עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לדעתו לצטט משהו שהוא כתב במקום אחד במקום אחר זה לשון הרע.איפה הוציאו עליך לשון הרע
אכן קיבלתי את הראייה.אני לא חושב ככה, זה העניין.
כל הדיון פה הוא האם במסה מלוכלכת צוברים יותר שריר ממסה נקייה? אתה בעצמך ביקשת ראייה לזה, וקיבלת.
זה נכוןואלה הוא איש טוב
פה מסתיים הדיון.אכן קיבלתי את הראייה.
כן, ככל שנמצאים בפלוס קלורי יותר גבוה צוברים יותר שריר. גם צוברים יותר שומן.
בעיניי שכל אחד יעשה את השיקולים שלו.
שוב, מה שהוא מוכיח שתהיה יותר בניית של שריר בפלוס של 500 לעומת פלוס של 250.בדיוק, גאון שלי. אין הגבלה לבניית שריר. זה מה שהמחקר מוכיח
סוף סוף אנחנו מסכימים על משהו.זה נכון
איפה כתבתי שאני אוהב להתווכח עם אנשים סתם? תראה לי איפה, ואני חוזר בי מהטענה שלי.לדעתו לצטט משהו שהוא כתב במקום אחד במקום אחר זה לשון הרע.
עדיין לא מצאתי מקור לזה בספרים של החפץ חיים.
מה זה משנה המספר של הפלוס? על כל אחד בפלוס הזה מתבטא בצורה שונהאיפה כתבתי שאני אוהב להתווכח עם אנשים סתם? תראה לי איפה, ואני חוזר בי מהטענה שלי.
הנה, התחלנו עם התירוצים.שוב, מה שהוא מוכיח שתהיה יותר בניית של שריר בפלוס של 500 לעומת פלוס של 250.
לא מדובר על פלוס של 1000 או פלוס של 5000. אתה פשוט מניח שזה ככה, אין בעיה אבל אין לך הוכחה לזה.
צודק. העניין האמיתי הוא האיכות, לא הכמות.מה זה משנה המספר של הפלוס? על כל אחד בפלוס הזה מתבטא בצורה שונה
בסופו של דבר המטרה שלנו זה להשאר פאקינג אסטטי ואיכותי כל הזמן לעלות נקי ולהמנע ממצב ארוך(חיטוב) שהוא קטבולי
אני רציניצודק. העניין האמיתי הוא האיכות, לא הכמות.
זו לא המטרה של כל אחד, אבל אני מסכים.מה זה משנה המספר של הפלוס? על כל אחד בפלוס הזה מתבטא בצורה שונה
בסופו של דבר המטרה שלנו זה להשאר פאקינג אסטטי ואיכותי כל הזמן לעלות נקי ולהמנע ממצב ארוך(חיטוב) שהוא קטבולי
למה שבן אדם יאכל בפלוס של 1000?
וואו. מקרה פרטי של בן אדם אחד. צודק.
בצורה יחסית ממש לאזו לא המטרה של כל אחד, אבל אני מסכים.
אבל הדיון הוא לא מה עדיף אלא האם במסה מלוכלכת בונים יותר שריר.
שוב, לא זה לא. הוא שאל אותך איך אתה יודע שאין הגבלה לבניית שריר והבאת לו שב500 בונים יותר מ250. זה לא מוכיח שאין הגבלה.זו לא המטרה של כל אחד, אבל אני מסכים.
ממש לא בונים יותר שריר כמו שזה בונה יותר שומן,עשו טובה ותשאפו להיות ענקיים עם שמירה על מראה אתלטי שלא תסבלו בחיטוב,שלא לדבר על תאי שומן שמזיינים לך את הגוף והבריאותזו לא המטרה של כל אחד, אבל אני מסכים.
מתאמן מתחיל שעושה SS בהחלט יש מקום לזה.למה שבן אדם יאכל בפלוס של 1000?
אז אתה בדעה שלי?מתאמן מתחיל שעושה SS בהחלט יש מקום לזה.
היה לי דיון ארוך מאוד עם זה על קוצר. תחפש כאן:
כרס שהתפתחה במסה
כנס לפורום של ריפטו ללוגים. תמצא שם עשרות לוגים שתראה שמפריכים את הטענה שלך.וואו. מקרה פרטי של בן אדם אחד. צודק.
אני לא רואה איך זה תירוצים, אם אין הגבלה לבניית שריר אז אין הגבלה גם ב3000.
אף אחד לא טען או טוען שיש הגבלה ב250, כולם מודעים שב500 תבנה עוד קצת שריר.