הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כמה אתם לוחצים

The Blast

משתמש משקיע
6,179
6,198
נק' מוניטין:
19,428
6,179
6,198
Home
חשבתי יהיה נחמד אם ישתפו כאן בכללי ובעיקר החזקים שכאן כמה לוחצים או לחצו 200 בנץ ומעבר לכך
השיא שלי מדצמבר שנה שעברה הוא 175 תחרותי מכוון לכמה שיותר קרוב ל220 למרץ 2021

שתפו סרטונים

Login • Instagram
זה 172.5 ל 12 סינגלים עם עצירה בגבהים שונים

ולפני שאתה שואל אף אחד לא באמת חקר את למה
אני בטוח שהנושא כן נחקר

משקיעים כ"כ הרבה כסף בתעשייה של ויאגרה קונדומים וכל זה ולא יחקרו את זה, אם תחפש p#is enlargement בגוגל תראה שיהיה לך מליוני תוצאות ואתה רוצה להגיד לי שאף אחד לא חקר את זה, לקח מדדים ייצר פפטידים בדק מה גורם לזה, בטוח חקרו את זה, אנחנו בני אדם זה בערך הדבר הראשון שיחשבו לחקור

אני בטוח שהנושא כן נחקר

משקיעים כ"כ הרבה כסף בתעשייה של ויאגרה קונדומים וכל זה ולא יחקרו את זה, אם תחפש p#is enlargement בגוגל תראה שיהיה לך מליוני תוצאות ואתה רוצה להגיד לי שאף אחד לא חקר את זה, לקח מדדים ייצר פפטידים בדק מה גורם לזה, בטוח חקרו את זה, אנחנו בני אדם זה בערך הדבר הראשון שיחשבו לחקור
הנושא היחיד שאני מכיר שנחקר (וזה ממש ישן) זה כול הקטע של של יכולות ספורטיביות.
ושם לפי מה שהבנתי יש פשוט מידע מטעה,לרוב מסיבה כול שהיא צאצאים של שבטים שיש להם יכולות ספורטיביות מסיומת,מתקבלים יותר בעין הפומבית ומשייכים אותם לגזע מסוים, כך שנוצר מידע השווא שגזע מסוים טוב יותר מגזע אחר בספורט . שזה יותר עניין שבמקרה יוצא שאלו שאם היכולות הספורטיבות היותר טובות מוצגות בעין הפומבית.
(ושאני מדבר על שבטים אני לא מדבר רק אפריקה , אני מדבר גם שבטי ארצות אירופה וכו')

איך יש לך דרך לדעת?
אנשים מפרגנים לעצמים עם האחוזים

ב7-8 א.ש אתה צריך להיראות ככה (בתמונה הרגליים של ג'ו לינדר)
צפה בקובץ המצורף 59830

אל תתבלל בין יובש לשומן, הוא אחוז שומן נמוך אבל מרוקן לגמרי מנוזלים.
קח לדוגמא מתחרים ביום התחרות ושבוע לפני התחרות
איזה סוגי ספורט? פנק בתמונה, נשמע מעניין הנתונים

קבצים מצורפים

• Screenshot_20201021_153843.jpg
    Screenshot_20201021_153843.jpg
    KB 79.4 · צפיות: 62
הוא עצמו יודע שהוא לא מתאמן בצורה אפקטיבית בכלל למטרות האלה של כוח ובתכלס גם לא להיפרטרופיה, מקווה בשבילו לפחות. אבל כמעט 3 פלטות בנץ זה לא רע בשום מונח. זה כמעט 1.5 מהמג אז זה לא נורא בכלל
אם הוא היה יודע הוא לא היה מתאמן ככה הוא לא יודע כי הוא טמבל

אם אני לא טועה הוא אמר שהוא שוקל 102 או משהו אז זה פי 1.3 לMR1 לא מרשים במיוחד

פי 1.4
ולא, זה לא מרשים, אפילו כתבתי שאני חלשלוש ביחס לאחרים פה, אבל העיקר להתמיד ולהיות בהתקדמות, צריך להתחיל מאיפושהו

אני מתקדם באיך שאני מתאמן ומעת לעת משפר עמדות, פעם לא הייתי יורד עד לחזה, היום זה כבר מאסט אצלי

יש המון מה לשפר, אבל לאט לאט מתקדמים

אני לא מבין את הטענה שלך, אף פעם לא ציינתי שזה מרשים, אני לא מתאמן במתכונת של PL, זה שהמשקלים עם הזמן מטפסים זה בונוס, המטרה זה צבירת מסה ועם הזמן היא נצברת ואיתה עולים משקלי העבודה, יש מקומות לשיפור ולאט לאט גם משפר

רוצה להיות הייטר ולהעיק, תפאדל, תהנה, מה שעושה לך טוב חבר

העניין הוא שהצורך שלהם בהישרדות היה יותר גבוההואבלוציונית זה צ'יפר אותם בפיזיקס יותר טוב, fact, פשוט ניסחתי את זה בהומור
הרביעו כושים עבדים כמו סוסים.
לכן פיתחו גזעים עם גנטיקה ספורטיבית ואתלטית יותר. בשונה מהכושים שחיים באפריקה.
מה שהכושים עברו, זה נורא.
אתה טוען שאתה לא גזען?
התחלנו עם "כולם גיזענים"?
אני לא גזען, ואשמח לקיים איתך דיון ארוך בשיחה ולא בכתיבה על כך.
קודם אנשים מפרשים את המושג "גזען להתאים למטרה שלהם.

התחלנו עם "כולם גיזענים"?
אני לא גזען, ואשמח לקיים איתך דיון ארוך בשיחה ולא בכתיבה על כך.
קודם אנשים מפרשים את המושג "גזען להתאים למטרה שלהם.

הוא גזען עלוב ואני המום ממה שאני קורא פה
חיו ותנו לחיות! די לגזענות. #BLM

הנושא היחיד שאני מכיר שנחקר (וזה ממש ישן) זה כול הקטע של של יכולות ספורטיביות.
ושם לפי מה שהבנתי יש פשוט מידע מטעה,לרוב מסיבה כול שהיא צאצאים של שבטים שיש להם יכולות ספורטיביות מסיומת,מתקבלים יותר בעין הפומבית ומשייכים אותם לגזע מסוים, כך שנוצר מידע השווא שגזע מסוים טוב יותר מגזע אחר בספורט . שזה יותר עניין שבמקרה יוצא שאלו שאם היכולות הספורטיבות היותר טובות מוצגות בעין הפומבית.
(ושאני מדבר על שבטים אני לא מדבר רק אפריקה , אני מדבר גם שבטי ארצות אירופה וכו')
שחורים באופן כללי טובים יותר בספורט, שאומר שיש יותר כושים בממוצע שאתלטים טבעיים.
אבל כתוצאה מכך המדינות משקיעות בהם יותר.
תשאל כושים, יש להם בבית ספר את הציוד והמאמנים הכי טובים לספורט, אבל לא ספרים ללימוד. לעומת בתי ספר לבנים.
המדינה משקיעה את הכסף שלה איפה שהיא חושבת שתביא הכי הרבה תוצאות.
שמעתי את זה מכושי שדווקא מאוד חכם.
הוא גזען עלוב ואני המום ממה שאני קורא פה
חיו ותנו לחיות! די לגזענות. #BLM
מי גזען?
סייקל? כן.
יצחק? לא נראה לי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית