני מציע לך לקחת משקל שאתה מרגיש איתו סבבה לעשות 5 חזרות ולהתחיל משם(נגיד 80 אחוז ממה מRM5).
וגם אני מציע לך לדאוג שאתה מאופס על הטכניקה , ואוכל מספיק טוב .

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית