הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כח בכח [הוסר]

• פותח/ת השרשור BeN35
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול
ואתה באמת נשאר על אותו משקל?
בהחלט אח
נשקל רק במקום אחד,בכל סופ שבוע
97.7
97.5
98
97.1
אלו המספרים פחות או יותר
בהחלט אח
נשקל רק במקום אחד,בכל סופ שבוע
97.7
97.5
98
97.1
אלו המספרים פחות או יותר
אני טועה?
תקן אותי

אמן שאפשר לאכול עוד 😉

משהו לא מובן לי אבל שוב פעם יכול להיות שאני טועה .
או שאתה לא מדייק בכמות קלוריות שאתה אוכל / שבסופ"ש אתה אוכל יותר ומשלים לשאר השבוע .

אני חושב ש2100 זה אמור להיות אצלך בגדר חיטוב נקי , 1.74 על כמעט 100 קילו.

אבל אם עובדות אי אפשר להתווכח אם מה שאתה עושה כרגע נותן לך תוצאה של ניטרלי אז מעולה תמשיך ככה !

משהו לא מובן לי אבל שוב פעם יכול להיות שאני טועה .
או שאתה לא מדייק בכמות קלוריות שאתה אוכל / שבסופ"ש אתה אוכל יותר ומשלים לשאר השבוע .

אני חושב ש2100 זה אמור להיות אצלך בגדר חיטוב נקי , 1.74 על כמעט 100 קילו.

אבל אם עובדות אי אפשר להתווכח אם מה שאתה עושה כרגע נותן לך תוצאה של ניטרלי אז מעולה תמשיך ככה !
אולי בגלל זה אני לא מעלה במסת שריר?

אולי בגלל זה אני לא מעלה במסת שריר?
רוב העולם יגיד שבניטרלי לא מעלים במסת שריר (כי שומן לא יהפוך לשריר) מעט יגידו שאם תשקיע ככה הרבה זמן (מזה הרבה זמן זה גם שאלה) אתה תעלה מעט .

מה התשובה ? לא יודע , תגיד לנו אתה אחרי תקופה שתתאמן ותיהיה על ניטרלי : P

בלי קשר
אני בהלם
שjohn taught מת!
מישו הבין מה הסיבה?

איך אתה יודע שאתה לא מעלה המסת שריר?
לא בודק לעומק העניין(כמו צילומים הקיפים וכו)
אבל במראה אני לא רואה ״שינוי״ שינוי כמו שאומרים

לא בודק לעומק העניין(כמו צילומים הקיפים וכו)
אבל במראה אני לא רואה ״שינוי״ שינוי כמו שאומרים
כנראה בגלל שאתה עושה תוכנית כוח ולא בילדינג. אבל תזכור גם שקשה לראות בעצמך שינוי על הגוף שלך, אתה גם רואה אותו כל היום וגם שופט אותו בצורה משוחדת (שלרוב גורמת לאנשים לחשוב שהם נראים רע יותר, המיעוט רואה את עצמו טוב יותר).

כנראה בגלל שאתה עושה תוכנית כוח ולא בילדינג. אבל תזכור גם שקשה לראות בעצמך שינוי על הגוף שלך, אתה גם רואה אותו כל היום וגם שופט אותו בצורה משוחדת (שלרוב גורמת לאנשים לחשוב שהם נראים רע יותר, המיעוט רואה את עצמו טוב יותר).
העיקר להתחזק
השינוי יגיע עם הזמן

אתה מעלימים פרט חשוב ביותר בנושא , הוא על ניטרלי .
אם הוא יהיה על מסה , הוא יעלה במסת שריר , אם הוא יהיה בחיטוב הוא יורד באחוז השומן (ואז היחס שריר יגדל או לפחות יראה גדול יותר)
אבל על ניטרלי זה לא ככה ולא ככה.

אמרת שאתה לא מצליח לרדת במשקל, ומנסה שלא לטפוח, למה לאכול עוד?
אפשרי לאכול עוד..
אני פשוט מכיר את עצמי שלפעמיים אני יכול להפליג
אבל בהחלט אפשר להעלות מעט קלוריות,בימי התאוששות(כלומר מנוחה)

ואו אימון דד קשוח , הזמני מנוחה זה הוראה של .. ? לדעתי תפנק את עצמך קצת יותר אם יש צורך.

ואו אימון דד קשוח , הזמני מנוחה זה הוראה של .. ? לדעתי תפנק את עצמך קצת יותר אם יש צורך.
המלצה של התוכנית
כנראה הם חושבים שאני מומחה 😉

זאת נראית תוכנית קצת קשוחה. נראה קצת לא אפשרי לעשות אותה שלא במסה לא?

זאת נראית תוכנית קצת קשוחה. נראה קצת לא אפשרי לעשות אותה שלא במסה לא?
לוו דווקא.
אני חושב שמישהו יותר מנוסה ממני,עושה אותה בקלילות.
לגבי המזון,בהחלט יהיה נכון לשקול לאכול קצת יותר אחרי אימון ״כזה״

אני חושב שמישהו יותר מנוסה ממני,עושה אותה בקלילות.
מישהו יותר מתקדם ממך לא יצליח לעשות את התוכנית בכלל, כי ההתקדמות שלו יותר איטית ודורשת יותר נפח. בהנחה שבדקת שההתקדמות מותאמת אל הרמה שלך.

מישהו יותר מתקדם ממך לא יצליח לעשות את התוכנית בכלל, כי ההתקדמות שלו יותר איטית ודורשת יותר נפח. בהנחה שבדקת שההתקדמות מותאמת אל הרמה שלך.
תוכנית ״ביגינר״ של גרג נאקלס
אמורים להתקדם יפה ובמהירות
אני חושב שסבבה לי,כמובן שארווח את זמני המנוחה.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית