עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תתחיל למהר כי אני מגיע 🤦♂️שאפו עד 300:s85:
מתחיל היום תוכנית של בוריס שייקו עם התמקדות יותר בבנץ.
אני חושב שאני אתקדם בדדליפט כי אני נמצא כרגע די בתאוצה איתו וגם יש שם אלמנטים של דפיסיט דדליפט הרבה מה שיתרום לי הרבה לדד
והסקוואט נקווה שהוא גם יתקדם הוא יחסית גבוהה למשקלים בשאר התרגילים אז פחות מעניין אותי לעוף איתו
הבנץ קצת תקוע..
תוכנית שאורכה 16 שבועות
אשנה תרגילים במידת הצורך ולצרכים שלי וגם משקלים או יהיה כבד/קל או חא מתאושש מספיק
אעדכן היום אימון ראשון.
Bench emphasis - Boris sheiko
יש לי זמן...16 שבועות זה תכנית מאוד ארוכה, בהצלחה
מאוד ורסטילית ומגוונת המון עבוגה על חולשות..
אין סיבה שלא 250 זה לא מספר בשמיים וגם כן זה נראה שהיה לך שם 200תתחיל למהר כי אני מגיע 🤦♂️
צחוק בצד המשקלים באמת נעים במהירות גם פיזית וגם במספרים אני יכול לראות את עצמי מושך 250 בעוד שנה אם לא לפני..
וגם להתחדב בזה שהסקוואט שלי יחסית גבוהה ביחס לדדליפט זה רק עוזר ומעיף לי את הדדליפט למעלה, אפדר לראות את זה שקשה לי דווקא מהרצפה ולא מהנעילה.. נעבוד על זה הרבה ואני מאמין שהמשקלים יתחילו לזוז
החששות שלי עכשיו רק שהעבודה האינטנסיבית שאני מתחיל לא תהרוס לי
האמת אחרי הדדליפט רציתי ללכת בצד לנסות 185 ופשוט הכל היה תפוס ואמרתי לא נורא אני עד עכשיו אוכל את עצמי כי אני חושב שיכלתי יותר חחח אבל בקטנה יש לי 16 שבועות להעיף את עצמי למעלהאין סיבה שלא 250 זה לא מספר בשמיים וגם כן זה נראה שהיה לך שם 200
אני לא מתחנן לעשות סלינג שוט אני לא אוהב את כל העזרים האלה אני רוצה למצוא לזה תחלופה.. בעקרון אני נתקע יותר בתחתית מאשר בנעילה בכל מקרה..@ראם121
נהדר.
3 פעמיים בשבוע,עשיתי לפני התוכנית של דאג
זה מתיש.
אבל זה עניין שמתרגלים אליו(אני חושב)
מה אלחנן אומר על סלינגשוט?
וקוביה אתה יכול לעשות משתי חתיכות עץ בוק
להדביק עם דבק נגרים(עובי 10 סמ אני חושב)
פלוואר בנת המון ממליצין לי עליו חייב לנסות. כנראה במקום הסלינג שוטחלופות טובות אני חושב שיהיו:
פין בנץ
פלאור בנץ(אחד התרגילים) אתה לא תאמין איך תלחץ 200קילו
ובנץ עם עצירה
אם אתה נתקע דווקא בתחתית לא נראה לי שזה יתרום לך הרבה. אם כבר פין ופאוז לא?פלוואר בנת המון ממליצין לי עליו חייב לנסות. כנראה במקום הסלינג שוט
עוד לא הבנתי מה ההבדל הגדול בין זה לפין בנץ שהפין תלוי באותו הגובהלוח סלינגשוט
טעות שלי סלינג שוט עוזר בתחתית.. התבלבלתי..אם אתה נתקע דווקא בתחתית לא נראה לי שזה יתרום לך הרבה. אם כבר פין ופאוז לא?
עוד לא הבנתי מה ההבדל הגדול בין זה לפין בנץ שהפין תלוי באותו הגובה
W1D1
Squat
5x50%
4x60%
3x70%
3x4x75% - 125kg
Bench
5x50%
4x60%
3x70%
2x4x80% 90kg
הערה - הרחבתי טיפה את האחיזה מתחיל לעבוד על זה, קצת מוסר במפרקים.
Pec dec 8×5 - rpe 6/7
Front dumbel raises 6×5 - rpe 6/8
Standing french press 6x5 - rpe 6/7
משאיר בכוונה 3/4 חזרות בטנק זה שממליץ שייקו בספר של התוכנית להשאר על עצימות נמוכה באקססוריז.
מתלבט בין frunt dumbel raise ללחיצה כתפיים נראה בהמשך בכל מקרה יש עוד המון גיוון של אקססוריז
לסיכום : קצת מוזר קצב ההתקדמות פה במשך 10 שבועות אני לא עושה שום pr חדש התקדמתי אני חושב ואני לא רגיל לזה ..
W1D2
2sec pause bench press
3x50%
3x60%
3x70%
2x4 75% 85kg
deadlift
3x50%
3x60%
3x70%
2x75%
2x4x80% 145kg
אולי עוד כמה שבועות יעלה ל 150קילו מרגיש לי יחסית לדדליפט קל.
board press - מצאתי פתרון.
3x50%
3x60%
3x70%
2x4x80% 90kg
Lats pull down
5x8 rpe 6\7 כנראה אשנה את זה למתח.
abs במכונה ( אני שונא בטן אלוהים ישמור )
סיכום : בסך הכל דווקא היה אימון כיף דווקא אציין שלא התאוששתי עדיין מהאימון אתמול היד אחורית שלי קצת עם דומס אך לא השפיע על האימון..
אני מתחיל להבין שבתוכנית הזאת לא באמת מצליחים להתאושש עד הסוף כי יוצא שיש בנץ יום אחרי יום פעם בשבוע והמנוחה לא מספיקה באמת..
אבל העצימות בתוכנית נשארת תמיד אותו הדבר לפחות עד השבוע 10 שמתחיל הפיק של העצימות לעלות ככה שאם אני לא אתאושש תיהיה לי אינדיקציה טובה לכך אם אני פשוט לא אצליח את האימון הבא שבדרך כלל הוא אותו משקלים.
לגבי הבורד בנץ פרס איזה מלאך נפל עליי בחדר כושר שבמקרה הוא גם בתחו הליפטינג הוא פשוט אמר לי שלהשתמש פשוט בפלטה מה הבעיה... באותו רגע הבנתי שאני מטומטם ואיך לא חשבתי על זה השתמשתי בפלטה של 2.5 קילו לבלוק.. במחשבה לאחור הייתי משתמש בפלטה של 5 מכיוון שעבודה על העצירה כבר ביצעתי בתחילת האימון חושב שהייתי צריך לעבוד קצת על הנעילה ופלטה של 5 היה פותר לי תבעיה..
כנראה שאת הסלינג שוט אשנה לבורד פרסס של 2.5 קילו לעבוד על התחתית
מתחיל גם לרשום כמות קלוריות שאני אוכל באותו היום, כמות הקלוריות בתוכנית חשוב דורשת הרבה התאוששות וקלוריות.
בנתיים עומד על 3000 לא נגמר היום בסוף היום נגיע ל3500.. ואולי 3700 אם אני בסוף יתפתה לקינדר בואנו