הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר אשכול השאלות המפגרות

מצב
השרשור נעול

Mike Bikov

מנהל אתר
103,279
12,430
מנהל
נק' מוניטין:
58,707
103,279
12,430
טוב נרכז הכל, אני יודע שלחלקכם יש הרבה לשתף את חברי האתר ואתם מתביישים אז נעשה זאת באשכול מרוכז ונגמור עם הבולשיט.
יאללה שוט

המשך לאשכול: http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=5979

http://www.halhigdon.com/15Ktraining/Stretch.htm

בסעיף 2 יש את המתיחה השמאלית להמסטרינג

רגל על עצם מוגבה בגובה המותניים+-(אם קשה בהתחלה אז קצת יותר נמוך)

נעילה של הברך והשענות קדימה
כשתתקדם תוכל לתפוס את הנעל עם היד הנגדית ולמשוך את עצמך עוד קדימה
תקפיד לשמור על ברך נעולה
תתחיל מ3 פעמים בשבוע , מתיחות של 15 שניות כפול 4 סטים לכל רגל
תשאף להגיע ל3 פעמים בשבוע , מתיחות של 30-40 שניות כפול 4 סטים

תעשה את זה בימים נפרדים שאתה לא עושה כח בהם

אם אתה מתאמן כח אז תעשה בסוף כל אימון 2 סטים של 10 שניות מתיחה לכל המסטרינג כדי למנוע מהשריר להתכווץ

אחרי 3 חודשים תוכל לרדת לאימון גמישות 1 בשבוע על מנת לתחזק את התוצאות
את האמת, אני מתחיל, ואני פשוט לא מצליח להגיע לעומק בסקוואט. אמרו לי ששיפור הגמישות בהאמסטרינג יעזור.

בטח טחנו את הנושא הזה בלי סוף.

בהנחה שמתאמן מעוניין להגדיל קצת את המסה ולהראות "שרירי"(בקטנה, לא ברמת בילדר) ולא מחפש להרים משקלים מטורפים. איזו תוכנית אימון תהיה יעילה יותר?

אני מתאמן FBW 3 פעמים בשבוע כשרוב התרגילים הם 3*5 על משקלים נמוכים יחסית(60 סקוואט, 50 בנץ', 35 פרס, 60 דדליפט) האם אני מתאמן נכון או שעדיף יהיה לעבוד בטווח חזרות גדול יותר על משקל נמוך יותר? או בכלל לעבור לתוכנית AB?

בטח טחנו את הנושא הזה בלי סוף.

בהנחה שמתאמן מעוניין להגדיל קצת את המסה ולהראות "שרירי"(בקטנה, לא ברמת בילדר) ולא מחפש להרים משקלים מטורפים. איזו תוכנית אימון תהיה יעילה יותר?

אני מתאמן FBW 3 פעמים בשבוע כשרוב התרגילים הם 3*5 על משקלים נמוכים יחסית(60 סקוואט, 50 בנץ', 35 פרס, 60 דדליפט) האם אני מתאמן נכון או שעדיף יהיה לעבוד בטווח חזרות גדול יותר על משקל נמוך יותר? או בכלל לעבור לתוכנית AB?

???

אם אני עושה מתח ומשתמש ברגליים זה רע? מצד אחד כמתחיל מה שחשוב לו זה עלייה במשקלי עבודה אבל אולי זה כן חשוב לא להשתמש ברגליים(בכנת שרירים לא יודע מה...).

הייתי היום במכון והתכוונתי לצלם את הסקוואט שלי שנית, אבל כשאני יורד וכשאני עולה יש לי קליקים בברך הימנית. הפסקתי את התרגיל כי חששתי מפציעה או משהו.

מישהו יודע במה מדובר?

הייתי היום במכון והתכוונתי לצלם את הסקוואט שלי שנית, אבל כשאני יורד וכשאני עולה יש לי קליקים בברך הימנית. הפסקתי את התרגיל כי חששתי מפציעה או משהו.

מישהו יודע במה מדובר?
תעשה חימום לא רק לשרירים אלא גם למפרקים תסובב ידיים תמתח את הרגליים אחורה ותבדוק אם זה ממשיך לקרות

תעשה חימום לא רק לשרירים אלא גם למפרקים תסובב ידיים תמתח את הרגליים אחורה ותבדוק אם זה ממשיך לקרות
אני ינסה, רק שזה לא קליקים של מתיחות.. לא יודע איך להגיד את זה, הקליק מגיע מאותו מקום ובאותו הזמן בסקוואט. זה לא משהו שמפריע לי לעשות את הסקוואט, אני יכול, הרעש קצת מעצבן אבל.
אולי כדאי ללכת לגניקולוג ולהמנע מסקוואים לזמן מה?

איזה תוכנית אימונים אני צריך לעשות בחיטוב ? SS אפשרי?
והאם 160 גרם חלבון ו-250 פחמימות ליום ישמור לי על המסת שריר ויוריד בשומן .
אני הולך לרוץ 3 ימים בשבוע , כמה זמן בערך לרוץ?

האנשים בפורום אוהבים את המדקאו בחיטוב. אבל כל תוכנית FBW (או AB אם אתה מתעקש) תתאים.
תכניס משהו כמו 2 גרם חלבון לק"ג גוף. הייתי מקצץ בפחמימות יותר לכיוון ה-150 והשאר שומן.

שאתה עושה פוורקלין בהתחלה צריכות להיות הכפות רגליים ישירות כמו בדדליפט ומתי שאתה קופץ שמתי לב שהרגליים זזות (בכנת מרחק) והכפות רגליים נהיות כמו בסקווט ,זה כחה צריך להיות?

---------- התגובה התווספה 05-11-2011 ב 13:07 ---------- התגובה הקודמת הייתה 04-11-2011 ב 16:59 ----------

שאתה עושה פוורקלין בהתחלה צריכות להיות הכפות רגליים ישירות כמו בדדליפט ומתי שאתה קופץ שמתי לב שהרגליים זזות (בכנת מרחק) והכפות רגליים נהיות כמו בסקווט ,זה כחה צריך להיות?
וגם ראיתי שמנתקים את הכפות הרגליים מהרצפה זה כחה צריך להיות?זה נראה כצת לא בריא לנחות באוויר עם משקל(נראה שיכול לגרום לפציעות ולזעזועים)?

אני עושה SS ואני מתלבט אם לעשות בנט אובר רואו או מתח רחב..
אם אתה חושב שאתה תצליח בזמן הקרוב להתחיל להוסיף משקל על עצמך במתח אז עדיף
אם אתה לא כ"כ טוב במתח זה קצת בעייתי ועדיף חתירה,
מקסימום בהמשך תעבור למתח ואני בטוח שיהיה לך יותר קל להשתפר במתח אחרי שהתחזקת.

~~~~~~~~~~~~~
כדאי/אפשרי לעשות ריצה עם נזלת ?

מישהו יודע למה במכון של ריפוטו תמיד עושים שם סקוואט מחוץ לראק/כלוב? חח

אם אתה חושב שאתה תצליח בזמן הקרוב להתחיל להוסיף משקל על עצמך במתח אז עדיף
אם אתה לא כ"כ טוב במתח זה קצת בעייתי ועדיף חתירה,
מקסימום בהמשך תעבור למתח ואני בטוח שיהיה לך יותר קל להשתפר במתח אחרי שהתחזקת.

~~~~~~~~~~~~~
כדאי/אפשרי לעשות ריצה עם נזלת ?

אני יכול לעשות משהו כמו 8 מתח ..
אבל מה יותר אפקטיבי?

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית