הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כמה אתם לוחצים

The Blast

משתמש משקיע
6,179
6,198
נק' מוניטין:
19,428
6,179
6,198
Home
חשבתי יהיה נחמד אם ישתפו כאן בכללי ובעיקר החזקים שכאן כמה לוחצים או לחצו 200 בנץ ומעבר לכך
השיא שלי מדצמבר שנה שעברה הוא 175 תחרותי מכוון לכמה שיותר קרוב ל220 למרץ 2021

שתפו סרטונים

Login • Instagram
זה 172.5 ל 12 סינגלים עם עצירה בגבהים שונים

אני זוכר ראיתי פעם בחור מעמיס 3 פלטות פלוס ומחזיק את זה פרונט, חשבתי אני צופה באלוהים היה נראה אתלט כזה, נתן אולי 10-15 ס''מ.
כזו אכזבה, רציתי לזרוק עליו משהו...

בחדר כושר שהתאמנתי בו כל המאמנים היו עם תואר ראשון לפחות בתחום הספורט ורובם שיחקו פוטבול בתיכון, בעל המכון היה בנבחרת ארה"ב בגרירת מזחלות ולחץ 240 ק"ג בשיאו - לא הלכתי כאן לחדר כושר ברשת גדולה אז אני לא יודע מה הולך שם.

• פותח/ת השרשור
כנראה שזה תלוי מכון/איזור - ראיתי כאן מאות אנשים עושים סקוואט מלא במשקלים מכובדים (כולל נשים), את כמות האנשים שעשו חצי/רבע סקוואט אני יכול לספור על יד אחת.
הבדל מאוד משמעותי ממה שהולך בארץ, גם אנשים לא דוחפים את האף שלהם עם עצות אחיתופל ורק מחמיאים.

גילוי נאות - כרגע לא מתאמן בגלל הקורונה.
מה היה הלחיצה הכי כבדה שלך?

בחדר כושר שהתאמנתי בו כל המאמנים היו עם תואר ראשון לפחות בתחום הספורט ורובם שיחקו פוטבול בתיכון, בעל המכון היה בנבחרת ארה"ב בגרירת מזחלות ולחץ 240 ק"ג בשיאו - לא הלכתי כאן לחדר כושר ברשת גדולה אז אני לא יודע מה הולך שם.

סיפור יפה אחי אבל שלי יותר מעניין

מה היה הלחיצה הכי כבדה שלך?

160 ל-1 לפני שנה וחצי בערך, אני מקווה שכשיהיה לי חדר כושר משלי בבית אני אצליח לשבור את השיא הזה אפילו בגילי המתקדם.

• פותח/ת השרשור
160 ל-1 לפני שנה וחצי בערך, אני מקווה שכשיהיה לי חדר כושר משלי בבית אני אצליח לשבור את השיא הזה אפילו בגילי המתקדם.
זה מה שאני עשיתי בגג קניתי בדיוק כלוב וספה
202.5 קילו פלטות מסודר עד לשנה הבאה בכיף

אגב, הפסקתי להתקדם בגלל שהפכתי לאבא אז סדרי העדיפויות השתנו.

כרגע כמו שכבר ציינתי אני לא מתאמן בכלל, אבל אני עדיין מרגיש את המוטיבציה בפנים.

זה מה שאני עשיתי בגג קניתי בדיוק כלוב וספה
202.5 קילו פלטות מסודר עד לשנה הבאה בכיף

כן, אני אקנה כאן בית כנראה בשנה/שנתיים הקרובות אז נקנה ציוד לגראז' כמו אמריקאי טיפוסי.

תן בראש גבר.
עם הסניף סופר פארם שיש לך אתה אמור ללחוץ 200 כבר
לא מחייב
אם הוא לא יידע להתאמן,גם רשת בתי מרקחת לא תעזור לו
לדעתי,וזה הצד החיובי,שזה מה שמנע פה פציעה רצינית בגלל טכניקה ותכנון לקויים

לא מחייב
אם הוא לא יידע להתאמן,גם רשת בתי מרקחת לא תעזור לו
לדעתי,וזה הצד החיובי,שזה מה שמנע פה פציעה רצינית בגלל טכניקה ותכנון לקויים
מי שלוקח חומרים אמור לדעת להתאמן אחי.
אחרת שיישאר על קריאטין ואומגה 3 עד שכן ידע.

כנראה שזה תלוי מכון/איזור - ראיתי כאן מאות אנשים עושים סקוואט מלא במשקלים מכובדים (כולל נשים), את כמות האנשים שעשו חצי/רבע סקוואט אני יכול לספור על יד אחת.
הבדל מאוד משמעותי ממה שהולך בארץ, גם אנשים לא דוחפים את האף שלהם עם עצות אחיתופל ורק מחמיאים.

קשה לדבר על מכוני כושר בחו"ל.
כי יש לך מאות חדרי כושר שונים.
אני בחרתי בחדר כושר מאוד "גטו" באזור, /שמתבצעים שם תחרויות USPL, IPF של שיקגו.
היה שם בילדר אדיוט שרבע שעה לא הפסיק לתת לי המלצות כמו לשתות 3 ליטר כל יום, ושטויות כאלו, תוך כדי פאוזינג אדיוטי.
והיו גם שני כושים שלא הפסיקו לפרגן לי שהתאמנתי עם 140 בנץ' בזמן שהם עבדו עם 80, אבל יותר חששתי שהם רוצים לגנוב לי משהו (גזען? אולי, אבל הרגשתי אותו דבר כלפי המקסיקנים וכמעט כל אחד במכון, אז לא יודע).

אני חושב שכל מכון שונה, ובקלות תמצא את כל הסוגים גם בחו"ל. וגם סוגי אנשים שלא רואים בארץ, כמו BLM, klux klan ועוד.
מה???
images

קשה לדבר על מכוני כושר בחו"ל.
כי יש לך מאות חדרי כושר שונים.
אני בחרתי בחדר כושר מאוד "גטו" באזור, /שמתבצעים שם תחרויות USPL, IPF של שיקגו.
היה שם בילדר אדיוט שרבע שעה לא הפסיק לתת לי המלצות כמו לשתות 3 ליטר כל יום, ושטויות כאלו, תוך כדי פאוזינג אדיוטי.
והיו גם שני כושים שלא הפסיקו לפרגן לי שהתאמנתי עם 140 בנץ' בזמן שהם עבדו עם 80, אבל יותר חששתי שהם רוצים לגנוב לי משהו (גזען? אולי, אבל הרגשתי אותו דבר כלפי המקסיקנים וכמעט כל אחד במכון, אז לא יודע).

אני חושב שכל מכון שונה, ובקלות תמצא את כל הסוגים גם בחו"ל. וגם סוגי אנשים שלא רואים בארץ, כמו BLM, klux klan ועוד.

מה???
images

מה לא הבנת בדיוק?

באמת מוזר שהוא לא נותן כבר 3 פלטות עם המסת שריר הזו
מה אכלתם מרמרה על הבן אדם ועל מה שהוא לוקח? הוא מסתכל במראה ורואה פאקינג אל
מה אתם מזלזלים במטרות של אנשים אחרים אז הוא לא חזק כמוך וכמו מישמיש
זה סיבה לר

אחחח כמה חוסר פרגון
פשוט ישראלים במיטבם

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית