הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שיא ישראל סקוואט, לא יאומן!

elchonon

משתמש על
13,513
13,610
נק' מוניטין:
8,167
13,513
13,610
חדרי כושר מזדמנים
מדובר בשיא ישראל חדש לסקוואט ללא רצועות, ללא סטרואידים וסמים.
הבחור בחר לעשות היי באר סקוואט ואפילו לא השתמש בחגורה.

הקהל השתגע, כולם היו על הרגליים, לא יאומן.
כניסה ראשונה של הבחור היה 240, שניה 280, שלישית 310, רביעית 330.

תראו באיזה קלות הוא מעיף את המשקל, לדעתי יש לו עוד הרבה שהוא יכל לתת, ואנימתפלל שישתתף בתחרויות הבאות.

טיפוס עניו, ולא מתחרה בדרך כלל, אבל עם קצת לחץ (ולא אכחיש שאני הפעלתי טיפה עליו) הוא הסכים להגיע.

טבעי לחלוטין עם הבדיקות הכי קפדניות, מלבד שאני מכיר אותו שנים, והוא הכי טבעי שיכול להיות.

שוקל 138 ק"ג.

יצא לי ללוות בעיקר מהנערים, את דיוויד מי שאמור לקחת מקום ראשון בקטגוריה לפי חישוב עם גיל(הוא בן 16, מטורף), דניס, ילד בן 18 ששוקל 120 קילו של שריר וכל הכניסות שלו היו כמו אופנרים(תחרות ראשונה שלו, לא יודעים אפילו מה הגבול של המפלצת).
אני זוכר אותם.
אני שפטתי חלק מההרמות שלהם.
שפטתי את כל הבנץ' שלהם, וחלק מהדדליפט והסקוואט.

ממש התרשמתי מדניס, טכניקה מדהימה, הוא מועד לגדולות.
ואליה שהוא מתאמן ישיר שלי, 260 דדליפט בגיל 18.
גם היה מאוד מרשים. אבל היו שם שני אליה עם דדליפט דומה (אני לא זוכר את המספרים בדיוק, הייתי יותר טרוד בטכניקה).
אחד היה חרדי בן 18 ששקל 120 עם בנץ' 180 אני חושב.
עליו אתה מדבר, או השני?
אבל אני לא מדבר דווקא על מי שליוויתי, למרות שציפיתי שיבדקו מקום ראשון בקטגוריה(דיוויד) או שיא איגוד בדדליפט(אליה), או מישהו שנראה כמו מפלצת(כמו דניס, מודה שאני אפילו חשדתי לגביו שהמאמן שלו הציג אותו בפני).
יש באמת יד יותר רכה על הנוער, פעם שעברה רק בדקו את אליה פינץ שעשה הפעם בנץ' בערך 180, ואת יונתן עם הסקוואט 230 אופנר הפעם.
אני לא זוכר בדיוק את מי בדקו הפעם, אבל ברגע שצץ חשד, מיד בודקים בפתע, כי זה הכי אמין. אז שלא ינוחו המשתמשים שחשבו שהצליחו להערים, עלולים ליפול עליהם בכל רגע, וזה ממש קורה.
תכלס נראה לי זה התשובה למי שמפקפקים שאפשר לרמות בפוליגרף, בדיקות, או שאולי מישהו לקח פעם והפסיק. מי שלוקח בארץ אני מניח שאין מצב שהוא יהיה בטופ ולא יידעו שהוא לוקח, זה כולה ישראל, מטר על מטר, לא מדינה ענקית שמישהו פתאום בא משום מקום ואף אחד לא שמע עליו.
אני מבין שאתה ואליהו מכירים את הבחור בסרטון כבר שנים, מתאמנים באותו מכון אולי? לאור ההתבטאויות שלך ושל אליהו נגד חומרים ונגד מי שמרמה בבדיקות כאלה אני נוטה להאמין שהבחור טבעי והיה טבעי
אם תכיר אותו גם כן, גם אתה תבין שהוא טבעי.
ממש שכנענו אותו להצטרף.
בחור שקט, שנראה שלא ידע בכלל מה המקסימום שלו.
שים לב לבחור ששמר עליו מאחורה. הוא דירבן אותו כל הזמן.
זה בן אדם בעל ידע עצום, ומתאמן אגדה כבר המון שנים בשקט שהואיל בטובו לפנק אותנו בהופעה קטנה.
אני כולי תקווה שיתכונן לתחרות הבאה ביתר שאת (יותר מרק חודש לפני), ויביא לנו הופעה יותר מרשימה אפילו.
@yujinius עוד נגלה שאליהו היה טובל את הגזרים בטסטוסטרון ואומר למתאמנים שלו שזה שמן זית
דווקא אליהו לא ממליץ למתאמנים גזרים כמוני.
הוא כן שולח אותם אלי ליעוץ תזונתי, אבל הוא רק אומר להם לאכול המון ופי 3 גרם חלבון פחות או יותר.

אני זוכר אותם.
אני שפטתי חלק מההרמות שלהם.
שפטתי את כל הבנץ' שלהם, וחלק מהדדליפט והסקוואט.

ממש התרשמתי מדניס, טכניקה מדהימה, הוא מועד לגדולות.

גם היה מאוד מרשים. אבל היו שם שני אליה עם דדליפט דומה (אני לא זוכר את המספרים בדיוק, הייתי יותר טרוד בטכניקה).
אחד היה חרדי בן 18 ששקל 120 עם בנץ' 180 אני חושב.
עליו אתה מדבר, או השני?

יש באמת יד יותר רכה על הנוער, פעם שעברה רק בדקו את אליה פינץ שעשה הפעם בנץ' בערך 180, ואת יונתן עם הסקוואט 230 אופנר הפעם.
אני לא זוכר בדיוק את מי בדקו הפעם, אבל ברגע שצץ חשד, מיד בודקים בפתע, כי זה הכי אמין. אז שלא ינוחו המשתמשים שחשבו שהצליחו להערים, עלולים ליפול עליהם בכל רגע, וזה ממש קורה.

לגבי אליה, אני מדבר על בחור דתי אך לא חרדי, שקל 90 וקצת אם אני לא טועה, שבר את שיא האיגוד עם 260 דדליפט.

אני גם מתפלא שלא בדקו מס' חברה אחרים בבוגרים, אבל מעדיף לא לפרט שמות כמובן.
הזמן יגיד כמה רציניים יהיו עם בדיקות הפתע וכנראה שזה מה שיעזור לי לגבש דעה לגבי הבדיקות האלה, אבל אני חייב לציין שאני הרבה יותר מעדיף את מה שעושים בתחרות המקבילה בפיתוח גוף טבעי.

אומנם המתחרים משלמים יותר(והייתי מוכן לשאת את זה על מנת לקבל תחרות נקייה) אך כולם נבדקים שם בפוליגרף והרבה נבדקים גם מעבר. מרגיש לי הרבה יותר אמין מאשר מס מאוד מצומצם של בדיקות על הגברים.

לגבי אליה, אני מדבר על בחור דתי אך לא חרדי, שקל 90 וקצת אם אני לא טועה, שברנאת שיא האיגוד עם 260 דדליפט.
אני זוכר אותו. בחור פצצה.
אני גם מתפלא שלא בדקו מס' חברה אחרים בבוגרים, אבל מעדיף לא לפרט שמות כמובן.
יש מצב שיש יותר מידע אישי לגבם.
הזמן יגיד כמה רציניים יהיומעם בדיקות הפתע וכנראה שזה מה שיעזור לי לגבש דעה לגבי הבדיקות האלה, אבל אני חייב לציין שאני הרבה יותר מעדיף את מה שעושים בתחרות המקבילה בפיתוח גוף טבעי.
בדיקת פוליגרף זה בערך 45 דקות.
לכל מתאמן יש 3 כניסות ל 3 תרגילים עם דקה מנוחה להכין את המוט. זה 18 דק' לכל מתאמן, כפול 50 מתחרים זה בערך 15 שעות.
תוסיף שקילה ומדידות גובה ומנוחות בין כל מקצה וקטגוריה, הגענו ל 20 שעות. זה לא הגיוני.
לכן מנסים תמיד להריץ, ופוליגרף עובד הכי טוב מיד אחרי הרמה, באותו יום. אז קשה לבדוק את כולם.
אז חייבים לבחור את הנבדקים בקפידה.
לגבי בדיקות חומרים, זה חייב להיות בפתע, אז אני מקווה שיהיה תקציב גדול יותר (ואני מאמין שיש) כדי שזה יבוצע.

שים לב שכמעט כל מתחרה רוצה תעודה שמעידה שהוא נבדק בפתע, זה כבוד.
הלואי ויעשו לי בדיקת פתע, זה חלום.

עכשיו שאני מתאמן לבד בבית, ומאמן של עצמי, ועדיין מתקדם יפה במשקלים, לך תדע, אולי יבדקו אותי בפתע. הלואי.

אני מקווה שיוכלו לבדוק כל מנצח 3 בדיקות פתע בשנתיים שאחרי התחרות. זה לדעתי מקובל.

הרצועות זה כל הבדל.
אל תשכח חליפה מולטי פלי מתחת לבגדים

אין סיכוי שחליפת דדליפט ורצועות יוסיפו 100 קילו, זה לא כזה תורם כמו חליפת סקוואט או בנץ' פרס.
תתפלא, הם בהחלט יכולים להוסיף המון, וכנראה אפילו יותר מ-100 קילו אם אתה מספיק חזק

הרצועות זה כל הבדל.
אתה צריך להבין ששניהם עושים ספורט אחר.
ועדיין כנראה שאם לאדי היה מתחשק לעשות PL הוא היה מביא בכיף מעל 420. יש לו אחיזה לא רעה, בתכנית האיש החזק בהסטוריה נתן פרמר ללא רצועות (התרגיל האולטימטיבי לאחיזה) שכמעט אף אחד לא מסוגל רק לנתק.

אתה צריך להבין ששניהם עושים ספורט אחר.
ועדיין כנראה שאם לאדי היה מתחשק לעשות PL הוא היה מביא בכיף מעל 420. יש לו אחיזה לא רעה, בתכנית האיש החזק בהסטוריה נתן פרמר ללא רצועות (התרגיל האולטימטיבי לאחיזה) שכמעט אף אחד לא מסוגל רק לנתק.
אם הייתי מזריק, אוכל 10,000 קלוריות כל יום, ישן 10 שעות ביממה ללא הפרעות, עם מספיק כסף בלי לעבוד כדי להוריד את רמת הדאגות והלחץ שלי לאפס.
בנוסף לחדר כושר מאווזר פרטי שאנשים מרכיבים ומחזירים עבורי את המשקולות.
ומגיעים רק כדי לשמור לי.
וכמובן את הגדולים שקופצים לבקר פעם בשבוע שם.

הייתי מושך 700 ק"ג דדליפט.
אז בוא נביא לי קרדיט של מתחרה שמשך 700 ק"ג דדליפט.

אז מצטער, זה לא עובד ככה.
אדי משך 500 עם עזרים שנתנו לו לפחות 20% עזרה (חליפה, רצועות, מוט גמיש) אני לא מוכן לתת לו קרדיט על דדליפט אפילו של 430 בלי עזרים כל עוד הוא לא עשה את זה.
ואני גם לא מתרשם ממשקל כבד עם עזרים כל כך קיצוניים.

אני מוכן להתערב איתך שעם חליפת לחץ, ורצועות, ומוט גמיש אני מרים יותר מ 20% מהמקסימום שלי (357.5 ק"ג), ואתה מוזמן לקחת את ההתערבות שלי אם תרצה.

אני לא מצפה לקרדיט על הרמות שלא עשיתי, ואני לא ארים עם עזרים מפגרים כדי שאנשים יחשבו שאני יותר חזק ממתאמנים חזקים ממני ששוקלים חצי ממני.

כשאדי מושך 500 ק"ג ששוה לערך 430, זה פשוט מה שאנחנו קוראים "עולם השקר".

אז כל הכבוד לכוח של אדי, אבל די לבילבולי שכל שהעזרים רק נתנו לו 1% סיוע.

מה הסקוואט הכבד שלך עם ובלי חגורה ורצועות אם מותר לי לשאול?
מעניין אותי מה ההבדל שלך עם עזרים קטנים אלו.

straps.jpg

אם הייתי מזריק, אוכל 10,000 קלוריות כל יום, ישן 10 שעות ביממה ללא הפרעות, עם מספיק כסף בלי לעבוד כדי להוריד את רמת הדאגות והלחץ שלי לאפס.
בנוסף לחדר כושר מאווזר פרטי שאנשים מרכיבים ומחזירים עבורי את המשקולות.
ומגיעים רק כדי לשמור לי.
וכמובן את הגדולים שקופצים לבקר פעם בשבוע שם.

הייתי מושך 700 ק"ג דדליפט.
אז בוא נביא לי קרדיט של מתחרה שמשך 700 ק"ג דדליפט
לול.

אני מוכן להתערב איתך שעם חליפת לחץ, ורצועות, ומוט גמיש אני מרים יותר מ 20% מהמקסימום שלי (357.5 ק"ג), ואתה מוזמן לקחת את ההתערבות שלי אם תרצה
אני בפנים,
מה הזמן הנדרש עבורך?

בדיקת פוליגרף זה בערך 45 דקות.
לכל מתאמן יש 3 כניסות ל 3 תרגילים עם דקה מנוחה להכין את המוט. זה 18 דק' לכל מתאמן, כפול 50 מתחרים זה בערך 15 שעות.
תוסיף שקילה ומדידות גובה ומנוחות בין כל מקצה וקטגוריה, הגענו ל 20 שעות. זה לא הגיוני.
לכן מנסים תמיד להריץ, ופוליגרף עובד הכי טוב מיד אחרי הרמה, באותו יום. אז קשה לבדוק את כולם.
אז חייבים לבחור את הנבדקים בקפידה.
לגבי בדיקות חומרים, זה חייב להיות בפתע, אז אני מקווה שיהיה תקציב גדול יותר (ואני מאמין שיש) כדי שזה יבוצע.

שים לב שכמעט כל מתחרה רוצה תעודה שמעידה שהוא נבדק בפתע, זה כבוד.
הלואי ויעשו לי בדיקת פתע, זה חלום.

עכשיו שאני מתאמן לבד בבית, ומאמן של עצמי, ועדיין מתקדם יפה במשקלים, לך תדע, אולי יבדקו אותי בפתע. הלואי.

אני מקווה שיוכלו לבדוק כל מנצח 3 בדיקות פתע בשנתיים שאחרי התחרות. זה לדעתי מקובל.

בגלל זה אני חושב שמראש עדיף לבדוק עם פוליגרף לא צמוד לתחרות, חבל על הזמן וזה מגביל את כמות המתאמנים שניתן לבדוק.
לבדוק מס מאוד מצומצם של מתחרים זה לא מספיק, ברמה שלי היום כנראה שהייתי יכול לקחת טסט ועדיין לא להיות ברמה של הבחור בסרטון פה, עד כמה שאני רואה את זה לא היו בודקים אותי.

לגבי המשפט האחרון, עם זה אני ממש מסכים. צריכה להיות הסכמה לכמות בדיקות מסויימת לכל מנצח/קובע שיא חדש, מעבר לבדיקות נוספות סתם למי שחשוד.

אם תכיר אותו גם כן, גם אתה תבין שהוא טבעי.
ממש שכנענו אותו להצטרף.
בחור שקט, שנראה שלא ידע בכלל מה המקסימום שלו.
שים לב לבחור ששמר עליו מאחורה. הוא דירבן אותו כל הזמן.
זה בן אדם בעל ידע עצום, ומתאמן אגדה כבר המון שנים בשקט שהואיל בטובו לפנק אותנו בהופעה קטנה.
אני כולי תקווה שיתכונן לתחרות הבאה ביתר שאת (יותר מרק חודש לפני), ויביא לנו הופעה יותר מרשימה אפילו.
מקווה שהוא יתחיל להשתמש בחגורה ובתחרות הבאה ירים באמת את המקסימום ולא משקל שנראה כאילו הוא מתחיל סט של 5, מעניין כמה יהיה לו, טירוף

לול.

אני בפנים,
מה הזמן הנדרש עבורך?
תן לי זמן לברר לגבי חליפת לחץ מתאימה והמחיר שלה, כמה חודשים להתרגל, ואני חוזר אליך עם הצעה.
390 רצועות
340 ללא
על זה אני מדבר, זה 15% הבדל, זה די משמעותי.
לגבי המשפט האחרון, עם זה אני ממש מסכים. צריכה להיות הסכמה לכמות בדיקות מסויימת לכל מנצח/קובע שיא חדש, מעבר לבדיקות נוספות סתם למי שחשוד.
מקווה שיצליחו לעשות את זה.

כמו שחצי סקוואט הוא לא סקוואט.

קצת זלזול מצדך, אתה לא חושב? אתה נשען על הטענה ש "באיגודים שלנו" (כך כתבת) זה לא היה עובר, וטוען שלפי חוקי סטורנגמן זה עובר וזכותך להביע את דעתך בנושא שזה לא נחשב דדליפט (ב "איגודים שלנו"). אבל אתה מנסה להשוות את הדדליפט של אדי לחצאי סקוואט, וההשוואה הזו שגויה מראש מפני שבאף תחרות, באופן רשמי, חצי סקוואט לא נחשב סקוואט וזאת בניגוד לדדליפט שלפי "האיגודים שלנו" הוא לא היה עובר (לטענתך) אבל למרות שאתה יודע שבסטורנגמן זה כן עובר - הבאת את ההשוואה בין חצי סקוואט לדדליפט.
בנוסף לכך, בחצאי סקוואט יש קיצור משמעותי של טווח התנועה, אבל הדדליפט של אדי האל עלה עד נעילה מוחלטת.
הדדליפט של אדי היה דדליפט שלא עומד ברף של דדליפטים אחרים.
מה זאת אומרת "ברף של דדליפטים אחרים"? כמה אנשים אתה מכיר שמושכים 500 קילו מהרצפה?
ולא שווה יותר יחס משיא העולם לרבע סקוואט.
שכחת לציין שרבע סקוואט לא יכול להיחשב כשיא העולם בסקוואט, מפני שזה לא סקוואט.
אם אדי ישקיע שנה אימונים ברבע סקוואט ויקבע שיא לזה, אני אסתכל על זה באתה רמת גיכוח.
וואלה? אשמח לשמוע מתי אתה לאחרונה עשית 500 קילו דדליפט (כמו שאדי עשה. תשתמש במה שתרצה אפילו) או 500 קילו לרבע סקוואט? עזוב את ההשוואה הטיפשית והשקרית של בין רבע סקוואט לבין הדדליפט ה500 קילו האגדי של אדי האל.
שיא עולם יותר מאדי בדדליפט

מצטער, זה לא שיא העולם בדדליפט.

קצת זלזול מצדך, אתה לא חושב? אתה נשען על הטענה ש "באיגודים שלנו" (כך כתבת) זה לא היה עובר, וטוען שלפי חוקי סטורנגמן זה עובר וזכותך להביע את דעתך בנושא שזה לא נחשב דדליפט (ב "איגודים שלנו"). אבל אתה מנסה להשוות את הדדליפט של אדי לחצאי סקוואט, וההשוואה הזו שגויה מראש מפני שבאף תחרות, באופן רשמי, חצי סקוואט לא נחשב סקוואט וזאת בניגוד לדדליפט שלפי "האיגודים שלנו" הוא לא היה עובר (לטענתך) אבל למרות שאתה יודע שבסטורנגמן זה כן עובר - הבאת את ההשוואה בין חצי סקוואט לדדליפט.
בנוסף לכך, בחצאי סקוואט יש קיצור משמעותי של טווח התנועה, אבל הדדליפט של אדי האל עלה עד נעילה מוחלטת.

מה זאת אומרת "ברף של דדליפטים אחרים"? כמה אנשים אתה מכיר שמושכים 500 קילו מהרצפה?

שכחת לציין שרבע סקוואט לא יכול להיחשב כשיא העולם בסקוואט, מפני שזה לא סקוואט.

וואלה? אשמח לשמוע מתי אתה לאחרונה עשית 500 קילו דדליפט (כמו שאדי עשה. תשתמש במה שתרצה אפילו) או 500 קילו לרבע סקוואט? עזוב את ההשוואה הטיפשית והשקרית של בין רבע סקוואט לבין הדדליפט ה500 קילו האגדי של אדי האל.

עם הדברים האלה אני באמת מסכים.
השוואה בין דדליפט של סטרונגמן לחצאי סקוואט פשוט לא קבילה.

עזוב את האיגודים שלנו.
דדליפט הוא תרגיל פאוורליפטינג כמו שקלין זה תרגיל בוויטליפטינג.
אם אני מרים משקל מהריצפה למצב עמידה עם גומיות שמושכות את המוט לתיקרה, אם ארצה לקרוא לזה דדליפט זכותי, כי זה די דומה.
גם התרגיל שאדי עשה הוא דדליפט, אני מסכים איתך (העיקר לסיים את הסבל הזה), אבל לא אכיר בזה כשום שיא עולם בגלל הצורה שהוא ביצע את זה.
אם כבר הראתי לך סרטון של בריאן שאו עם דדליפט צמיגים יותר כבד משל אדי.

אז אם אנחנו מכירים בכל משיכות משקל מהריצפה למצב עמידה דדליפט, אז בריאן שאו מחזיק בשיא.
הנה אביא את הסרטון שוב. זה 512 ק"ג. גם עשה את זה יותר חלק מאדי.

זה לא משנה כמה אני מכיר, הוא לא מחזיק בשיא העולם, נקודה.
הוא חזק, ואני לא מכיר הרבה שיכולים לעשות מה שהוא עשה, אבל הוא לא אלוף העולם.
שוב, אדי הוא בחור חזק, אפילו יותר ממני :)79nb:). אבל לא קבע שיא עולם.
כמו שאני לא מצפה לקרדיט על השיא עולם שקבעתי לוא הייתי על סטרואידים וחליפות לחץ, וכמות זמן אימונים ארוכה יותר, בגלל שלא עשיתי את זה.
גם אדי לא יכול לקבל שיא עולם על דדליפט בזמן שהוא לא עשה דדליפט, אלא תרגיל סטרונגמן, שבאופן מפתיע (או לא) החליטו גם לקרוא לו דדליפט.
אבל אם בדדליפט עסקינן, הדדליפט צמיגים (שגם לו הסטרונגמן קראו דדליפט) של בריאן שאו יותר כבד מהדדליפט של אדי.

אז אם אדי עשה דדליפט, זה לא שיא בכלל.
למה לא? הוא מרים 512 ק"ג לעומת 500 של אדי בלי גריינד אפילו.
והנה גם יותר כבד
עם הדברים האלה אני באמת מסכים.
השוואה בין דדליפט של סטרונגמן לחצאי סקוואט פשוט לא קבילה.
למה לא? שניהם עושים הפרש של לפחות 60 ק"ג בהרמה.
חצי סקוואט, ודדליפט בתנאים של אדי יוסיפו לכל אחד בערך 20% במשקל.

עזוב את האיגודים שלנו.
דדליפט הוא תרגיל פאוורליפטינג כמו שקלין זה תרגיל בוויטליפטינג.
אם אני מרים משקל מהריצפה למצב עמידה עם גומיות שמושכות את המוט לתיקרה, אם ארצה לקרוא לזה דדליפט זכותי, כי זה די דומה.
גם התרגיל שאדי עשה הוא דדליפט, אני מסכים איתך (העיקר לסיים את הסבל הזה), אבל לא אכיר בזה כשום שיא עולם בגלל הצורה שהוא ביצע את זה.
אם כבר הראתי לך סרטון של בריאן שאו עם דדליפט צמיגים יותר כבד משל אדי.

אז אם אנחנו מכירים בכל משיכות משקל מהריצפה למצב עמידה דדליפט, אז בריאן שאו מחזיק בשיא.
הנה אביא את הסרטון שוב. זה 512 ק"ג. גם עשה את זה יותר חלק מאדי.

זה לא משנה כמה אני מכיר, הוא לא מחזיק בשיא העולם, נקודה.
הוא חזק, ואני לא מכיר הרבה שיכולים לעשות מה שהוא עשה, אבל הוא לא אלוף העולם.

שוב, אדי הוא בחור חזק, אפילו יותר ממני :)79nb:). אבל לא קבע שיא עולם.
כמו שאני לא מצפה לקרדיט על השיא עולם שקבעתי לוא הייתי על סטרואידים וחליפות לחץ, וכמות זמן אימונים ארוכה יותר, בגלל שלא עשיתי את זה.
גם אדי לא יכול לקבל שיא עולם על דדליפט בזמן שהוא לא עשה דדליפט, אלא תרגיל סטרונגמן, שבאופן מפתיע (או לא) החליטו גם לקרוא לו דדליפט.
אבל אם בדדליפט עסקינן, הדדליפט צמיגים (שגם לו הסטרונגמן קראו דדליפט) של בריאן שאו יותר כבד מהדדליפט של אדי.

אז אם אדי עשה דדליפט, זה לא שיא בכלל.

למה לא? הוא מרים 512 ק"ג לעומת 500 של אדי בלי גריינד אפילו.
והנה גם יותר כבד

זה פשוט התעסקות בקקה, אני מצטער.

@Texas Method
@elchonon
אני מדבר לשניכם.

יש הבדל בין חצי תנועה לדעתי לבין תנועה עם עזרים.
ההשוואה לא מדויקת אבל אני מסכים עם העיקרון מאחוריה.
זה פשוט התעסקות בקקה, אני מצטער.

@Texas Method @elchonon אני מדבר לשניכם.
זה תמיד ככה, ויכוח שכולם מסכימים על 99 אחוז ועל האחוז האחרון השולי והטיפשי מנצחים 20 עמודים.

אכן טיעון מנצח.
אתה יודע שזה לא קשור לדיון ביני לבין אלחנן, נכון? הוא כתב זאת למישהו אחר והרגשתי צורך לתקן.
אלא אם כן תטען שכן, ואז תצטרך להוכיח שזו טענה שקשורה לדיון ביני ובין אלחנן.
@elchonon - אענה עוד כמה שעות.

אתה יודע שזה לא קשור לדיון ביני לבין אלחנן, נכון? הוא כתב זאת למישהו אחר והרגשתי צורך לתקן.
אלא אם כן תטען שכן, ואז תצטרך להסביר איך זו טענה שקשורה לדיון ביני ובין אלחנן.
נסה בבקשה לכתוב יותר ברור.
טענת שזה לא שיא העולם בדדליפט בלי הסבר, מה מסמיך את הדדליפט של אדי ופוסל את הדדליפט צמיגים 524 קילו?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית