שיא ישראל סקוואט, לא יאומן!

elchonon

משתמש על
13,513
13,610
נק' מוניטין:
8,167
13,513
13,610
חדרי כושר מזדמנים
מדובר בשיא ישראל חדש לסקוואט ללא רצועות, ללא סטרואידים וסמים.
הבחור בחר לעשות היי באר סקוואט ואפילו לא השתמש בחגורה.

הקהל השתגע, כולם היו על הרגליים, לא יאומן.
כניסה ראשונה של הבחור היה 240, שניה 280, שלישית 310, רביעית 330.

תראו באיזה קלות הוא מעיף את המשקל, לדעתי יש לו עוד הרבה שהוא יכל לתת, ואנימתפלל שישתתף בתחרויות הבאות.

טיפוס עניו, ולא מתחרה בדרך כלל, אבל עם קצת לחץ (ולא אכחיש שאני הפעלתי טיפה עליו) הוא הסכים להגיע.

טבעי לחלוטין עם הבדיקות הכי קפדניות, מלבד שאני מכיר אותו שנים, והוא הכי טבעי שיכול להיות.

שוקל 138 ק"ג.

זה פשוט התעסקות בקקה, אני מצטער.

@Texas Method
@elchonon
אני מדבר לשניכם.
קקה של מישהו אחד יכול להיות ארוחה של מישהו אחר.
bug.jpg

כי דדליפט צמיגים זה לא דדליפט מגובה תקני?
יותר קרוב לראק פולס / הגבהה כלשהי.
זה הנקודה שלי, לכל וריאציה יש יתרון לכן אי אפשר להשוות ביניהם.
דדליפט של אדי היה עם חליפה רצועות לעומת דדליפט ללא כל אלה ולכן אי אפשר להגיד שהדדליפט שלו יותר טוב משל אחרים, אלא שונה.
אם אתה לא מתחשב בהבדלים אז דדליפט צמיגים הוא הגבוה ביותר.
שוב, שטויות להסתכל רק על המשקל על המוט.

מעניין שהדדליפט צמיגים של אדי יותר נמוך משל המתחרים שלו.
לא זה לא מעניין,
אתה פשוט לא מבין בסטרונגמן.
איוונט דדליפט משתנה כמו כמה תרגילי לחיצה והליכה אחרים.
הפעם האחרונה שדדליפט צמיגים היה בתחרות הייתה ב2014 אם אני לא טועה,
ולמיטב הבנתי לא הולך לחזור בקרוב אם בכלל.

לא זה לא מעניין,
אתה פשוט לא מבין בסטרונגמן.
איוונט דדליפט משתנה כמו כמה תרגילי לחיצה והליכה אחרים.
הפעם האחרונה שדדליפט צמיגים היה בתחרות הייתה ב2014 אם אני לא טועה,
ולמיטב הבנתי לא הולך לחזור בקרוב אם בכלל.
סטרונגמן זה ה WWE של עולם המשקולות.

זה הנקודה שלי, לכל וריאציה יש יתרון לכן אי אפשר להשוות ביניהם.
דדליפט של אדי היה עם חליפה רצועות לעומת דדליפט ללא כל אלה ולכן אי אפשר להגיד שהדדליפט שלו יותר טוב משל אחרים, אלא שונה.
אם אתה לא מתחשב בהבדלים אז דדליפט צמיגים הוא הגבוה ביותר.
שוב, שטויות להסתכל רק על המשקל על המוט.
ברור שדדליפט בgiants live לא מקביל בשום אופן לדדליפט בPL. לא חושב שמישהו חולק על זה.

סטרונגמן זה ה WWE של עולם המשקולות.
סטרונגמן זה תחום בכמה וכמה רמות מעל פאוורליפטינג:
בתהילה שבו
בחשיפה שבו
בתגמול (כספי וחסויות) שבו
בעניין לקהל הרחב שבו

ואני אומר את זה כאחד שנרשם לפורום לפני עשור תחת הכינוי PowerLifting. אין מה לעשות, זה ספורט משעמם למי שלא בא מתוכו.

אגב אני מאז מתמיד אהבתי היאבקות בידורית תוך סלידה מUFC וכד'.

ברור שדדליפט בgiants live לא מקביל בשום אופן לדדליפט בPL. לא חושב שמישהו חולק על זה.
אמת, חוץ מ @Texas Method
סטרונגמן זה תחום בכמה וכמה רמות מעל פאוורליפטינג:
בתהילה שבו
בחשיפה שבו
בתגמול (כספי וחסויות) שבו
בעניין לקהל הרחב שבו
גם WWE עם תהילה, חשיפה, תגמול וכל השאר יותר מרוב איגודי האיבקות ואומנויות הלחימה (אולי חוץ מ UFC).
אגב אני מאז מתמיד אהבתי היאבקות בידורית תוך סלידה מUFC וכד'.
כאן אנחנו חלוקים בדעותינו, כשאני מעדיף את האיבקות האמיתית, וכוח RAW לעומת כל השאר.

גם WWE עם תהילה, חשיפה, תגמול וכל השאר יותר מרוב איגודי האיבקות ואומנויות הלחימה (אולי חוץ מ UFC).
אני חושב שאפשר להשוות רק את UFC כמקביל לWWE
ומעניין מה מהם מעניין יותר אנשים.

אני חושב שאפשר להשוות רק את UFC כמקביל לWWE
ומעניין מה מהם מעניין יותר אנשים.
בטח WWE מעניין יותר, כמו הסטרונגמן.
גם אותי מעניין יותר הסטרונגמן, אבל יש לי כבוד יותר לפאוורליפטרים.

הנה מתחיל הקרקס
עזוב את האיגודים שלנו.
דדליפט הוא תרגיל פאוורליפטינג כמו שקלין זה תרגיל בוויטליפטינג.
דדליפט הוא תרגיל פאוורליפטינג לכל דבר. מה אתה בא לי לחדש לי? שכל מי שעושה דדליפט צריך לעשות אותו לפי איך שהפאוורליפטינג חושב שצריך לעשות אותו? אילו שטויות. לצערך, הדדליפט לא שייך לפאוורליפטינג, ולא הפאוורליפטינג המציא אותו. העיקרון של דדליפט הוא הרמת חפץ כלשהו מהרצפה. לא הפאוורליפטינג ולא אתה המצאתם את זה, למקרה שלא ידעת. וגם אם השטות הזאת באמת היתה נכונה, אז היית לצרוך לטעון שאסור לעשות סומו דדליפט, דדליפט רומני, סטיף לג דדליפט וכו' מפני שבתכלס העיקר זה דדליפט קלאסי.
אם אני מרים משקל מהריצפה למצב עמידה עם גומיות שמושכות את המוט לתיקרה, אם ארצה לקרוא לזה דדליפט זכותי, כי זה די דומה.
גם התרגיל שאדי עשה הוא דדליפט, אני מסכים איתך (העיקר לסיים את הסבל הזה), אבל לא אכיר בזה כשום שיא עולם בגלל הצורה שהוא ביצע את זה.
התאכזבתי ממך אלחנן.
אני מצפה זאת מהליצנים פה שמדברים מעמדה של פנאטים עיוורים שילכו אחרי כל מה שיגיד להם העדר כשאין להם שום רקע בתחום ושום כלים אמיתיים לדעת מה ממה שהם קוראים נכון ומה לא אבל כל דבר אחר הוא לא נכון. אבל ממך? לא ציפיתי שתנסה להסתלבט עליי. נו, ניחא.
אם אתה מרים מוט אולימפי מהרצפה כשהרגליים כפופות והגב שלך ישר עשית דדליפט. לא משנה כמה תרצה, לא תוכל להגדיר את הדדליפט מחדש, לצערך.
ולצערך, לאף אדם לא אכפת אם אתה מכיר בשיא של אדי האל או לא.
אם כבר הראתי לך סרטון של בריאן שאו עם דדליפט צמיגים יותר כבד משל אדי.
אז אם אנחנו מכירים בכל משיכות משקל מהריצפה למצב עמידה דדליפט, אז בריאן שאו מחזיק בשיא.
הנה אביא את הסרטון שוב. זה 512 ק"ג. גם עשה את זה יותר חלק מאדי.

כל משיכת מוט אולימפי מהרצפה עד נעילה במצב בו הרגליים כפופות והגב ישר נחשב דדליפט. איך הסקת מזה שלא משנה תחת אילו חוקים אתה נמצא, אם משכת במכון 600 קילו אתה שיאן העולם החדש?
איפה בדיוק ראית שאני כותב שאם מישהו מושך עכשיו 600 קילו מהרצפה אז הוא שיאן העולם החדש?
למעשה, כתבתי הפוך מזה:
אם לא ידעת - שיא העולם לא אומר המשקל הכבד ביותר שאי פעם הורם.
גם הסקוואט של ולאד הוא 525 קילו ונחשב שיא העולם, אבל יש סקוואט כבד ממנו (שגם הוא נחשב שיא עולם, אגב)
וגם בנדיקט מגנוסון הרים 460 דדליפט וזה נחשב שיא העולם, למרות שאדי הרים 500 קילו (וגם זה שיא העולם, אגב).
ציינתי זאת (שהסקוואט של ולאד אלחזוב זה לא הסקוואט הכבד ביותר שאי פעם הורם אבל זה שיא העולם בסקוואט).
זה לא משנה כמה אני מכיר, הוא לא מחזיק בשיא העולם, נקודה.
הוא חזק, ואני לא מכיר הרבה שיכולים לעשות מה שהוא עשה, אבל הוא לא אלוף העולם.
קודם כל, זה כן משנה כמה אתה מכיר, כי כתבת שהוא לא עומד ברף של דדליפטים אחרים. כמה אנשים אתה מכיר שיש להם 500 דדליפט? בטח הרבה אנשים.
שיא העולם בדדליפט לגברים (בעזרת שימוש בחליפה המותאמת לביצוע התרגיל) הוא 500 קילוגרם על ידי אדווארד (אדי) הל. (מתוך ויקיפדיה).
כך שהוא כן אלוף העולם בדדליפט.
שוב, אדי הוא בחור חזק, אפילו יותר ממני :)79nb:). אבל לא קבע שיא עולם.
כן, הוא כן:
שיא העולם בדדליפט לגברים (בעזרת שימוש בחליפה המותאמת לביצוע התרגיל) הוא 500 קילוגרם על ידי אדווארד (אדי) הל. (מתוך ויקיפדיה).
לרוחך או לא.
כמו שאני לא מצפה לקרדיט על השיא עולם שקבעתי לוא הייתי על סטרואידים וחליפות לחץ, וכמות זמן אימונים ארוכה יותר, בגלל שלא עשיתי את זה.
חחחחחחחחחח
הנה עוד טבעי שחושב שמזרקים זה הוקוס פוקוס להרים חצי טון דדליפט מהרצפה.
גם אדי לא יכול לקבל שיא עולם על דדליפט בזמן שהוא לא עשה דדליפט, שבאופן מפתיע (או לא) החליטו גם לקרוא לו דדליפט.
אתה סותר את עצמך, אינך סבור כך?
גם התרגיל שאדי עשה הוא דדליפט.
דבר שני, אדי שיאן העולם בדדליפט והוא עשה דדליפט. זאת המציאות. לצערך, לך אין הסמכות להחליט אחרת.
דבר שלישי - תבין שדדליפט זה לא תרגיל ששייך לפאוורליפטינג. אכתוב לך את מה שכתבתי בתחילת ההודעה:
דדליפט הוא תרגיל פאוורליפטינג לכל דבר. מה אתה בא לי לחדש לי? שכל מי שעושה דדליפט צריך לעשות אותו לפי איך שהפאוורליפטינג חושב שצריך לעשות אותו? אילו שטויות. לצערך, הדדליפט לא שייך לפאוורליפטינג, ולא הפאוורליפטינג המציא אותו. העיקרון של דדליפט הוא הרמת חפץ כלשהו מהרצפה. לא הפאוורליפטינג ולא אתה המצאתם את זה, למקרה שלא ידעת. וגם אם השטות הזאת באמת היתה נכונה, אז היית צריך לטעון שסומו דדליפט, דדליפט רומני, סטיף לג דדליפט לא נחשבים דדליפט.
אבל אם בדדליפט עסקינן, הדדליפט צמיגים (שגם לו הסטרונגמן קראו דדליפט) של בריאן שאו יותר כבד מהדדליפט של אדי.
אז אם אדי עשה דדליפט, זה לא שיא בכלל.
קודם כל, אדי כן עשה דדליפט.
דבר שני - מאיפה הקביעה הטיפשית הזאת? אתה חושב שאם עכשיו אני ארים 600 קילו דדליפט עם הגבהה במכון שלי אני אחשב שיאן העולם החדש? כפי שכבר כתבתי, יש חוקים מסוימים, צריך להיות תחת אותם חוקים, מסביב לאנשים מסוימים, ובמקום מסוים. אדי הוא האדם היחיד בעולם שעשה 500 קילו דדליפט תחת חוקי סטורנגמן.
למה לא? הוא מרים 512 ק"ג לעומת 500 של אדי בלי גריינד אפילו.
והנה גם יותר כבד

מהסיבה הפשוטה כמובן, ש:
איפה בדיוק ראית שאני טוען טענה כזו?
טענת שזה לא שיא העולם בדדליפט בלי הסבר, מה מסמיך את הדדליפט של אדי ופוסל את הדדליפט צמיגים 524 קילו?

כפי שכבר כתבתי, יש חוקים מסוימים, צריך להיות תחת אותם חוקים, מסביב לאנשים מסוימים, ובמקום מסוים.
בידיוק.
לומר שאדי הוא שיאן העולם בדדליפט זו תהיה הגזמה מיותרת. הוא שיאן העולם לפי חוקי סטרונגמן, שזה כבוד בפני עצמו, אבל בוא ניקח אותו בפרופורציה למה שהוא

אם הייתי מזריק, אוכל 10,000 קלוריות כל יום, ישן 10 שעות ביממה ללא הפרעות, עם מספיק כסף בלי לעבוד כדי להוריד את רמת הדאגות והלחץ שלי לאפס.
בנוסף לחדר כושר מאווזר פרטי שאנשים מרכיבים ומחזירים עבורי את המשקולות.
ומגיעים רק כדי לשמור לי.
וכמובן את הגדולים שקופצים לבקר פעם בשבוע שם.
הייתי מושך 700 ק"ג דדליפט.
אז בוא נביא לי קרדיט של מתחרה שמשך 700 ק"ג דדליפט.
ברור. אם היית מזריק, אוכל 10,000 קלוריות כל יום, ישן 10 שעות ביממה לא הפרעות, עם מספיק כסף בלי לעבוד כדי להוריד את רמת הדאגות והלחץ שלך לאפס וכו' וכו' יכולת להרים 700 קילו דדליפט כשההר לא הצליח לעשות "כולה" 501 קילו דדליפט ועוד עם elephant bar. אבל אם היית מזריק היית עוקף את הרמה שלו על הסייקל הראשון שלך, בסייקל השני שובר את שיא העולם, ובסייקל השלישי מגיע ל700 קילו דדליפט.
בידיוק.
לומר שאדי הוא שיאן העולם בדדליפט זו תהיה הגזמה מיותרת. הוא שיאן העולם לפי חוקי סטרונגמן, שזה כבוד בפני עצמו, אבל בוא ניקח אותו בפרופורציה למה שהוא
אדי האל הוא שיאן העולם בדדליפט, זאת המציאות.
אני לא אומר שאין שיאני עולם אחרים בדדליפט, אני פשוט מתמקד ספציפית עליו כי עליו הדיון.

הנה מתחיל הקרקס

דדליפט הוא תרגיל פאוורליפטינג לכל דבר. מה אתה בא לי לחדש לי? שכל מי שעושה דדליפט צריך לעשות אותו לפי איך שהפאוורליפטינג חושב שצריך לעשות אותו? אילו שטויות. לצערך, הדדליפט לא שייך לפאוורליפטינג, ולא הפאוורליפטינג המציא אותו. העיקרון של דדליפט הוא הרמת חפץ כלשהו מהרצפה. לא הפאוורליפטינג ולא אתה המצאתם את זה, למקרה שלא ידעת. וגם אם השטות הזאת באמת היתה נכונה, אז היית לצרוך לטעון שאסור לעשות סומו דדליפט, דדליפט רומני, סטיף לג דדליפט וכו' מפני שבתכלס העיקר זה דדליפט קלאסי.

התאכזבתי ממך אלחנן.
אני מצפה זאת מהליצנים פה שמדברים מעמדה של פנאטים עיוורים שילכו אחרי כל מה שיגיד להם העדר כשאין להם שום רקע בתחום ושום כלים אמיתיים לדעת מה ממה שהם קוראים נכון ומה לא אבל כל דבר אחר הוא לא נכון. אבל ממך? לא ציפיתי שתנסה להסתלבט עליי. נו, ניחא.
אם אתה מרים מוט אולימפי מהרצפה כשהרגליים כפופות והגב שלך ישר עשית דדליפט. לא משנה כמה תרצה, לא תוכל להגדיר את הדדליפט מחדש, לצערך.
ולצערך, לאף אדם לא אכפת אם אתה מכיר בשיא של אדי האל או לא.

כל משיכת מוט אולימפי מהרצפה עד נעילה במצב בו הרגליים כפופות והגב ישר נחשב דדליפט. איך הסקת מזה שלא משנה תחת אילו חוקים אתה נמצא, אם משכת במכון 600 קילו אתה שיאן העולם החדש?
איפה בדיוק ראית שאני כותב שאם מישהו מושך עכשיו 600 קילו מהרצפה אז הוא שיאן העולם החדש?
למעשה, כתבתי הפוך מזה:

קודם כל, זה כן משנה כמה אתה מכיר, כי כתבת שהוא לא עומד ברף של דדליפטים אחרים. כמה אנשים אתה מכיר שיש להם 500 דדליפט? בטח הרבה אנשים.
כך שהוא כן אלוף העולם בדדליפט.

כן, הוא כן:
לרוחך או לא.

חחחחחחחחחח
הנה עוד טבעי שחושב שמזרקים זה הוקוס פוקוס להרים חצי טון דדליפט מהרצפה.

אתה סותר את עצמך, אינך סבור כך?

דבר שני, אדי שיאן העולם בדדליפט והוא עשה דדליפט. זאת המציאות. לצערך, לך אין הסמכות להחליט אחרת.
דבר שלישי - תבין שדדליפט זה לא תרגיל ששייך לפאוורליפטינג. אכתוב לך את מה שכתבתי בתחילת ההודעה:
דדליפט הוא תרגיל פאוורליפטינג לכל דבר. מה אתה בא לי לחדש לי? שכל מי שעושה דדליפט צריך לעשות אותו לפי איך שהפאוורליפטינג חושב שצריך לעשות אותו? אילו שטויות. לצערך, הדדליפט לא שייך לפאוורליפטינג, ולא הפאוורליפטינג המציא אותו. העיקרון של דדליפט הוא הרמת חפץ כלשהו מהרצפה. לא הפאוורליפטינג ולא אתה המצאתם את זה, למקרה שלא ידעת. וגם אם השטות הזאת באמת היתה נכונה, אז היית צריך לטעון שסומו דדליפט, דדליפט רומני, סטיף לג דדליפט לא נחשבים דדליפט.

קודם כל, אדי כן עשה דדליפט.
דבר שני - מאיפה הקביעה הטיפשית הזאת? אתה חושב שאם עכשיו אני ארים 600 קילו דדליפט עם הגבהה במכון שלי אני אחשב שיאן העולם החדש? כפי שכבר כתבתי, יש חוקים מסוימים, צריך להיות תחת אותם חוקים, מסביב לאנשים מסוימים, ובמקום מסוים. אדי הוא האדם היחיד בעולם שעשה 500 קילו דדליפט תחת חוקי סטורנגמן.

מהסיבה הפשוטה כמובן, ש:

איפה בדיוק ראית שאני טוען טענה כזו?
אני מקווה שאתה לא מצפה ממני להשיב לך על כל מה שכתבת.
כי אני רואה שאתה נעול בדעתך, ואין לי כח לחזור על דעתי שוב ושוב.

אבל ברצינות? וויקפדיה?
חשבתי שאתה יותר חכם מזה. אולי גם תנסה ללמד אותי יהדות דרך וויקפדיה.

ברור. אם היית מזריק, אוכל 10,000 קלוריות כל יום, ישן 10 שעות ביממה לא הפרעות, עם מספיק כסף בלי לעבוד כדי להוריד את רמת הדאגות והלחץ שלך לאפס וכו' וכו' יכולת להרים 700 קילו דדליפט כשההר לא הצליח לעשות "כולה" 501 קילו דדליפט ועוד עם elephant bar. אבל אם היית מזריק היית עוקף את הרמה שלו על הסייקל הראשון שלך, בסייקל השני שובר את שיא העולם, ובסייקל השלישי מגיע ל700 קילו דדליפט.
זה יכול להיות דיון מאוד מרתק, אבל אני מוכן להתערב איתך שגם אדי לא היה מצליח עם האליפנט באר. אבל בוא לא נמצא דברים נוספים להתווכח עליהם.
כמו שאני לא מצפה לקרדיט על מה שאני יכולתי להרים אילו... אני לא מביא לאדי קרדיט על מה שהיה מרים בדדליפט תחרותי הוגן.
אדי האל הוא שיאן העולם בדדליפט, זאת המציאות.
חזרת על זה שוב ושוב.
זה לא נכון. כי אם תיקח דדליפט בלי כללי דדליפט המקובלים בכל ענפי הספורט התחרותיים לדדליפט, אדי לא שבר את השיאים שלהם בתנאים שלהם.
בתנאי סטרונגמן, הוא לא הרים יותר מדדליפט צמיגים של המתחרים שלו.

זה בסך הכל סוג אחד של דדליפט שהוא הצליח להרים הכי כבד בו.
זה לא השיא שמי שמבין בדדליפט מייחס לו חשיבות.

אדי הול קבע את שיא הדדליפט בתנאי סטרונגמן ב-World Deadlift Championship מול קהל של 10000 אנשים פשוט כי זו הפלטפורמה שבה הוא קיבל הכי הרבה תהילה וכסף מחסויות, הוא לא מעוניין בפאוורליפטינג פשוט כי אין בזה כסף אז כמה הוא עושה עם דדליפט שאנחנו קוראים לו "חוקי" לא רלוונטי כי זה מקסימום יכול להיות תרגיל עזר בשבילו.

לעולם לא נדע מה הדדליפט שלו במסגרת חוקי פאוורליפטינג היה יכול להיות כי הוא מעולם לא התאמן לזה ולעולם לא יתאמן לזה - התהילה והכסף שהוא יקבל משבירת שיא עולם בדדליפט של פאוורליפטינג לא שווים בשבילו את המחיר הבריאותי שהוא יאלץ לשלם.

אני מקווה שאתה לא מצפה ממני להשיב לך על כל מה שכתבת.
כי אני רואה שאתה נעול בדעתך, ואין לי כח לחזור על דעתי שוב ושוב.
ברור שאני מצפה ממך שתשיב על כל מה שכתבתי. בשביל מי כתבתי את זה?
נעול בדעתי? אתה זה שטוען שאדי האל לא מחזיק בשיא העולם בדדליפט ולא עשה דדליפט כשהוא שבר את שיא העולם, שהפאוורליפטינג המציא את הדדליפט ושכל דדליפט שהוא לא כמו פאוורליפטינג הוא לא נחשב דדליפט.
אבל ברצינות? וויקפדיה?
חשבתי שאתה יותר חכם מזה. אולי גם תנסה ללמד אותי יהדות דרך וויקפדיה.
כתבת שאדי האל לא שבר את שיא העולם בדדליפט , אז הבאתי לך ציטוט מויקיפדיה שהוא כן.
טענת טענה טכנית - קיבלת הוכחה טכנית שאתה מדבר שטויות.
זה יכול להיות דיון מאוד מרתק, אבל אני מוכן להתערב איתך שגם אדי לא היה מצליח עם האליפנט באר.
זה דיון שעלה כבר בעבר, ואתה השתתפת בו:
דיון - Elephant Bar Deadlift ניסיון ל501 קילו (תור)
צר לי, הדעה של אושר ואדי האל נחשבת בעיניי יותר מהדעה שלך.
חזרת על זה שוב ושוב.
נכון, כי אתה חזרת על הטענה שלך שוב ושוב.
ציפית לתשובה אחרת מאותו בן אדם כשכתבת את אותו הדבר שוב ושוב?
זה לא נכון. כי אם תיקח דדליפט בלי כללי דדליפט המקובלים בכל ענפי הספורט התחרותיים לדדליפט, אדי לא שבר את השיאים שלהם בתנאים שלהם.
בתנאי סטרונגמן, הוא לא הרים יותר מדדליפט צמיגים של המתחרים שלו.
אבל למה שאני אקח דדליפט בלי כללי דדליפט המקובלים בכל ענפי הספורט התחרותיים לדדליפט? אתה שואל שאלה שהיא לא מעשית. רוצה פרקטיקה? שים לב:
אדי האל שבר את שיא העולם בדדליפט (500 קילו דדליפט) עם טקסס דדליפט באר. למה אף אחד עד היום לא שבר את השיא הזה, תחת אותם חוקים שאדי עמד בהם כששבר את שיא העולם בדדליפט?
זה בסך הכל סוג אחד של דדליפט שהוא הצליח להרים הכי כבד בו.
נו ו..? כל הדיון שלי פה איתך הוא לגבי האם הדדליפט של אדי האל נחשב דדליפט? אתה טענת שלא, אני טענתי שכן.
אדי הול קבע את שיא הדדליפט בתנאי סטרונגמן ב-World Deadlift Championship מול קהל של 10000 אנשים פשוט כי זו הפלטפורמה שבה הוא קיבל הכי הרבה תהילה וכסף מחסויות, הוא לא מעוניין בפאוורליפטינג פשוט כי אין בזה כסף אז כמה הוא עושה עם דדליפט שאנחנו קוראים לו "חוקי" לא רלוונטי כי זה מקסימום יכול להיות תרגיל עזר בשבילו.

לעולם לא נדע מה הדדליפט שלו במסגרת חוקי פאוורליפטינג היה יכול להיות כי הוא מעולם לא התאמן לזה ולעולם לא יתאמן לזה - התהילה והכסף שהוא יקבל משבירת שיא עולם בדדליפט של פאוורליפטינג לא שווים בשבילו את המחיר הבריאותי שהוא יאלץ לשלם.
צודק לגמרי, אבל לא על זה הדיון. הדיון היה על האם הדדליפט של אדי האל נחשב דדליפט. אלחנן טען בתחילה שהדדליפט של אדי האל לא נחשב דדליפט בשום סוג ספורט, ואני טענתי שכן. בסופו של דבר הדיון נגמר כי אלחנן חזר בו מטענתו.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית