הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון מנפלאות ה-SS, בגיל 14 125kg 3X5

זה מארק ריפטו צועק שם נכון?
וחוץ מזה הוא לא שבר מקביל.לפחות לא בסט הראשון אינלי כוח לראות את השאר.

אתם מפגרים? זה סטים של RM5 והוא כנראה גם מרים יותר מכם. ליצני טכניקה תחזרו למקלות מטאטא.
NSH תעלה את הביצוע שלך

דניאל(danielml) טיפה יותר חזק וביצוע נקי יותר בגיל 15 מה ההתלהבות.
אם הבהמה היה מתאמן מגיל מוקדם יותר אז בכלל.

דניאל(danielml) טיפה יותר חזק וביצוע נקי יותר בגיל 15 מה ההתלהבות.
אם הבהמה היה מתאמן מגיל מוקדם יותר אז בכלל.
אין שום התלהבות, זה להראות הערכה וילד בן 14 שעושה סקוואט עם 125 ק"ג וסביר להניח יכול גם יותר זה לא משהו טריויאלי.

אין לי בעיה להעלות את עצמי עושה 90 קילו בביצוע מושלם\טוב מאוד
פשוט תדמיין את עצמך עושה רגע סקוואט עם משקל גוף ותבין מזה תנועה טבעית וכמה לא יפה בעין מה שהוא עשה

שילב סוג של דדליפט צוואר שם בסרטון

פשוט תדמיין את עצמך עושה רגע סקוואט עם משקל גוף ותבין מזה תנועה טבעית וכמה לא יפה בעין מה שהוא עשה

קודם כל אתה חייב לעלות את הסרטון לפי חוקי הפורום.
דבר שלי - סקוואט עם משקל גוף אתה מתכוון ל-air squats או לסקוואט שיש על המוט משקל זהה למשקל גוף? כי הראשון לא רלוונטי בכלל, והשני לא ביג דיל.
ואיך שלא יהיה, סקוואט 125 ק"ג כבד יותר מסקוואט 90 קילו.
אני מסכים שהסקוואטים לא ממש "יפים" לצפייה.

בגיל 14 הייתי יושב מול CS וההיתעמלות הייחידה שלי הייתה כדורגל\כדורסל, אמן שיכולתי לעשות סקוואט כזה בגיל שלו.
כוח מפצה על טכניקה לקוייה, עדיף להיות חזק עם טכניקה קצת לקוייה מאשר חלש עם טכניקה טובה..ככה שכל הכבוד לו כי הוא חזק.

נערך לאחרונה:
NSH תהיה רציני, אני בטוח שגם הוא יכל להעלות 90 ק"ג בביצוע מושלם.
השאלה אם תוכל לעלות 125 ק"ג עם ביצוע כמו שלו? תן לילד טיפה קרדיט, טכניקה משתפרת גם עם הזמן.
כמו שקורן אמר, לא חוכמה לעבוד עם מטאטא ולהגיד שהטכניקה שלך מושלמת

איך אתה משווה סקוואט עם משקל גוף לסקוואט עם 125קילו? תדמיין את עצמך זורק כדור בייסבול ותדמיין את עצמך זורק משאית, לא מסתדר לך? איזה קטע.

מה זה דדליפט צוואר? ותגדיר תנועה טבעית. בכל מקרה נראה לי שאתה אוכל את הלב שהוא יותר חזק וגדול ממך למרות שאתה בטח כבר בן 18+ ושרפת הרבה זמן בחדר כושר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית