הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר אשכול השאלות המפגרות

מצב
השרשור נעול

Mike Bikov

מנהל אתר
103,279
12,429
מנהל
נק' מוניטין:
58,706
103,279
12,429
טוב נרכז הכל, אני יודע שלחלקכם יש הרבה לשתף את חברי האתר ואתם מתביישים אז נעשה זאת באשכול מרוכז ונגמור עם הבולשיט.
יאללה שוט

המשך לאשכול: http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=5979

איך עדיף לעשות בנץ', עם הרגליים שטוחות על הריצפה או על קצות האצבעות כמו שדייב טייט מראה?

לפי ההמלצה כשעושים עם קצות האצבעות אז זה לא רק זה, אלה אתה גם צריך תוך כדי לנסות להוריד את העכבים לרצפה, מה שדוחף אותך עוד יותר אחורה, אז ניראה לי זה עדיף...

---------- התגובה התווספה ב 01:30 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 01:20 ----------

וואלה שאלה לי אליכם:
נגיד אתה מסיים מסה על 85 קילו ו 18 א"ש. האם החישוב הבא, הגיוני למציאת כמה שומן אני אוריד ?
מה 85 נגיד נוריד 3 קילו נוזלים (אולי זה פחות אולי זה יותר, אני לא יודע, אף פעם לא עשיתי חיטוב)
נשארנו על 82 קילו. 18 אחוזי שומן מתוך 82 זה 0.82*18 שווה 14.76 אז נגיד 15.
נגיד אני רוצה להגיע ל 10 א"ש, זה אומר שאני צריך להוריד 8 אחוזי שומן שזה 6.5 קילו.
אז בהנחה שאני לא מעבד שריר בחיטוב, אני באמת ירד 6.5 קילו שמן ואשאר עם 76.5 קילו שריר על 10 א"ש ?
(האם זה הגיוני בכללי - מבחינת תאוריה ומציאות, והאם זה הגיוני מבחינת זה שהרי ברגע שהורדת קילו שומן אז לא רק האחוז שומן ירד כתוצאה מזה אלה גם היחס בין השומן למסה הרזה השתנה אז החישוב של הא.ש הוא שונה)

האם בדד-ליפט זה בסדר/לא בסדר/צריך/לא צריך לנעול ברכיים למעלה?

לפי ההמלצה כשעושים עם קצות האצבעות אז זה לא רק זה, אלה אתה גם צריך תוך כדי לנסות להוריד את העכבים לרצפה, מה שדוחף אותך עוד יותר אחורה, אז ניראה לי זה עדיף...

---------- התגובה התווספה ב 01:30 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 01:20 ----------

וואלה שאלה לי אליכם:
נגיד אתה מסיים מסה על 85 קילו ו 18 א"ש. האם החישוב הבא, הגיוני למציאת כמה שומן אני אוריד ?
מה 85 נגיד נוריד 3 קילו נוזלים (אולי זה פחות אולי זה יותר, אני לא יודע, אף פעם לא עשיתי חיטוב)
נשארנו על 82 קילו. 18 אחוזי שומן מתוך 82 זה 0.82*18 שווה 14.76 אז נגיד 15.
נגיד אני רוצה להגיע ל 10 א"ש, זה אומר שאני צריך להוריד 8 אחוזי שומן שזה 6.5 קילו.
אז בהנחה שאני לא מעבד שריר בחיטוב, אני באמת ירד 6.5 קילו שמן ואשאר עם 76.5 קילו שריר על 10 א"ש ?
(האם זה הגיוני בכללי - מבחינת תאוריה ומציאות, והאם זה הגיוני מבחינת זה שהרי ברגע שהורדת קילו שומן אז לא רק האחוז שומן ירד כתוצאה מזה אלה גם היחס בין השומן למסה הרזה השתנה אז החישוב של הא.ש הוא שונה)

כמעט בלתי אפשרי לעבור חיטוב שלם בסדר גודל שאתה מתאר מבלי לאבד שריר.. אין מה לעשות, קח את זה כחלק מהתהליך.

מה זאת אומר בסדר גודל כזה.. למה זה חיטוב גדול/ארוך/קשה ?... זה סך הכל סביבות ה 5-7 קילו שומן...
אם תמיד מעבדים קצת שריר אז בסדר, אבל אני מדבר פה על כמה שומן אני אאבד...

למה זה לא משנה איזה מתח עושים? בעיקרון יש אבדל בין מתח צר למתח רחב וכו'...

נערך לאחרונה:
ככל שהמתח רחב יותר יש יותר עבודה של הלטימוס(רחב גבי או "המשולש בגב") ופחות עבודה של הבייספס - זה יותר קשה אבל תורם יותר להתפתחות של הגב.

הבעיה אני לא יודע מה כדי לי

מה אתם חושבים?
בעיקרון התוכנית מבוססת על לחיצות ,סקווט ודדליפט הדברים אחרים המטרה שלהם זה לעזור לתרגילים האחרים אז אני חושב שבאמת עדיף מתח שאתה הכי חזק בוא....

נערך לאחרונה:
רוצה לתת יותר דגש על היד הקדמית? צר.
רוצה לתת יותר דגש לגב ואתה מספיק חזק כדי לעשות אחיזה רחבה? רחבה.

אני עושה מקסימוס שני חזרות ברחב אבל זה קטע של אימון.......תכלס לא נראלי זה כזה משנה זה לא אם תעשה צר אז לא יהיה לך רחב גבי...

זה לא שלא יהיה, אבל זה פחות דגש - כלומר פחות גודל וחוזק לגב זה הכל תלוי למטרות שלך.

יש לי שאלה ממש מפגרת.

החזה שלי נראה הרבה יותר יפה ומחוטב כשהפטמות מזדקרות (מקור צמרמורת וכ"ו) במצב רגיל הפטמות אפילו קצת באלכסון כזה. השאלה אם אחרי חיטוב החזה נראה זקור ויפה או שזה גנטי ויש אנשים שאצלם החזה תמיד מזדקר.

😃..!!

החלטתי לעבור מ BOR ל pendaly row
אז הדגשים הם:
לכווץ שכמות מתחילת התנועה
אחרי כל חזרה להרפות את הגב

ומה עוד?
תודה

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית