הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון מנפלאות ה-SS, בגיל 14 125kg 3X5

היו לא מעט, וחלק ממי שקיבל זה גם אחרי שהוא התרברב כמה פעמים. לא בדיוק עשיתי גיבוי לרשימה כל פעם שעידכנתם אותה, ואתם מוחקים אותה מחדש כל פעם, אז אין לי ממש שמות. לצורך העניין, אני זוכר הרבה יותר מ-5 אנשים שהתרברבו בחצי שנה שאני פה, שזה המספר של האנשים שקיבלו באן לפי הרשימה.

נו, אם היו לא מעט שגם התרברבו כמה פעמים, ואתה יודע על לפחות 5, בטח תצליח להזכר ב2-3. תן לי שמות ומקרים ואני אבדוק (אפשר גם בפרטי). אבל להגיד שהיו הרבה מקרים אבל אתה לא זוכר לא נותן לי שום דבר לעבוד איתו.

אין לי בעיה להעלות את עצמי עושה 90 קילו בביצוע מושלם\טוב מאוד
פשוט תדמיין את עצמך עושה רגע סקוואט עם משקל גוף ותבין מזה תנועה טבעית וכמה לא יפה בעין מה שהוא עשה

שילב סוג של דדליפט צוואר שם בסרטון

לא יפה לך בעין, פשוש? אל תסתכל. אתה ברשימה עכשיו.

אגב, אני לא אומר שאתה בהכרח טועה, יכול להיות שפיספסנו כמה מקרים ויכול להיות שהיו מקרים שנסגרו בצורה פרטית, אבל אם יש לך דברים שפיספסנו, אני באמת רוצה לראות.

דניאל חלק גדול מאלה שלא קיבלו באן, שלחו סרט בפרטי לאחד המנהלים.
והמטרה של הרשימה הזאת למנוע זריקת משקלים, ולא לחלק באנים למשתמשים קבועים שתורמים פה באופן קבוע.

אם ככה, והבן אדם לא רוצה שכולם יראו את הסירטון אז הוא שלח אותו לאחד המנהלים, אפשר לרשום הערה בדיון שהוא שלח את הסירטון. אני זוכר רק פעם אחת שבאמת נכתב שמישהו שלח סירטון וזה היה במקרה של Justy, בשאר הפעמים השמות שלהם פשוט נעלמו מהרשימה בלי שאף אחד ידע אם סתם וויתרו לו או כי הוא שלח סירטון בפרטי.

די די אלכס, אני יודע שזה לא נחמד להיות במדינה קפיטליסטית בתור סוציאליסט מושבע, אבל זה לא אומר שאתה צריך להוציא את זה עליי.

אלכס תצעק עליו יותר.
אתה ממש מרחם על המתאמנים שלך, אני מאמן במכון שלי עם מקל.

אל תתן לו רעיונות, עידן. המקל עץ היה יותר מדי קרוב אליי יותר מדי פעמים בזמן האחרון.

שמע אם הוא היה צועק עליכם יותר, הייתם מתחזקים.
אלכס הוא פשוט חובב בני אדם ידוע, ולכן קשה לו לפגוע באנשים.

לא, זה שאנחנו עושים במכנסיים שאנחנו שומעים את קריאת הקרב של קורן לפני שהוא נכנס לסקוואט ביום התאוששות. צריך רייג'!!!

לא, זה שאנחנו עושים במכנסיים שאנחנו שומעים את קריאת הקרב של קורן לפני שהוא נכנס לסקוואט ביום התאוששות. צריך רייג'!!!

נראה לי הוא בשלב שהוא צריך לצבוע את הפנים בצבעי מלחמה
הרייג' הרגיל לא מספיק

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית