הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר אשכול השאלות המפגרות

מצב
השרשור נעול

Mike Bikov

מנהל אתר
103,293
12,431
מנהל
נק' מוניטין:
58,708
103,293
12,431
טוב נרכז הכל, אני יודע שלחלקכם יש הרבה לשתף את חברי האתר ואתם מתביישים אז נעשה זאת באשכול מרוכז ונגמור עם הבולשיט.
יאללה שוט

המשך לאשכול: http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=5979

יש לי נסיגה קלה במשקלים של הלחיצת חזה, פשוט רציתי לדעת האם להחליף את לחיצת הכתפיים באינקליין תעזור בכלל או אם זה סתם מיותר.
לדעתי זה מיותר כי אתה תעמיס יותר על החזה, וזה בדרך כלל לא הפתרון לבעיית משקלים. חוץ מזה שאתה תפסיד את הלחיצת כתפיים, וזה בכלל חבל.

אהלן, התחלתי SS היום ויש לי 2 שאלות:
1.לצערי אין לי אפשרות לעשות סקוואט נורמלי(אין כלוב) אלא רק בסמית'. עדיף לעשות בסמית'? או לעשות לג פרס?
2.לצערי אין לי אפשרות לעשות שולדר פרס נורמלי(אין ברבל ישר). יש לי אפשרות לעשות או עם W או עם דאמבלים, מה עדיף?
תודה חברים.

1.לצערי אין לי אפשרות לעשות סקוואט נורמלי(אין כלוב) אלא רק בסמית'. עדיף לעשות בסמית'? או לעשות לג פרס?
2.לצערי אין לי אפשרות לעשות שולדר פרס נורמלי(אין ברבל ישר). יש לי אפשרות לעשות או עם W או עם דאמבלים, מה עדיף?
תודה חברים.
1. אני נאלצתי לעשות בסמית, לא להיט אבל עדיף מכלום.
2. בדמבלים אי אפשר לעשות microloading, לא תצליח להתקדם. למה אין לך את אותה בעיה בלחיצת חזה? אם יש שם מוט, תשתמש בו לכתפיים.

תודה חברים.

SS עם בלי סקוואט חופשי ובלי מילטרי פרס זה כבר לא SS.

שים את המוט על הסטאנד של המקבילים. ככה אני עושה

איך צריך לנשום בכל אחד מהתרגילים הבאים:
סקוואט
בנץ'
דדליפט
פרס
פאוורקלין

לגבי הסקוואט אני די בטוח שאני יודע- לנשום למעלה, לעצור את הנשימה, לרדת למטה ובסוף העליה לשחרר.
לגבי השאר אני לא בטוח, יש סדר מסוים כמו בסקוואט או שזה לא משנה?

מה זאת אומרת BOR? פנדליי רואו זה הצורה הרגילה של חתירה, למה אתה מתכוון שאתה רוצה לעבור לזה? בקיצור, איך עשית עד עכשיו?
בכל מקרה, יש מאמר על חתירה: http://www.kilogram.co.il/753/הכל-מסביב-לתרגיל-החתירה/

עד עכשיו עשיתי barbell row ואני רוצה לעבור ל pendlay row כי מישהו שאני סומך עליו המליץ על זה.
קראתי את המאמר ואני רוצה לסכם את ההבדלים:
כיווץ שכמות מתחילת התנועה
בין חזרה לחזרה הרפייה מסוימת של הגב

מה עוד?

תודה

עד עכשיו עשיתי barbell row ואני רוצה לעבור ל pendlay row כי מישהו שאני סומך עליו המליץ על זה.
קראתי את המאמר ואני רוצה לסכם את ההבדלים:
כיווץ שכמות מתחילת התנועה
בין חזרה לחזרה הרפייה מסוימת של הגב

מה עוד?

תודה
הבנתי שעשית חתירות, ניסיתי להסביר שאין ממש הבדל בין זה לבין פנדליי וגם גלן פנדליי אמר שהוא לא ממציא את הגלגל אלא בסך הכל מסביר איך צריך לעשות את החתירה הרגילה. מה זה בדיוק כיווץ שכמות מתחילת התנועה? כשאתה מרים איזה מאה קילו מהרצפה, מי בכלל שולט בתנועה ברמה כזאת של באיזה נקודה לכווץ איזה שריר. ראית משהו במאמר ששונה ממה שעשית?

" ההבדל המרכזי בין חתירה רגילה לחתירת פנדליי הוא שכבר בתחילת החזרה אנו צריכים ליצור קימור בין השכמות"
קימור בין השכמות= לקרב שכמות? ( כאילו למשוך את השכמות למעלה מתחילת התנועה), אולי לא הבנתי נכון.

ברור לי שההבדל הוא לא גדול, התנועה הבסיסית היא אותה תנועה..

יש לי 2 משקולות מתברגות של 5 קילו כל אחת הבעיה שאני מרים אותן ביד ימין אני מרגיש שזה דיי קליל וביד שמאל אני מרגיש שאני מתאמץ ואני רוצה להעלות משקל אבל יד שמאל לא מאפשרת לי.. מה לעשות?:(

יש לי 2 משקולות מתברגות של 5 קילו כל אחת הבעיה שאני מרים אותן ביד ימין אני מרגיש שזה דיי קליל וביד שמאל אני מרגיש שאני מתאמץ ואני רוצה להעלות משקל אבל יד שמאל לא מאפשרת לי.. מה לעשות?:(
להמשיך לפי היד החלשה, עד שזה יתאזן. זה טבעי לגמרי, אל תדאג.

---------- התגובה התווספה ב 11:40 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 11:39 ----------

" ההבדל המרכזי בין חתירה רגילה לחתירת פנדליי הוא שכבר בתחילת החזרה אנו צריכים ליצור קימור בין השכמות"
קימור בין השכמות= לקרב שכמות? ( כאילו למשוך את השכמות למעלה מתחילת התנועה), אולי לא הבנתי נכון.

ברור לי שההבדל הוא לא גדול, התנועה הבסיסית היא אותה תנועה..
אני לא רואה שום הבדל. באמת. בחתירה רגילה אתה לא מקמר שכמות? מה זה כבר בתחילת החזרה? במשקל גדול אתה באמת שולט בשניה של הקימור?

שלום, הייתי בחדר כושר למשך כמה חודשים אבל לצערי הייתי חייב להפסיק את המנוי. אני מתחיל להתאמן בבית.
השאלה שלי היא אם זה אותו דבר כמו סקווט עם מוט רק שאתה מחזיק משקולות בידיים? עדיין צריך לרדת עם התחת אחורה וזה?

במידה ובוחנים את שריפת הקלוריות בלבד, האם קיים הבדל בין הליכת X ק"מ בדופק Y לבין ריצת X ק"מ בדופק 3Y?

מבחינה פיזיקלית, העברת הגוף מנקודה לנקודה תצרוך כמות קבועה של אנרגיה, ללא תלות בקצב המעבר. מצד שני, בתיכון נכנסתי לכארבעה שיעורי פיזיקה, אז סביר שאין לי מושג על מה אני מדבר.

שלום, הייתי בחדר כושר למשך כמה חודשים אבל לצערי הייתי חייב להפסיק את המנוי. אני מתחיל להתאמן בבית.
השאלה שלי היא אם זה אותו דבר כמו סקווט עם מוט רק שאתה מחזיק משקולות בידיים? עדיין צריך לרדת עם התחת אחורה וזה?
http://www.exrx.net/WeightExercises/Quadriceps/DBSquat.html
לא נראה לי מומלץ במיוחד, בגלל שני מרכזי כובד במקום אחד.

---------- התגובה התווספה ב 17:13 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 17:11 ----------

במידה ובוחנים את שריפת הקלוריות בלבד, האם קיים הבדל בין הליכת X ק"מ בדופק Y לבין ריצת X ק"מ בדופק 3Y?

מבחינה פיזיקלית, העברת הגוף מנקודה לנקודה תצרוך כמות קבועה של אנרגיה, ללא תלות בקצב המעבר. מצד שני, בתיכון נכנסתי לכארבעה שיעורי פיזיקה, אז סביר שאין לי מושג על מה אני מדבר.
מבחינה פיזיקלית אתה צודק.
מבחינה פיזיולוגית יהיה הבדל בכמות הקלוריות שתידרש להתאוששות בשעות שאחרי האימון.

תודה רבה. שאלה נוספת-
אני עושה 3 סטים של 30-25 שכיבות שמיכה באימון.. השאלה שלי היא האם עדיף לעשות 3 סטים של 8-10 שכיבות שמיכה עם משקל מסוים על הגב? תודה.

תודה רבה. שאלה נוספת-
אני עושה 3 סטים של 30-25 שכיבות שמיכה באימון.. השאלה שלי היא האם עדיף לעשות 3 סטים של 8-10 שכיבות שמיכה עם משקל מסוים על הגב? תודה.
מה המטרה של האימון של שכיבות סמיכה? אם אתה רוצה לעשות כמו שיותר אז תמשיך לעשות סטים ארוכים. אם אתה רוצה כוח אז אתה יכול להוריד כמות ולהוסיף משקל.

מה המטרה של האימון של שכיבות סמיכה? אם אתה רוצה לעשות כמו שיותר אז תמשיך לעשות סטים ארוכים. אם אתה רוצה כוח אז אתה יכול להוריד כמות ולהוסיף משקל.

אם אני לא מוסיף משקולת על הגב בזמן השכיבות סמיכה אז הכוח של החזה לא גודל?
ואם למשל אני אעשה עם משקולת על הגב למשך חצי שנה ואז אני אעשה פעם אחת בלי משקולת, אז אני לא אעשה במקום 30 שכיבות, 50 שכיבות נגיד?

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית