הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר אשכול השאלות המפגרות

מצב
השרשור נעול

Mike Bikov

מנהל אתר
103,293
12,433
מנהל
נק' מוניטין:
58,710
103,293
12,433
טוב נרכז הכל, אני יודע שלחלקכם יש הרבה לשתף את חברי האתר ואתם מתביישים אז נעשה זאת באשכול מרוכז ונגמור עם הבולשיט.
יאללה שוט

המשך לאשכול: http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=5979

האם יש טעם באימון אירובי בעצימות ממש נמוכה (5-5.5 קמ"ש) לאורך כשעה למטרות שריפת שומן? או שיש עניין להגיע לעצימות בינונית של ממש ?

האם יש טעם באימון אירובי בעצימות ממש נמוכה (5-5.5 קמ"ש) לאורך כשעה למטרות שריפת שומן? או שיש עניין להגיע לעצימות בינונית של ממש ?
זה לא משנה, בגדול ריצה על 10 ק"מ = הליכה של 10 ק"מ, פשוט הליכה תקח יותר זמן. כן, יש יותר צריכת חמצן בריצה והביומכניקה קצת שונה, מה שנותן לך עוד שריפה קלורית, אבל ההפרשים די זניחים ומדובר ב 10-20% לכל היותר.

בתרגילים שבSS מחוץ בנץ בכול תרגיל(כולל PC) איזה שרירים אני ץריך לכווץ?

שאלה מפגרת אבל מסקרן אותי.

איך זה שיש Weightlifters שעם כל הכבוד לשיאים שהם עשו ( ויש ועוד איך כבוד) לא הייתי מאמין שהם עושים את זה מבחינת מראה גופני, אני מתכוון שהם לא ממש שרירים יחסית למשקל המטורף שהם מרימים.
דוגמא לאחד כזה: Andrei Aramnau

מצד שני יש weightlifters ממש ענקיים
דוגמא טובה: Dmitry Klokov

למה זה משתנה כל כך?
2 הדוגמאות הם אנשים בקטוגרית משקל כבדה.
זה החומרים שהם לוקחים? התזונה שלהם?

כי לפי הפורום הזה: תהיה חזק, תראה חזק. מה שלא כל כך תכף לדוגמא הראשונה שנתתי ( ביחס למשקל העצום שהוא מרים)

תודה

כי בהנפות אולימפיות יש יותר דגש על הטכניקה מאשר על הכוח לדוגמא בג'רק רוב ההרמה של המוט מעל הראש מתבצעת בזכות הכוח שנובע מהרגליים והעובדה שהם מעיין נכנסים מתחת למוט, ככה שההרמה הסופית היא קטנה מאוד.
רוב ההרמות מתבצעות על ידי תנופה שגומרת למשקל גדול להיות יותר קל.

זה לא אומר שהם חלשים הם עדיין צריכים רגליים חזקות מאוד כיוון שבכל ההרמות מתבצע סקוואט או כוח מניע מהרגליים, וגם כתפיים חזקות כי הם עדיין צריכים להרים את המוט ושרירי ליבה כדי לייצב את עצמם...

חוץ מזה דמיטרי הוא לא בדיוק שחיף.

חחח התכוונתי שקלוקוב ממש שרירי. בכל זאת אי אפשר לעשות שיא עולם רק מטכניקה וכוח ברגליים, חייב להיות עוד סיבות. ?????

נערך לאחרונה:
תתפלא אבל אפשר.
הם מתאמנים כמו כל אחד - אימונים ישפרו אותך, תתאמן מספיק תראה תוצאות.

אני לא אומר שהם מתאמנים על מים וטונה אבל זה לא שיש להם איזה סופר חומר - במיוחד שענף אולימפי כזה לא מאפשר סטרואידים(לפי הבנתי).

וגם אנדרי לא שחיף.

תתפלא אבל אפשר.
הם מתאמנים כמו כל אחד - אימונים ישפרו אותך, תתאמן מספיק תראה תוצאות.

אני לא אומר שהם מתאמנים על מים וטונה אבל זה לא שיש להם איזה סופר חומר - במיוחד שענף אולימפי כזה לא מאפשר סטרואידים(לפי הבנתי).

וגם אנדרי לא שחיף.

זה שהענף לא מאפשר לא אומר שאין חומרים. זה רק אומר שהם משתמשים בחומרים מתקדמים שלא יתגלו בבדיקות מעבדה שגרתיות.

בטח שהם על חומרים. אנדריי בכלל לא שחיף אבל הוא לא נראה בחיים כמו מישהו שיכול לדחוק יותר מ200 קילו

ושוב אני אומר לך, עם טכניקה נכונה 200 קילו ירגישו חצי אם לא יותר מזה.
גוף הוא אף פעם לא צריך להיות אינדיקציה לכוח ולהפך.

ושוב אני אומר לך, עם טכניקה נכונה 200 קילו ירגישו חצי אם לא יותר מזה.
גוף הוא אף פעם לא צריך להיות אינדיקציה לכוח ולהפך.

ניסית אי פעם הרמות אולימפיות?
רק לחשוב שמישהו עושה סנאץ' עם 200 קילו זה מטורף לגמרי..... אתה לא יכול לבין את המשקלים האלה עד שאתה מנסה ורואה כמה זה קשה.
ברור שזה דורש יותר טכניקה מ PL, אבל בכל זאת שוב אני אומר לך שאין סיכוי שמישהו יצליח להניף 200 קילו אם אין לו הרבה כוח, צריך בשביל זה עוצמה שאי אפשר לתאר.

ואני אמרתי שבנוסף לטכניקה גוף זה לא אינדיקציה לכוח.

אני חושב שאתה טועה, ברור שיש מקרים נדירים.
נסה לראות פווארליפטרים, סטרונגמנים וויטליפטרים במשקל כבד ורק מהמראה החיצוני הם נראים חזקים......

השאלה שלי איך יוצא מצב כזה ששיאן כמו Andrei Aramnau נראה כמו איש לא כזה חזק והוא מצליח להניף 200 קילו!
ולעומת זאת דמיטרי קלוקוב, בחור חזק בצורה מטורפת אבל פחות מאנדריי, נראה חיצונית הרבה יותר חזק.
אז רציתי לשאול, מה הסיבה? התזונה? החומרים? גנטיקה ( לא חח) אפילו אימונים?

אתם חושבים שאפשר להגיע תוך 3 חודשים בתוכנית SS לסקוואט פי 2 ממשקל גוף? או לפחות ל120 קילו?

תפסיק להציב לעצמך מטרות מצחיקות ותתרכז בלימוד הטכניקה ובעליה במשקלים.
תצליח?כל הכבוד!

אם נגיד לך עכשיו שלא,תפסיק להתאמן?

אתם חושבים שאפשר להגיע תוך 3 חודשים בתוכנית SS לסקוואט פי 2 ממשקל גוף? או לפחות ל120 קילו?

סקוואט פי 2 ממשקל הגוף לא נראה לי אלא אתה תסיים שחיף, מה שלא אמור לקרות.

קודם תתחיל את התכנית, אם תעשה אותה טוב אתה כנראה תסיים מעל 120 קילו סקוואט

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית