עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
האמת שיש לי תפריט של תזונאי הוא דוגל ב2.2... אני האמת לא בעד כלכך גם ככה אני כוסית באוכל קשה לי לאכול הרבה וחלבון זה משביע.. וגם בכללי אני כן מאמין שחלבון בכמות גדולה לאורך הרבה זמן כן יכולה להזיק קצת יש האומרים ככה ויש האומרים ככה אני נוטה לאלה שאומרים ככה..כמה חלבון יהיה? אתה דוגל ב1.6
או 2.0 צפונה 😃
קשה לי לסיים יום מתחת ל180-200 חלבון:s59:האמת שיש לי תפריט של תזונאי הוא דוגל ב2.2... אני האמת לא בעד כלכך גם ככה אני כוסית באוכל קשה לי לאכול הרבה וחלבון זה משביע.. וגם בכללי אני כן מאמין שחלבון בכמות גדולה לאורך הרבה זמן כן יכולה להזיק קצת יש האומרים ככה ויש האומרים ככה אני נוטה לאלה שאומרים ככה..
אתה שוקל גם בהתאם אבל...קשה לי לסיים יום מתחת ל180-200 חלבון:s59:
אני שוקל 74-75אתה שוקל גם בהתאם אבל...
דוגמןאני שוקל 74-75
מההמה הגובה שלך?אני שוקל 74-75
תזכור שבוריס שייקו הוא שוטר קשוח של טכניקה, מבחינתו מה שלא נעשה בטכניקה מושלמת לא נחשבת סט מוצלח.
תזכור שבוריס שייקו הוא שוטר קשוח של טכניקה, מבחינתו מה שלא נעשה בטכניקה מושלמת לא נחשבת סט מוצלח.
הוא העדיף לעבוד קל בשביל טכניקה, אם תבצע את התוכנית עם מעט יותר משקל על חשבון הטכניקה, היא לא תניב את מירב התוצאות.
קח את זה בחשבון כשאתה חושב להוסיף משקל.
169-170מההמה הגובה שלך?
W1D3
Squat
5x50%
4x60%
3x70%
2x4x80% 132kg
כנראה יעלה בעצימות או בחזרות 1-2 משבוע הבא היה לי מאוד קל בין 3-5 % במשקל
Bench
6x50%
5x60%
4x70%
3x75%
2x2x80% 90kg
2x1x85% 95kg
3x75%
5x65%
7x55%
גם פה היה לי יחסית קל אבל נראה בהמשך התוכנית אמורה להתחשב בתהאוששות גם לימים אחרי
Pec 5x8
Tricep pushdowns 5x8
Hyperextensions 4x8
אקססוריד rpe 6/7
W1D4
Deficit deadlift
3×50%
3×60%
3×4×65
Incline dumbel press 4x5 (הייתי צריך לעשות את זה עם מוט התבלבלתי לא נורא)
Dumbell bench press 6x5
Floor hyperextensions 4x8 (הייתי צריך לעשות רברס הייפראקסטנבנבנסנסנס אבל לכו תמצאו את המכשיר הזה)
הבוקר עליתי למשקל ירדתי 2 קילו אני שוקל 78.2 אין לי מושג איך יורדים 2 קילו בטעות כנראה בגלל הקריאטין מאז התחרות פשוט הפסקתי לשתות.. וירדתי המון נוזלים
היום הזה ספציפי מתחיל בבנץ בשיפוע אבל כאקססוריז rpe 6/7 .. בלי קשר התוכנית הזאת כלכך ורסטלית היא תמיד משתנה. כמעט כל שבוע משהו שונה.התוכנית דורשת להתחיל קודם חזה בשיפוע ורק לאחר מכן בנץ רגיל?
לצערי לא.. מתחיל דרך חדשה בחיים וכנראה זמן להתאמן תחרותית לא יהיה לי.. אם בכלל.אתה עדיין עם אלחנן?
טחרי יום ארוך הגעתי לבית רק ב7וחצי אכחתיצבקטנה הלכתי להתאמן.. נתתי מה שאפשר הרגשתי יחסית טוב
W2D1
Bench press
5×50%
4×60%
3×70%
2×4×83% 92.5kg
העלתי משקל בבנץ היה לי יותר מדי קל שבוע שעבר...
Bench press גומיות
5×50%
5×60%
5x4x68% 70 kg
Squat
50%
60%
70%
2×4×83% 136kg (שני סוגרים כל צד)
נראה לי דפקתי פה שיא גינס ירדתי לעומק לא נורמלי עם הסקוואט לא יודע מה קרה לי אשכרה התיישבתי על הרצפה וקמתי תרתי משמע)
Pec 8×5
Hyperextensions 8×4
התאצנתי אתמול אין לי כוח לכתוב את האימון חח... אציין שכמו שאמרתי כן העלתי באיזה 5 אחוז משקלים הדדליפט שלי היה קצת קשה מדי לכן אחזיר אותו לאותם אחוזים רגילים חוץ מזה היה טוב.
מצטער שאין לי כוח לרשום עוברים עליי שבועות עמוסים כרגע .. ברכה שיכול להתאמן