הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ריכוז באימונים

• פותח/ת השרשור Biggg
  • פורסם בתאריך

Biggg

משתמש משקיע
2,320
2,251
נק' מוניטין:
1,715
2,320
2,251
ערב צח
אשמח לשמוע איך אתם שומרים על 100% ריכוז בשעה וחצי של האימון - יותר נכון איך אתם מנצלים כל אימון בדגש על כל אימון וסוחטים 100 אחוז ממנו.
הרבה דברים מוציאים אותי מריכוז, המראה, דאגות אחרות בחיים, בנות והמוזיקה לפעמים ואני מרגיש שאני הרבה פעמים מפספס עוד קצת התקדמות ששבטווח הארוך תצטבר להרבה.
אם יש לכם טיפים ממרום הוותק בתחום חוץ מ"פשוט להתרכז" אשמח לשמוע. מדובר גם על כל האימון בגדול וגם על תרגילים מורכבים שדורשים הרבה ריכוז

השתלטו לי על האשכול עם בדיחות שאני לא מבין
*מכיניסט בדייט בחוף הים*
היא: וואו, תראה איזו שקיעה!
הוא: שיט, תפילין

*בייניש בדייט בחוף הים*
הוא: לא, עוד ארבע דקות…
(וי"ג: הוא: פחחחח, חכי תראי את השקיעה של רבינו תם)

*פמיניסטית בדייט בחוף הים*
הוא: וואו, תראי איזו שקיעה!
היא: אוי לא, תפילין!

בייניש אחד עולה לשמים, מגיע לקבלה, לוקח מספר, ומחכה לתורו. כשתורו מגיע והמלאך בא לקחת אותו, הבייניש אומר לו "רגע, אז אני לגן עדן נכון?" המלאך לא עונה. בינתיים מגיע מלאך אחר, לוקח סיר גדול ומרתיח מים. הבינייש לא מבין מה קורה, מנסה לשאול, אבל לא מקבל תשובה.. "בטח זה איזה מבחן באמונה" הוא חושב. המלאך שופך את המים הרותחים לסיר אחר, לוקח את הבייניש ומכניס אותו לסיר עם המים. "השתגעת??? אני נשרף!! מה זהההה??" צועק הבייניש. חושף המלאך חיוך מלא שיניים ואומר לו: כלי שני לא מבשל, אה?

מרכזיק פוגש חבר שלו בדייט בתחנה המרכזית (אלא איפה?) שואל המרכזניק: מי הבחורה? עונה החבר: תכיר, זו בת דודה שלי. "וואלאק" אומר המרכזניק "איזה קטע! לפני שבוע היא הייתה בת דודה שלי.."

למה ביינישים מתגייסים רק בשיעור ב?
כי כל הרעיונות הטובים מגיעים במקלחת…

ראית כבר אתה יותר מרוכז .
אין כמו להיכנס לאשכול עם סוגייה הלכתית .
בייני"ש נוסע במכונית, עוצר אותו שוטור ואומר לו: "אורות"!
הבייני"ש- כבר לקחתי תודה....
השתלטו לי על האשכול עם בדיחות שאני לא מבין
אבל תראה איך הזנקתי את מספר המשתתפים...

*מכיניסט בדייט בחוף הים*
הוא: שיט, תפילין

*בייניש בדייט בחוף הים*
הוא: לא, עוד ארבע דקות…
(וי"ג: הוא: פחחחח, חכי תראי את השקיעה של רבינו תם)

*פמיניסטית בדייט בחוף הים*
הוא: וואו, תראי איזו שקיעה!
היא: אוי לא, תפילין!

מתעעעעעעע 🤣

בייניש אחד עולה לשמים, מגיע לקבלה, לוקח מספר, ומחכה לתורו. כשתורו מגיע והמלאך בא לקחת אותו, הבייניש אומר לו "רגע, אז אני לגן עדן נכון?" המלאך לא עונה. בינתיים מגיע מלאך אחר, לוקח סיר גדול ומרתיח מים. הבינייש לא מבין מה קורה, מנסה לשאול, אבל לא מקבל תשובה.. "בטח זה איזה מבחן באמונה" הוא חושב. המלאך שופך את המים הרותחים לסיר אחר, לוקח את הבייניש ומכניס אותו לסיר עם המים. "השתגעת??? אני נשרף!! מה זהההה??" צועק הבייניש. חושף המלאך חיוך מלא שיניים ואומר לו: כלי שני לא מבשל, אה

חחחחחחחחחעעעעעעעעחעחעעעעע אכזרייייי 🤣🤣🤣🤣🤣

למה ביינישים מתגייסים רק בשיעור ב?
כי כל הרעיונות הטובים מגיעים במקלחת…
לאבנתי :<

בייני"ש נוסע במכונית, עוצר אותו שוטור ואומר לו: "אורות"!
הבייני"ש- כבר לקחתי תודה....
חח גדול :>

אשמח לשמוע איך אתם שומרים על 100% ריכוז בשעה וחצי של האימון

לא ריאלי.

יש זמנים שכן צריך יותר ריכוז (תרגילים מורכבים ועצימים) שאני עושה הכנה עצמית חזקה לפני שנכנס לסט.

לפני פשיטת מרפקים לא רואה סיבה להיות מרוכז 100%, חצי מהאימון אני בוהה בקירות.

לא ריאלי.

יש זמנים שכן צריך יותר ריכוז (תרגילים מורכבים ועצימים) שאני עושה הכנה עצמית חזקה לפני שנכנס לסט.

לפני פשיטת מרפקים לא רואה סיבה להיות מרוכז 100%, חצי מהאימון אני בוהה בקירות.
מסכים עם כל זה.

חוץ מזה , האימון מרכז אותי בחיים עצמם, ולא להפך...
אם יש טכניקה מסוימת שצריך לחשוב עליה במצב מסוים או אולי בעבודה עם משקלים כבדים להתרכז שלא למות או במקרה היותר גרוע להיפצע, ניחא.
חוץ מזה...
מה לא מובן? אל תתן לי להסביר בדיחה, בבקשה...

ואם זה לגבי החלק הראשון,
לא הבנתי למה צוטטתי.
אני לא אוהב את השימוש בקפאין או ממריצים כדי להעלים את התחושה של חוסר שינה או רעב, לדעתי צריך לישון או לאכול יותר בבוקר.
ברור...
אבל אם יצא ולא ישנת מספיק כי לא יכולת,
ומגיע אימון,
למה לא לקחת קפאין?

מרכזיק פוגש חבר שלו בדייט בתחנה המרכזית (אלא איפה?) שואל המרכזניק: מי הבחורה? עונה החבר: תכיר, זו בת דודה שלי. "וואלאק" אומר המרכזניק "איזה קטע! לפני שבוע היא הייתה בת דודה שלי.."

וואו אני אפילו לא הבנתי את זה,

לי יש משהו בדיוק בישביל זה.
לא רק שזה מכניס אותי לפוקס, יותר מדרבן אותי למתוח גבולות יכולת. אטרף של ממש באימונים! לא יכול בלי זה.

שם את זה בלופ:

**ותפעיל בו זמנית את זה (זה חשוב כי זה מתלבש בדיוק):

וצא למלחמה אלוף האלופים!

נערך לאחרונה:
לפני שאני מדבר איתך על פרטיקה, אני חושב שאתה צריך לעבוד על המיינדסט שלך, אם בנות וכדומה מפריע לך לאימון, יש על מה לעבוד.
קודם כל תדע שהכל טוב.
בתור אחד שיש לו בעיות קשב וריכוז, אצלך זה כנראה יהיה קל יותר (בהנחה שהמוח שלך לא סלט כמו שלי)
אם הסביבה מוציאה אותך מריכוז, כנראה שגם אכפת לך קצת מה חושבים עליך, תפסיק עם זה כי זה לא יתרום לך כלום, הדבר היחיד שיתרום לך באימון זה אתה עצמך.
שים לך מוזיקה באוזניות, מסטיק לי לפחות עוזר מאוד להתרכז, עצם הידיעה שהכל מתוכנן כמו לוז באימונים אני יודע שאני מחוייב להתרכז.
ולא לא בזמני מנוחה, בעלייה במשקלים, בהתקדמות שלי להמשך.

חוץ מזה שזה בסדר לתקשר עם הסביבה, זה לא משהו רע, להכיר אנשים חדשים על הדרך וכו'..
פשוט שהסדר עדיפויות יהיה קודם כל לשם המטרה והאימון.

• פותח/ת השרשור
לי יש משהו בדיוק בישביל זה.
לא רק שזה מכניס אותי לפוקס, יותר מדרבן אותי למתוח גבולות יכולת. אטרף של ממש באימונים! לא יכול בלי זה.

שם את זה בלופ:

**ותפעיל בו זמנית את זה (זה חשוב כי זה מתלבש בדיוק):

וצא למלחמה אלוף האלופים!

אם מדברים על סרטוני מוטיבציה כאלה
רק דיוויד גוגינס עושה לי את זה

@אלפא123
@אני=]
@elchonon
@הברווזון המכוער
@Yonatann
בייני"ש עולה לשמים, כמובן שמכניסים אותו לגן עדן, הוא נכנס מריח ריח מטורף של בישול, רואה את כולם יושבים לידם מרקים מכל הסוגים, ניגש אליו מלאך מביא לו כלים לאכול, הבייני"ש מתיישב ופתאום שם לב שהמלאך הביא לו בטעות מזלג, הוא ניגש אל המלאך ומבקש להחליף, אומ לו המלאך: "פתאום אין דבר כזה לבוד הא?"

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית