הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר אשכול השאלות המפגרות

מצב
השרשור נעול

Mike Bikov

מנהל אתר
103,293
12,433
מנהל
נק' מוניטין:
58,710
103,293
12,433
טוב נרכז הכל, אני יודע שלחלקכם יש הרבה לשתף את חברי האתר ואתם מתביישים אז נעשה זאת באשכול מרוכז ונגמור עם הבולשיט.
יאללה שוט

המשך לאשכול: http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=5979

בגדול כן, המרחק הוא זה שקובע. אבל יש כל מיני פרמטרים שאתה לא יכול לחשב, כמו EPOC (ככל שהפעילות יותר עצימה ככה ההוצאה הקלורית לאחר הפעילות תהיה גדולה יותר).
וגם הוצאה קלורית זה לא הכל בחיים, פעילות עצימה תגרום לשינויים חיוביים בהרכב הגוף לעומת פעילות לא עצימה, אפילו אם ההוצאה הקלורית של הפעילות העצימה נמוכה יותר (http://www.exrx.net/FatLoss/HIITvsET.html). תקרא את המאמר על הספרינטים.

אם אני חושב שהשרירים האחוריים של הרגל ההאמסטרינג והישבן יותר חזקים ומופתחים מהארבע ראשי,
אז כדאי לעבור קצת לHBS?
או שאני מדבר שטיות וזה לא קשור ולא יעזור?

תעבור לHB בלי שום קשר!!!
חחח סתם עכשיו לעניין, לא נראה לי שיהיה שינוי גדול.
מה זה מפריע לך שהם יותר חזקים ומפותחים מארבע ראשי?ש

האמת לא כלכך מפריע, אבל אם HB הוא טוב בלי קשר אז למה לא לאזן?
או שהוא פחות טוב?
ואפילו שמעתי אנשים אומרים שמסוכן לחוליות בצוואר????

הויטמין D של התינוקות בטיפות זה גם בסדר נכון? (אני מתכוון שאין הבדל בין זה לאחרים נכון? זה אותו דבר...) זה של ד"ר פישר.

האמת לא כלכך מפריע, אבל אם HB הוא טוב בלי קשר אז למה לא לאזן?
או שהוא פחות טוב?
ואפילו שמעתי אנשים אומרים שמסוכן לחוליות בצוואר????

חחח אין פה טוב או לא טוב.
ואם תשים את המוט אל הצוואר בטח שזה מסוכן לחוליות

מה הקשר לאימונים?
מה המינון?

מה הקשר לאימונים? לא אמרתי כלום...
המינון זה 200, רשום שם אבל שזה לתינוקות(בגלל זה אני שואל אם זה עדיין בסדר - זה היחיד שהיה להם וקניתי) ואני לוקח 4 טיפות (800).

לא אמרת אבל כתבת את זה באשכול השאלות המפגרות שנמצא בתוך פורום אימונים.
יש גם שאלות מפגרות בתזונה

פתחת את זה בפורום אימונים.
ו200 זה צחוק.

זה בסדר אם אני הולך לישון איזה 12 שעות ואולי יותר אחרי האימון? (מבחינת היפרטרופיה)

כשמעלים משקלים-עומס גדל-הגוף רוצה להסתגל אז הוא מגדיל מסת שריר מחזק גידים וכו'..
בחיטוב אין סיכוי לעלות במסת שריר כי מכניסים פחות ממה שמוציאים ככה שרק לאבד אפשר.

אז איך אפשר להעלות משקלים בחיטוב?-וזה לא מוסיף מסת שריר?

כשמעלים משקלים-עומס גדל-הגוף רוצה להסתגל אז הוא מגדיל מסת שריר מחזק גידים וכו'..
בחיטוב אין סיכוי לעלות במסת שריר כי מכניסים פחות ממה שמוציאים ככה שרק לאבד אפשר.

אז איך אפשר להעלות משקלים בחיטוב?-וזה לא מוסיף מסת שריר?

מסת שריר זה לא הדבר היחידי או העיקרי שמשפיע על כוח

ונגיד והמטרה שלי היא גדילה של מסת שריר..
עוד לא מיציתי SS, אני פונה לחיטוב כי אני על אחוזי שומן גבוהים לי.. - אני יכול להעלות משקלים בקלות כי הם נמוכים
במסה-כשמעלים משקלים גודלת מסת השריר..

יכול להיות מצב (אם המטרה שלי היא גדילת מסת שריר) שעדיף לי לא לעלות משקלים בחיטוב כדי שאוכל להעלות משקלים בקלות במסה ולהעלות עם זה מסת שריר?

לפי דעתי אם המצב הוא לא קטסטרופה - שווה למצות את הSS ואז לבצע חיטוב עם הליניארית.

לSS נורמלי עם הקלוריות שצריך אני לא חוזר בחיים.. מסה הבאה כנראה תהיה עם 700 קל' מעל התחזוקה מקסימוםם..
אני מעדיף עכשיו לפנות לחיטוב..-עדיין אותה שאלה, יש מצב שעדיף לי לא להעלות משקלים בחיטוב?-כדי שאעלה אותם בקלות במסה ואקבל גם מסת שריר?

בחיטוב צריך לשמור על עצימות גבוהה ככל האפשר כדי לשמור על מסת שריר. לא מבין את הקטע של "אני ירים משקלים נמוכים כדי לשמור אותם לעתיד".

מתקדמים כל זמן שאפשר מסה או חיטוב.

הבנתי את הנקודת מבט ואני מסכים איתך...
בלי קשר לשאלה שנשאלה מקודם.. בחיטוב שלי אני לא יוריד יותר מ4% שומן ככה.. ככה שזה בטח ייקח איזה חודשיים.. ובלינארית שהמלצת לי לחיטוב רק בשבוע הרביעי אתה מגיע למשקלים המקסימליים שלך.. כדאי/יש דרך אולי לקצר את זה ולהגיע למשקלים המקסימליים תוך פחות מארבע שבועות?

אתה יכול להתחיל משבוע יותר מתקדם בתוכנית. אבל לדעתי לא הכי מומלץ. אין מה למהר יותר מדי.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית