עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
בהחלט אחואתה באמת נשאר על אותו משקל?
אני טועה?בהחלט אח
נשקל רק במקום אחד,בכל סופ שבוע
97.7
97.5
98
97.1
אלו המספרים פחות או יותר
אולי בגלל זה אני לא מעלה במסת שריר?משהו לא מובן לי אבל שוב פעם יכול להיות שאני טועה .
או שאתה לא מדייק בכמות קלוריות שאתה אוכל / שבסופ"ש אתה אוכל יותר ומשלים לשאר השבוע .
אני חושב ש2100 זה אמור להיות אצלך בגדר חיטוב נקי , 1.74 על כמעט 100 קילו.
אבל אם עובדות אי אפשר להתווכח אם מה שאתה עושה כרגע נותן לך תוצאה של ניטרלי אז מעולה תמשיך ככה !
רוב העולם יגיד שבניטרלי לא מעלים במסת שריר (כי שומן לא יהפוך לשריר) מעט יגידו שאם תשקיע ככה הרבה זמן (מזה הרבה זמן זה גם שאלה) אתה תעלה מעט .אולי בגלל זה אני לא מעלה במסת שריר?
איך אתה יודע שאתה לא מעלה המסת שריר?אולי בגלל זה אני לא מעלה במסת שריר?
לא בודק לעומק העניין(כמו צילומים הקיפים וכו)איך אתה יודע שאתה לא מעלה המסת שריר?
כנראה בגלל שאתה עושה תוכנית כוח ולא בילדינג. אבל תזכור גם שקשה לראות בעצמך שינוי על הגוף שלך, אתה גם רואה אותו כל היום וגם שופט אותו בצורה משוחדת (שלרוב גורמת לאנשים לחשוב שהם נראים רע יותר, המיעוט רואה את עצמו טוב יותר).לא בודק לעומק העניין(כמו צילומים הקיפים וכו)
אבל במראה אני לא רואה ״שינוי״ שינוי כמו שאומרים
העיקר להתחזקכנראה בגלל שאתה עושה תוכנית כוח ולא בילדינג. אבל תזכור גם שקשה לראות בעצמך שינוי על הגוף שלך, אתה גם רואה אותו כל היום וגם שופט אותו בצורה משוחדת (שלרוב גורמת לאנשים לחשוב שהם נראים רע יותר, המיעוט רואה את עצמו טוב יותר).
אתה מעלימים פרט חשוב ביותר בנושא , הוא על ניטרלי .כנראה בגלל שאתה עושה תוכנית כוח ולא בילדינג. אבל תזכור גם שקשה לראות בעצמך שינוי על הגוף שלך, אתה גם רואה אותו כל היום וגם שופט אותו בצורה משוחדת (שלרוב גורמת לאנשים לחשוב שהם נראים רע יותר, המיעוט רואה את עצמו טוב יותר).
שבוע 4 אימון 2
דדליפט : 130x1x5
130x3x3
מתחיל להיות כבד! אורגינל!
לא היה לי אומץ מעולם לנסות משקל כזה
זמני מנוחה 3-5 דק
הוספתי רק שראגס 3x20
לא נותר לי כח
כיבתי ת׳אור וזחלתי החוצה
אמרת שאתה לא מצליח לרדת במשקל, ומנסה שלא לטפוח, למה לאכול עוד?
אפשרי לאכול עוד..אמרת שאתה לא מצליח לרדת במשקל, ומנסה שלא לטפוח, למה לאכול עוד?
המלצה של התוכניתואו אימון דד קשוח , הזמני מנוחה זה הוראה של .. ? לדעתי תפנק את עצמך קצת יותר אם יש צורך.
לוו דווקא.זאת נראית תוכנית קצת קשוחה. נראה קצת לא אפשרי לעשות אותה שלא במסה לא?
מישהו יותר מתקדם ממך לא יצליח לעשות את התוכנית בכלל, כי ההתקדמות שלו יותר איטית ודורשת יותר נפח. בהנחה שבדקת שההתקדמות מותאמת אל הרמה שלך.אני חושב שמישהו יותר מנוסה ממני,עושה אותה בקלילות.
תוכנית ״ביגינר״ של גרג נאקלסמישהו יותר מתקדם ממך לא יצליח לעשות את התוכנית בכלל, כי ההתקדמות שלו יותר איטית ודורשת יותר נפח. בהנחה שבדקת שההתקדמות מותאמת אל הרמה שלך.