עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תייגתי אותו בנושא שקשור לתגובה שלךלמה צוטטתי אם כך?
תייגתי אותו בנושא שקשור לתגובה שלך
הבחור בגיל 16 יהיה שמן ועדיין עם יד ימיןבחייאת שמישהו יאמלק לחבר'ה שנרדמו..
מה גורם לך לחשוב שאני אהיה שמן, לא כל ליםטר שמן, ואמרתי שאכפת לי מאסתטיקההבחור בגיל 16 יהיה שמן ועדיין עם יד ימין
מצד שני כנראה יהיה לו דד וסקוואט מכובדים
חרטאלפרוטוקול יש לו 200×2 סקוואט , ו180×8 אז פשוט תעבור לבילדינג וזהו
לא נראה לי שאתה יודע יותר מידי על תוכניות.תראה אחי מאחר ודיברתי איתך גם במכון אני מבין לאן אתה חותר בסך הכל ואם טוב לך אז תהנה
אבל
אם אתה לא אידיוט ואתה איפה להכניס מה ומתי הכוח שלך יכול להיות בן זונה ואתה תראה שרדד גדול זיז2 (דבר איתי פעם הבאה שאתה תופס אותי במכון אני יכול להרחיב לך איך זה עובד) אפשר לשלב היפרטרופיה וכוח בצורה מעולה אבל אחד חייב לבוא קצת מעל האחר
אין לך מושג על מה אתה מדבר.הפוך הגוף יהיה אולי 25% לך לתחרות ליפטינג סתכל על הרוב שמה או שתגיד לי שאתה בתא אני אכניס אותך לאיזה מכון עם המון חברה שנתונים 200+ תזכה לראות את הפיזיק "המרשים שלהם"
לא חושב שעם 300 ק"ג לא יהיה לו גוף פצצה.סבבה תהנה עם 300 קילו דד ויד ימין
למה חרטאחרטא
לא נראה לי שאתה יודע יותר מידי על תוכניות.
אין לך מושג על מה אתה מדבר.
לא חושב שעם 300 ק"ג לא יהיה לו גוף פצצה.
אתה מה זה מוגבל. אתה מתעלל נפשית בבחור צעיר שאומר לך שמעניין אותו כוח כרגע.
אתה מכניס לו שטויות שעם כוח יהיה לו גוף מכוער, זה לא נכון לגביי, ולרוב המתחרים בארץ.
תבוא פעם לתחרות, יש הרבה מתחרים על 10% שומן שנראים פצצה ויש להם גם את הכוח ולא רק הלוק.
אני רוצה לראות תמונה שלך, כי לפי מה שאתה מתאר שרק זה מביא בחורות, ולבחור כאן אין גוף לדעתך, אני מצפה לתמונה של מתחרה מוזרק על לא יותר מ8% שומן.
אם תרצה שאקשיב לדעתך, תשתף תמונה בבקשה ותראה לי על מה בדיוק מדובר.
תכוון אותיזה נוגע לבילדינג אני יכול לכוון אות
תכוון אותי
רוצה ששומן יהפוך לשריר[/QUOTE
די עם הציניות
בנוסף לזה
מנסה ליישם progressive overload בכל מיני דרכים (ויש גם שיטות להגברת אינטנסיביות שהוא מציין שם
זה הבגדול
תראה לי שהבחור עושה 180 ל8, 200 ל2.למה חרטא
שזה נוגע לבילדינג אני יכול לכוון אותו הרבה יותר מאשר מה שהוא עשה פעם
אבל שיהנה
Login • Instagramתראה לי שהבחור עושה 180 ל8, 200 ל2.
מה הנסיון שלך עם בילדינג?
ממש לאלא יודע אם עובר תחרות
מסכים אבל עדיין יש לו כוחממש לא
גם אם השופט הוא דוד שלו
ברורמסכים אבל עדיין יש לו כוח
העומק מספיק טוב בשביל היפרטרופיהממש לא
גם אם השופט הוא דוד שלו
גם פחות עומק יספיקהעומק מספיק טוב בשביל היפרטרופיה
לא עובר תחרות (אם אתם אומרים)
סקוואט כזה ל200 היה לי גם כן, בזמן שסקוואט שובר מקביל לא הצלחתי גם עם 140.Login • Instagram
Login • Instagram לא מוצא ל8 אבל זה היה לפני שנה
לא יודע אם עובר תחרות, אבל עומק סבבה
הניסיון שלי עם בילדינג עדיין לא כזה גדול, שנה וחצי בערך, מתקדם מצויין כי מסתמך על אנשים עם ניסיון של 35+ שנה (כמו הבחור הנ''ל ששלחתי פה) וצובר ידע
זה מספיק לפציעות, ועומס מיותר, לא מגיע לכל חלקי השריר, אז זה גם שיא המיותר לבילדר.העומק מספיק טוב בשביל היפרטרופיה
לא עובר תחרות (אם אתם אומרים)
מסכיםזה מספיק לפציעות, ועומס מיותר, לא מגיע לכל חלקי השריר, אז זה גם שיא המיותר לבילדר.