הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר אשכול השאלות המפגרות

מצב
השרשור נעול

Mike Bikov

מנהל אתר
103,293
12,431
מנהל
נק' מוניטין:
58,708
103,293
12,431
טוב נרכז הכל, אני יודע שלחלקכם יש הרבה לשתף את חברי האתר ואתם מתביישים אז נעשה זאת באשכול מרוכז ונגמור עם הבולשיט.
יאללה שוט

המשך לאשכול: http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=5979

תודה רבה!
מאיזה זווית לצלם את הסרטונים?

ומה זה מתח שלילי? ומה אלו גומיות עזרה?

בערך הזווית הזאת תתאים לרוב התרגילים אם לא כולם, אתה יכול למקמם את המצלמה גם יותר רחוק מפה.

מתח שלילי זה שאתה משתמש בבמה קטנה או קופץ למעלה על המתח ואז יורד בצורה איטית למטה כמו פה

גומיות הן גומיות כאלה שאתה תולה על המתח ומכניס את הרגליים שלך לשם ואז אם אתה שוקל 80 נגיד, אז ככה אתה מרים 70, תוסיף עוד גומיה 60.
עם עזרה פשוט שמישהו יתפוס לך את הרגליים ויעזור לך רק מעט לעלות.

אני ממליץ הכי על חזרות שלילית, הן עזרו לי הכי הרבה וברגע שיכולתי לעשות מספר חזרות מתח פשוט ניסיתי לשפר אותן.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
אם הסקוואט שהבאת לי נכון, אז כנראה שבאמת כדאי לי לעבוד על הטכניקה.
כמה חזרות לעשות בכל תרגיל, 5?
ובינתיים, היית אומר לעבוד על הטכניקה + תרגילים אחרים (בנץ' וכו') או לעבוד רק על הטכניקה עד שאני ישלוט בה ואז להתחיל?

אל תתקדם במשקלים לפני שהטכניקה נכונה כי גם תיתקע מהר וגם אתה יכול להיפצע.
וכן עושים 5 חזרות.

ודרך אגב גם בבנץ' צריך לעבוד על הטכניקה.

אם הסקוואט שהבאת לי נכון, אז כנראה שבאמת כדאי לי לעבוד על הטכניקה.
כמה חזרות לעשות בכל תרגיל, 5?
ובינתיים, היית אומר לעבוד על הטכניקה + תרגילים אחרים (בנץ' וכו') או לעבוד רק על הטכניקה עד שאני ישלוט בה ואז להתחיל?

בנץ' זה אחד התרגילים שבטכניקה לא נכונה יעשה לך המון בעיות.

כמה זמן לוקח להחלים בערך ממתיחת גיד בכף היד?

---------- התגובה התווספה ב 13:41 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 13:21 ----------

ומוסיף לשאלה, או מתיחת גיד או דלקת קטנה אני לא יודע בדיוק, זה קרה באמצע פרס אבל לא היה איזה קליק או משהו. ועדיף לקרר את המקום\לחמם ואם תחבושת אלסטית תעזור איכשהו?

מה ההגדרה המדוייקת של תכנית נפח ? מבחינת כל הפרמטרים : תדירות , עצימות , מספר סטים וחזרות
כי אני רוצה לעשות AB למסה (רק היפרטרופיה) לאחר סיום SS (אני כרגע בSS)

1. תכנית נפח לא מבטיחה יותר היפרטרופיה
2. תכנית שיש בה הרבה נפח ביחס לתכניות רגילות, אין ממש הגדרה. זה יכול להיות ABCDE 5 פעמים בשבוע, וזה יכול להיות גם ABC 3-4 פעמים בשבוע- שתיהם יכולים להיות נפח.

בעיקרון העצימות בתכניות כאלה היא נמוכה יותר כי אי אפשר לעבוד בעצימות גבוה עם יש נפח גדול, לפחות לא לאורך זמן. ושלא נדבר בכלל על התקדמות במשקלים

אני את האמת חשבתי אחרי סיום הSS לעשות AB 3 פעמים בשבוע
כאשר AB כולל : את כל התרגילים המורכבים 3X6-8 ועוד 2 תרגילים לכל חלק בגוף של 2X8-10

מישהו במכון שאל אותי לגבי התכנית שלי (כאילו הסברתי לו על הSS) וגם על ההמשך שלי בתכנית אימון אז הוא אמר לי שכדאי לנצל את הכוח ולבנות תכנית נפח שכוללת אימון בשיטת פירמידה כאשר יש לכל חלק בגוף בערך
3-4 תרגילים מרכזיים כאשר כולם כוללים את המורכבים והשאר רק לתמיכה ולבידוד אחרי SS ..הוא נראה בחור שמבין עניין , גם גדול כזה, אז מה לעשות ?

תלוי באיזה משקלים תסיים SS.
אני חושב שמתאמן שסיים SS הוא עוד לא "בשל" לתכנית עם נפח גבוה. אפשר לתת עוד מתכניות כוח.

אבל כל אחד חושב אחרת

אז אני מאמין שתכנית AB שכוללת את כל המורכבים 3X6-8 ועוד תרגיל / 2 תרגילי עזר של 2X8-10
יכול להתאים למסיים SS באופן כללי נכון ?

אל תתקדם במשקלים לפני שהטכניקה נכונה כי גם תיתקע מהר וגם אתה יכול להיפצע.
וכן עושים 5 חזרות.

ודרך אגב גם בבנץ' צריך לעבוד על הטכניקה.
אז אתה ממליץ לי להשאר עם מוט ריק לבינתיים?
ותודה, אבדוק גם בקשר לבנץ' פרס.

אז אתה ממליץ לי להשאר עם מוט ריק לבינתיים?
ותודה, אבדוק גם בקשר לבנץ' פרס.

מוט ריק לא, אתה צריך משקל קל כדי להרגיש את ההתנגדות, בשבילי להתאמן על טכניקה עם מוט ריק זה כמו להתאמן על טכניקה בלי מוט.

אתה יכול לשים 10 קילו כל צד, אני מאמין שזה לא יהיה לך קשה ואם כן שים 5, אתה צריך משקל שתרגיש אותו ובאותו זמן לא יהיה לך נורא קשה, תשחק עם זה.

אתה יכול לשים 10 קילו כל צד, אני מאמין שזה לא יהיה לך קשה ואם כן שים 5, אתה צריך משקל שתרגיש אותו ובאותו זמן לא יהיה לך נורא קשה, תשחק עם זה.
תודה, שאלה אחרונה:
לא יקרה לי כלום נכון? ולעשות רק סט אחד של התרגילים?

נערך לאחרונה:
קודם כל
תמיד אפשר להגיד "הלכתי לחדר כושר" וללכת בעצם לאיזה חבר
אבל למה לעבוד על האמא
תתאמן, תצלם, תראה לה את הסרטונים ואת התגובות פה, תראה לה שאתה משקיע, תאכל הרבה והכל וזהו
בדרך כלל זה ההפך, אמא שלי די עושה לי קונצים רק בגלל שאני אוכל יותר מדי (לדעתה)

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית