הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

בן אנד ג'ריס: מפסיקים למכור גלידות בהתנחלויות

iziktan

משתמש משקיע
2,832
1,760
נק' מוניטין:
907
2,832
1,760
בן אנד ג'ריס: מפסיקים למכור גלידות בהתנחלויות
בתגובה לכך אלפי ליפטרים מתנחלים שברו את החלונות במטה המרכזי של בן וג'רי בארצות הברית וצעקו:
''מה אנחנו לאכול עכשיו בצ'ט מייל שלנו?!''
הא ועובדה שהם עשו את זה עכשיו אחרי שכול העולם התעלם ממימון כלכלי של קטר מדהימה אותי
lol

upload_2021-7-19_21-21-8.png

אבי זינגר, המנכ"ל והבעלים של בן אנד ג'ריס ישראל: "סירבתי להפסיק למכור בכל רחבי ישראל, לא אצא נגד המדינה שלי והם הודיעו לי שמפסיקים איתי את החוזה כי אני לא מסכים להפסיק למכור מעבר לקו הירוק. דווקא עכשיו זה הזמן לקנות יותר כדי לחזק את המפעל בדרום"

מי היה מאמין שאי פעם יהיה חרם שבו כן נצטרך לקנות פיינטים של גלידה, איזה הזוי

• פותח/ת השרשור
אבי זינגר, המנכ"ל והבעלים של בן אנד ג'ריס ישראל: "סירבתי להפסיק למכור בכל רחבי ישראל, לא אצא נגד המדינה שלי והם הודיעו לי שמפסיקים איתי את החוזה כי אני לא מסכים להפסיק למכור מעבר לקו הירוק. דווקא עכשיו זה הזמן לקנות יותר כדי לחזק את המפעל בדרום"

לא הבנתי איך זה יעזור , אני רוצה לעזור לו אבל כנראה שלא יחדשו את הרישיון שלו אם הוא יסרב,אז מה זה משנה?
ודרך אגב החלטה הזאת פוגעת בהם מאוד ,הרבה יהודים מחוץ לארץ שפשוט לא יקנו יותר את המוזר שלו,ואם תוסיף לזה את כול האנשים שפשוט לא אוהבים פוליטיקה בגלידה שלהם אז קבילתה בעיה מאוד גדולה.
גם שהם עשו את הקטע עם blm אני זוכר שאמרו שאחוזי המכירה שלהם ירדו ,אנשים פשוט לא אוהבים שאתה בוחר צד עם המוצר שלך.

הם ניסו לצאת גיבורים, הם גם מצהירים שהם לא ימכרו בהתנחלויות למרות שהמנכ"ל הישאלי אמר שהוא לא יסכים עם זה, הכל או כלום.
הם חשבו שמספיק שהם יגידו לו להפסיק והוא יוותר, וחפרו לעצמם בור

הזוי כמעט כמו העובדה שבשביל להציל את העולם כל מה שצריך לעשות זה לרבוץ על הספה עם תחתונים ונטפליקס (קורונה). עכשיו כמובן גם עם בן&ג'ריס.
זה הופך להיות עולם מושלם 😍

גולדה הרבה יותר טעימה מבן אנד ג'ריס!
איזה סיוט.. הם פתחו עכשיו סניף 5 דקות מהבית שלי 🤦‍♂️😭

באסה שאין יותר מקומות שמוכרים האגן דאז בגלל שהיא לא כשרה
upload_2021-7-20_16-19-3.png

החרמה ביהודה ושומרון 🤣

הערכיות המזויפות הזו משעשעת, פשוט צביעות לשמה.

בסופו של עניין הצד הערבי ׳מפסיד׳.

מנסים לתפוס את הצד שלהם אבל בפועל מחרימים אותם 😳

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית