הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר אשכול השאלות המפגרות

מצב
השרשור נעול

Mike Bikov

מנהל אתר
103,293
12,432
מנהל
נק' מוניטין:
58,709
103,293
12,432
טוב נרכז הכל, אני יודע שלחלקכם יש הרבה לשתף את חברי האתר ואתם מתביישים אז נעשה זאת באשכול מרוכז ונגמור עם הבולשיט.
יאללה שוט

המשך לאשכול: http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=5979

למה יש כול כך הרבה סקווט בSS?(מה הרעיון שמאחוריי זה?)

יש מספיק מאמרים ל"כמה חשוב סקוואט"
אבל בעיקרון יש את זה 3 פעמים בשבוע והתקדמות של כל אימון כי זה תרגיל שמערב הרבה שרירים, ומעמיס טוב על הגוף וכשאתה מתאמן מתחיל אתה מסוגל להתאושש ולהרים יותר באימון הקודם.
זה התרגיל הכי טוב לכל מי שרוצה עלייה במשקל גוף
יש עוד הרבה סיבות, תקרא בפורטל

קודם כל
תמיד אפשר להגיד "הלכתי לחדר כושר" וללכת בעצם לאיזה חבר
אבל למה לעבוד על האמא
תתאמן, תצלם, תראה לה את הסרטונים ואת התגובות פה, תראה לה שאתה משקיע, תאכל הרבה והכל וזהו
בדרך כלל זה ההפך, אמא שלי די עושה לי קונצים רק בגלל שאני אוכל יותר מדי (לדעתה)
חחחחחחחחחחחחחחח גם אימא שלי נשבע לך, היא יצאה לשביתה. אין בישולים יותר.

חחחחחחחחחחחחחחח גם אימא שלי נשבע לך, היא יצאה לשביתה. אין בישולים יותר.

חחחח אני כבר התחלתי לבשל לעצמי
אוכל של אמא אני אוכל רק בימי שישי שהיא חייבת לבשל בשביל אחיות שלי
אבל כמה היא משגעת אותי שאני אוכל יותר מדי זה מחרפן כבר

חחחח אני כבר התחלתי לבשל לעצמי
אוכל של אמא אני אוכל רק בימי שישי שהיא חייבת לבשל בשביל אחיות שלי
אבל כמה היא משגעת אותי שאני אוכל יותר מדי זה מחרפן כבר
כן המצב קשה... תשאיר את הגז פתוח פעם אחת אחרי בישול כמוני ואז היא תבשל לך כמה שתרצה 🥰
מניסיון.

בSS עדיף לעשות את הדדליפט באימון A עם הבנץ' ואת הבנט אובר עם הפרס באימון B או להפך? או שזה לא משנה?
שיהיה יותר ברור:
א:
A:
בנץ' 3x5.
דדליפט 1x5.
B:
פרס 3x5.
חתירה 3x5.

או

ב:
A:
בנץ' 3x5.
חתירה 3x5.
B:
פרס 3x5.
דדליפט 1x5?

תודה

זה לא משנה
אני יותר אוהב לעשות בנצ' דדליפט ופרס חתירה.

בראש השנה (רביעי עד שבת השבוע הזה) אני אהיה באילת , במלון הכל כלול (שזה אומר מצויין בשביל מסה)
והיום ועוד יומיים יש לי אימוני SS וגם אימון אחרון לשבוע הזה ביום שישי במהלך השהות שלי במלון (ויש שם מכון כושר) ,אז אתם אומרים שכדאי לעשות שם אימון SS ? כי בכל זאת , אני בלי תפריט מסודר , ובלי שינה של 8-9 שעות , מה אתם מציעים לעשות ? אני חשבתי אולי לעשות אימון אבל לא לעלות משקלים .

יש לי יום שישי הקרוב (כשאני אהיה במלון) אימון A , יום ראשון אחריו (בדיוק עוד שבוע) להתחיל מאימון B נכון ?
אני אתן במלון טיפה אירובי וכאלה בשביל לא להרגיש כבד יותר מדי אבל אימון כוח לא כדאי נכון ?

תעשה שם אימון כוח ואל תעשה אירובי.

מה הבעיה באימון אירובי? פעילות אירובית חשובה לבריאות לא פחות (אם לא יותר!) מאימון כוח.

גם לנפש יש האומרים שיש הפרשה גדולה יותר של הורמונים משמחים ומרגיעים, אז אני בעד.

:120ag:

רגע..בילבלתם אותי , בגלל ש SS מתבססת על כך שכל אימון קופצים במשקלי העבודה אני יכול להרשות לעצמי לפספס אימון כוח אחד ? או לעשות את האימון כוח ? ואם כן כדאי להעלות שם משקלים ? בכל מקרה, אני עדיין לא יודע איך העניינים ילכו שם (אם אני כל יום אשן יותר מ7 שעות ומבחינת אוכל אני לא דואג)

מה אתם אומרים מתי ששוברים שיא תמיד הטכניקה לא תיהיה מושלמת?

מה אתם אומרים מתי ששוברים שיא תמיד הטכניקה לא תיהיה מושלמת?

לא תמיד, אבל ככל שהמשקל גבוה יותר קשה יותר לשמור על טכניקה נכונה, אבל זה לעולם לא תירוץ לטכניקה גרועה ומתאמן מספיק מיומן יוכל לעשות את השיא בלי הרבה צ'יטים ופאקים.

איך הלינארית של ביל סטאר בתור תוכנית למאסה בכללי, ואיך היא ביחס לSS?

פנדליי אני חושב שהיא שלב אחרי ביל או באותה רמה איתה.
אני מאמין שהיא שלב אחרי אבל אני לא בטוח.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית