הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

ילד שרוצה להתחזק

גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-19/4/22
סבבה תהנה עם 300 קילו דד ויד ימין
uneven%2Barms.png

אוי וויי זמיר

הבחור בגיל 16 יהיה שמן ועדיין עם יד ימין
מצד שני כנראה יהיה לו דד וסקוואט מכובדים
מה גורם לך לחשוב שאני אהיה שמן, לא כל ליםטר שמן, ואמרתי שאכפת לי מאסתטיקה

לפרוטוקול יש לו 200×2 סקוואט , ו180×8 אז פשוט תעבור לבילדינג וזהו
חרטא
תראה אחי מאחר ודיברתי איתך גם במכון אני מבין לאן אתה חותר בסך הכל ואם טוב לך אז תהנה

אבל

אם אתה לא אידיוט ואתה איפה להכניס מה ומתי הכוח שלך יכול להיות בן זונה ואתה תראה שרדד גדול זיז2 (דבר איתי פעם הבאה שאתה תופס אותי במכון אני יכול להרחיב לך איך זה עובד) אפשר לשלב היפרטרופיה וכוח בצורה מעולה אבל אחד חייב לבוא קצת מעל האחר
לא נראה לי שאתה יודע יותר מידי על תוכניות.
הפוך הגוף יהיה אולי 25% לך לתחרות ליפטינג סתכל על הרוב שמה או שתגיד לי שאתה בתא אני אכניס אותך לאיזה מכון עם המון חברה שנתונים 200+ תזכה לראות את הפיזיק "המרשים שלהם"
אין לך מושג על מה אתה מדבר.
סבבה תהנה עם 300 קילו דד ויד ימין
לא חושב שעם 300 ק"ג לא יהיה לו גוף פצצה.

אתה מה זה מוגבל. אתה מתעלל נפשית בבחור צעיר שאומר לך שמעניין אותו כוח כרגע.
אתה מכניס לו שטויות שעם כוח יהיה לו גוף מכוער, זה לא נכון לגביי, ולרוב המתחרים בארץ.
תבוא פעם לתחרות, יש הרבה מתחרים על 10% שומן שנראים פצצה ויש להם גם את הכוח ולא רק הלוק.
אני רוצה לראות תמונה שלך, כי לפי מה שאתה מתאר שרק זה מביא בחורות, ולבחור כאן אין גוף לדעתך, אני מצפה לתמונה של מתחרה מוזרק על לא יותר מ8% שומן.

אם תרצה שאקשיב לדעתך, תשתף תמונה בבקשה ותראה לי על מה בדיוק מדובר.

אני אתן נקודת מבט של ילד פחות או יותר באותו גיל
אני חושב שאם ליפטינג עושה לך טוב אז לך על זה מאה אחוז.
מה שכן אני חושב שכדאי לך לצאת מהמיינדסט הזה שהמקובלים הם ערסים או שילדות שמשתמשות בטיקטוק הן מושפעות... תנסה להכיר אנשים, לא מתאים לך, תלך. אבל אל תפסול ישר, פסדר אף אחד לא באמת נמשך לזה שהן מעלות טיקטוק או סטורי לאינסטגרם כל חצי שעה אבל מדלגים על זה כי חבל לפסול מישהי על זוטות כאלה.

חרטא

לא נראה לי שאתה יודע יותר מידי על תוכניות.

אין לך מושג על מה אתה מדבר.

לא חושב שעם 300 ק"ג לא יהיה לו גוף פצצה.

אתה מה זה מוגבל. אתה מתעלל נפשית בבחור צעיר שאומר לך שמעניין אותו כוח כרגע.
אתה מכניס לו שטויות שעם כוח יהיה לו גוף מכוער, זה לא נכון לגביי, ולרוב המתחרים בארץ.
תבוא פעם לתחרות, יש הרבה מתחרים על 10% שומן שנראים פצצה ויש להם גם את הכוח ולא רק הלוק.
אני רוצה לראות תמונה שלך, כי לפי מה שאתה מתאר שרק זה מביא בחורות, ולבחור כאן אין גוף לדעתך, אני מצפה לתמונה של מתחרה מוזרק על לא יותר מ8% שומן.

אם תרצה שאקשיב לדעתך, תשתף תמונה בבקשה ותראה לי על מה בדיוק מדובר.
למה חרטא

שזה נוגע לבילדינג אני יכול לכוון אותו הרבה יותר מאשר מה שהוא עשה פעם

אבל שיהנה

תראה לי שהבחור עושה 180 ל8, 200 ל2.

מה הנסיון שלך עם בילדינג?
Login • Instagram

Login • Instagram לא מוצא ל8 אבל זה היה לפני שנה

לא יודע אם עובר תחרות, אבל עומק סבבה

הניסיון שלי עם בילדינג עדיין לא כזה גדול, שנה וחצי בערך, מתקדם מצויין כי מסתמך על אנשים עם ניסיון של 35+ שנה (כמו הבחור הנ''ל ששלחתי פה) וצובר ידע

Login • Instagram

Login • Instagram לא מוצא ל8 אבל זה היה לפני שנה

לא יודע אם עובר תחרות, אבל עומק סבבה

הניסיון שלי עם בילדינג עדיין לא כזה גדול, שנה וחצי בערך, מתקדם מצויין כי מסתמך על אנשים עם ניסיון של 35+ שנה (כמו הבחור הנ''ל ששלחתי פה) וצובר ידע
סקוואט כזה ל200 היה לי גם כן, בזמן שסקוואט שובר מקביל לא הצלחתי גם עם 140.
זה ממש לא סקוואט, שרוולים שיא הצמודים, בדיוק מה שציפיתי.

לא רוצה להעליב אותך או את הידע שלך בבילדינג, אבל לפי השיח כאן, נראה שהידע של כל אלו שהמליצו לו בילדינג אפסי.
העומק מספיק טוב בשביל היפרטרופיה

לא עובר תחרות (אם אתם אומרים)
זה מספיק לפציעות, ועומס מיותר, לא מגיע לכל חלקי השריר, אז זה גם שיא המיותר לבילדר.

וזה כל כך רחוק מלשבור מקביל, אני מהמר שיש לי מעל 250 ככה, ואני לא סתם אומר.
עשיתי בוקס סקוואט גבוה כזה בעבר.

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית