הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כמה אתם לוחצים

The Blast

משתמש משקיע
6,179
6,198
נק' מוניטין:
19,428
6,179
6,198
Home
חשבתי יהיה נחמד אם ישתפו כאן בכללי ובעיקר החזקים שכאן כמה לוחצים או לחצו 200 בנץ ומעבר לכך
השיא שלי מדצמבר שנה שעברה הוא 175 תחרותי מכוון לכמה שיותר קרוב ל220 למרץ 2021

שתפו סרטונים

Login • Instagram
זה 172.5 ל 12 סינגלים עם עצירה בגבהים שונים

אמי באמת חייב מילה טובה (בין כל הפוסטים העוקצים למינהם)
יש פה ח׳ברה אומנם וירטואלים/חלקם
שבאמת נמצאים כאן כדי לעזור/להרים/לעודד
אני מדבר עלי אישית-אין לי פידבק בכלל מהמעגל האישי שלי.
ומצאתי אותו כאן!!
אז נכון אני לוחץ כלום משקל,אבל רק מהעידוד והעזרה,אני אוכל להתקדם נכון,בטוח,ולראות תוצאות.

*יצא לי פוסט סאחי אבל זה ההרגשה שלי

ומצאתי אותו כאן!!
אז נכון אני לוחץ כלום משקל,אבל רק מהעידוד והעזרה,אני אוכל להתקדם נכון,בטוח,ולראות תוצאות.

סרג כרגע ממש רציני,אם אתה מרגיש צורך בעזרה באימונים תזונה ו או חוות דעת מסוימת אשמח לעזור בפרטי.
ההודעה שלך נגעה בי אח

ומצאתי אותו כאן!!

רק הצלחה אחי. מאחל לך שתעלה על דרך המלך ותהיה מבסוט

גזען? כן! אבל הרגשתי אותו דבר כלפי המקסיקנים , אז כן!).
אתה מטיף הרבה על זה שיש שנאה לחרדים בארץ, לא מתאים לדבר ככה
אגב גם לקרוא להם כו**ם זה לא מתאים ולא שונה משיקראו לך יהודון וכנראה אפילו יותר גרוע
(ולא לנסות לזיין תמוח שזה ממלכת כוש כי השימוש של זה זה פשוט כינוי לעבד שנתנו להם

אגב גם לקרוא להם כו**ם זה לא מתאים ולא שונה משיקראו לך יהודון וכנראה אפילו יותר גרוע
(ולא לנסות לזיין תמוח שזה ממלכת כוש כי השימוש של זה זה פשוט כינוי לעבד שנתנו להם
אחלה טוטי צודק אחי
דווקא אני אוהב חרדים בגדול,אין לי שום בעיה איתם ואם אנשים היו חושבים לעומק הפ היו רואים כמה שהם תורמים למדינה/אומר את זה אחד שגרר באיזור שנחשב שמאלני מתנשא שיש לו הפגנות נגד ביבי מתחת לבית.
חרדים הם משלנו מה קרה למדינה הזאת!?!?

יש את אלו שתורמים ועם חיוך על הפנים ויש את את הילד בן 3 שצועק נא3ים על שוטרים ואבא שלו עם השטריימל מבסוט ממנו

יש כאלו שוואלה אנשים זהב ויש כאלו שדורשים בכוח כבוד והולכים עם חזה תרנגול ודורשים כבוד כי הם למדו תורה עד למצב שהם לא קמים לאישה בהריון באוטובוס

יש כאלה שמשרתים בנחל וכו מקומות בצבא ויש כאלה שרבים עם כל מה שיש במדינה

יש חרדים טובים ויש חרדים רעים

יצא לי להסתובב בביתר עלית ולהיתקל בכאלה וכאלה

ויצא לי להיתקל בכאלה שמסרבים לדבר איתך כי אין לך חזות של פינגווין כמוהם או שמדברים רק גרמנית ומסרבים לדבר עברית

לפעמים הרגשתי וואלה אחלה אנשים ולפעמים הרגשתי כאילו אני בסביבה עוינת

הייתי פעם אחת בפורים בירושלים, חיפשתי קריאת מגילה והגעתי לבית כנסת של חרדים איפושהו שם, צילמתי בפלאפון כדי לשלוח לאבא שלי שמצאתי קריאת מגילה, ואז כמה שם צעקו עלי ובאו לעשות בי לינץ כי הוצאתי שם טלפון וצעקו לי שיקצה שיקצה ואז בא חרדי טוב שהבין שהכוונה שלי טובה, הביא לי כמה שקלים לשים בצדקה אצל הגבאי ואז הם נרגעו אחרי שהעלו אותי לתורה, שמע אחי, יש ויש..

יש פה בעיה מסויימת עם חלק מאוכלוסייה ומעוזים ספציפיים שלהם, אבל הרבה מהם דווקא אנשים טובים איחוד הצלה עמותות שירות ועוד ועוד

והכי טוב, הם כוח קניה חכם אז המוצרים בסופרים אצלם זולים

יש את אלו שתורמים ועם חיוך על הפנים ויש את את הילד בן 3 שצועק נא3ים על שוטרים ואבא שלו עם השטריימל מבסוט ממנו

יש כאלו שוואלה אנשים זהב ויש כאלו שדורשים בכוח כבוד והולכים עם חזה תרנגול ודורשים כבוד כי הם למדו תורה עד למצב שהם לא קמים לאישה בהריון באוטובוס

יש כאלה שמשרתים בנחל וכו מקומות בצבא ויש כאלה שרבים עם כל מה שיש במדינה

יש חרדים טובים ויש חרדים רעים

יצא לי להסתובב בביתר עלית ולהיתקל בכאלה וכאלה

ויצא לי להיתקל בכאלה שמסרבים לדבר איתך כי אין לך חזות של פינגווין כמוהם או שמדברים רק גרמנית ומסרבים לדבר עברית

לפעמים הרגשתי וואלה אחלה אנשים ולפעמים הרגשתי כאילו אני בסביבה עוינת

הייתי פעם אחת בפורים בירושלים, חיפשתי קריאת מגילה והגעתי לבית כנסת של חרדים איפושהו שם, צילמתי בפלאפון כדי לשלוח לאבא שלי שמצאתי קריאת מגילה, ואז כמה שם צעקו עלי ובאו לעשות בי לינץ כי הוצאתי שם טלפון וצעקו לי שיקצה שיקצה ואז בא חרדי טוב שהבין שהכוונה שלי טובה, הביא לי כמה שקלים לשים בצדקה אצל הגבאי ואז הם נרגעו אחרי שהעלו אותי לתורה, שמע אחי, יש ויש..

יש פה בעיה מסויימת עם חלק מאוכלוסייה ומעוזים ספציפיים שלהם, אבל הרבה מהם דווקא אנשים טובים איחוד הצלה עמותות שירות ועוד ועוד

והכי טוב, הם כוח קניה חכם אז המוצרים בסופרים אצלם זולים
הכל טוב מבין מה שאמרת,אם זאת לא הבנת את כוונתי
התקשורת יוצרת פה שסע ביננו לבינם,כולנו עם אחד
דרך אגב הם חלק מהיסודות של העם היהודי,goodvibes for every haredi

אחי תתקדם, זה 2020. היום אסור לקרוא להם אפריקאים, או צבעוניים. המילה המכובדת היום זה "שחורים".
למה נראה לך קוראים לתנועת הBLM שחורים? כי זה המילה הראויה היום.

נמאס לי מה"פוליטקלי קורקט", בו נקרא לדבר בשמו האמיתי.
אנשים כהי עור מוגדרים כושים, ואנשים ממקסיקו נקראים מקסיקנים. זה לא משפיל לקרוא לכושי כושי או שחור, היום ב2020 זה הדרך הרואיה והמכובדת לעשות את זה.

הייתי בחנות טבע בארה"ב, הרוב שם היו דמקורטים, היפים ויפי נפש כאלו. קרוב משפחה שאל איפה העוגיות שחור לבן (כך הם נקראים, הם לא שוקולד, אז אי אפשר לבקש עוגיות שוקולד) העובד הניח יד על הלב ואמר "אנחנו לא קוראים להם ככה, אצלנו קוראים להם חצי ירח".
אנשים התחרפנו, ממתי אי אפשר להגיד צבע?
יש לך את הקיצון שנמנעים מלהשתמש בלשון זכר או נקבה, או בצבעי הקשת. איפה הגבול?

לקרוא ליהודי יהודי, זה שיא הלגטימי. יהודון (JEW BOY) זה כמו לקרוא לכושי "ניגר", זה השפלה. זה לא שהשם משפיל, זה הצורה שהשתמשו בה בעבר, והדרך שמשתמשים בה.

ולסיום, יצאת פעם מאחורי המקלדת למדינות שונות ותרבויות שונות? דיברת עם אנשים כדי לראות מה לגטימי בעיניהם? או שהליברליזם החופשי שרץ בשוק הדמוקרטי שיוצא נגד כל דבר רפובליקני בלי קשר להגיון ושכל, מה שמכתיב לך את הדעה.

ברגע שג'ף ביידן הכניס חזק את החשיבות של מסיכות ושמירת מרחק בגלל הקורונה, מיד טראמפ חייב להתנגד לזה, לא בגלל שזה דעתו האישית, זה נעשה דעתו מעצם היותו רפובליקני. אסור לו להסכים עם המתחרים שלו.

בקיצור, ברגע שכולם קראו לכושים אפריקאים, הליברלים קמו להגן על כבוד המסכנים, כהה העור בארה"ב שמעולם לא היו באפריקה.
לכן כרגע הכינוי שלהם שחורים וכושים עד שיקום תנועה חדשה עם שם מפציץ חדש בשבילהם.

סתם מתוך סקרנות, איך אתה הייתי מגדיר אדם כהה עור, כושי, שחור, אפרו-אמריקאי למשטרה במידה והיית נדרש לכך?

לקרוא ליהודי יהודי, זה שיא הלגטימי. יהודון (JEW BOY) זה כמו לקרוא לכושי "ניגר", זה השפלה. זה לא שהשם משפיל, זה הצורה שהשתמשו בה בעבר, והדרך שמשתמשים בה.

סתם מתוך סקרנות, איך אתה הייתי מגדיר אדם כהה עור, כושי, שחור, אפרו-אמריקאי למשטרה במידה והיית נדרש לכך?

לקרוא ליהודי יהודי זה לגיטימי ב100 אחוז, לקרוא לאדם כהה עור כושי זה לא לגיטימי (ניגר וכושי זה אותו דבר, זה המילה העברית לניגר)

הייתי מגדיר אותו כאדם כהה עור, הוא כהה עור, לא הייתי קורא לו כושי כי הוא לא כושי

לקרוא ליהודי יהודי זה לגיטימי ב100 אחוז, לקרוא לאדם כהה עור כושי זה לא לגיטימי (ניגר וכושי זה אותו דבר, זה המילה העברית לניגר)

הייתי מגדיר אותו כאדם כהה עור, הוא כהה עור, לא הייתי קורא לו כושי כי הוא לא כושי
DARK SKIN זה די משפיל.
בהצלחה.
אתה תישמע כמו גזען רצח.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית