עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
עם שרוולים הרבה הרבה פחות כואבולא כואב לך עם שרוולים?
אולי צריך להוריד משקל, לעלות נפח, ולהוריד שרוולים.
אולי כדאי לראות מה הטכניקה שלך, אם יש לך סרטון.
לראות מה התוכנית הנוכחית שלך, ותספר לנו מה הrm1 שלך שנבין כמה קרוב לכשל אתה עובד.
תראה לנו סרטון.
תכתוב לנו מה היה התוכנית שלך.
ומה השיא שלך בסקוואט.
1. אין קשר להתאוששות זה גם שאני לא עושה סקוואטים1. תנסה להבין למה זה כואב (אולי לא מתאושש ממה שאתה עושה ותנסה להבין מתי התחילו הכאבים ואם הכנסת משהו חדש לפני זה)
2. תמצא ואריציה שלא כואבת לך- בוקס סקוואט שאתה יושב הרבה אחורה, טמפו סקוואט
3. תתחיל ממשקל קל ותתקדם בואריציה הזו עד שתוכל לחזור לעבוד רגיל.
אם כל שלושה שבועות כואב לך משהו אחר בגוף שבגללו אתה לא יכול להתאמן אתה עושה משהו לא נכון
1. אין קשר להתאוששות זה גם שאני לא עושה סקוואטים
2. אני יכול להוריד טווח תנועה מתחיל שאני שובר מקביל
1. אין קשר להתאוששות זה גם שאני לא עושה סקוואטים
2. אני יכול להוריד טווח תנועה מתחיל שאני שובר מקביל
תאמת די מחפף ברגלים חוץ מסקוואט ודדמה אתה עושה לאיזור הברך חוץ מסקוואט?
יש לך מזל כי בדיוק עברתי את אותו סוג פציעה, אני לא יודע בוודאות מה גרם לזה אבל מניח שזה בגלל שאחרי כל התקופה של הקורונה והסגר האחרון חזרתי למכון וקפצתי מהר מדי במשקלים ולבדיקת RM1 ואז הכאבים התחילו, בהתחלה בברך שמאל ואז גם בברך ימין קצת.
בעיקרון מה שעשיתי זה לעבוד בבוקס סקוואט לעומק של קצת מתחת למקביל ולהתרכז בלפתוח ברכיים חזק לצדדים ולהשתמש באגן כמה שיותר כדי להוריד עומס כמה שאפשר מהברכיים, גם ככה היה לי טיפה כאב אבל הוא היה מאוד מינימלי, ברגע שהתחזקתי בוריאציה הזו הכאב לאט לאט נעלם ובדיוק עכשיו חזרתי לעשות סקוואט כרגיל.
לא חושב שזה התוכנית בכל מקרה אעבור כרגע לבוקס אנסה מחר ואעדכןהטכניקה נראה בסדר, למרות שאפשר יותר עומק, אולי כדאי באמת ווריאציה שתאפשר לך פחות משקל עבודה עם יותר תמורה, כמו בוקס סקוואט.
אתה יכול להוריד בערך 10% משקל וזה ישאר אותו רמת קושי.
בנוסף, יש סיכוי שזה התוכנית שלך ואין מספיק התאוששות, אני ממליץ לוודאות שהתוכנית טובה ומתאימה.
תראה סרטון של ריפטו בנושא שהוא ממליץ להשתמש כמה שיותר באגן ולשמור על שוקיים מקבילות לקרקע, יש גם תרגילים שאפשר לעשות בבית כמו סקוואט על כיסא עם רגל אחת, ולהקפיד על ירידה איטית.תאמת די מחפף ברגלים חוץ מסקוואט ודד
לא חושב שזה התוכנית בכל מקרה אעבור כרגע לבוקס אנסה מחר ואעדכן
יש מצב לקישור?תראה סרטון של ריפטו בנושא שהוא ממליץ להשתמש כמה שיותר באגן ולשמור על שוקיים מקבילות לקרקע, יש גם תרגילים שאפשר לעשות בבית כמו סקוואט על כיסא עם רגל אחת, ולהקפיד על ירידה איטית.
איך השוק יכולה להיות מקבילה לקרקע?😳תראה סרטון של ריפטו בנושא שהוא ממליץ להשתמש כמה שיותר באגן ולשמור על שוקיים מקבילות לקרקע, יש גם תרגילים שאפשר לעשות בבית כמו סקוואט על כיסא עם רגל אחת, ולהקפיד על ירידה איטית.
בטח התכוון אנכיותאיך השוק יכולה להיות מקבילה לקרקע?😳
זה כבר יותר הגיוני. אבל גם זה לא נראה לי אפשרי, איך אפשר לשמור עליהן אנכיות? יש איזה וואריאציה שזה אשכרה קורה?בטח התכוון אנכיות
לכן ביקשתי סרטוןזה כבר יותר הגיוני. אבל גם זה לא נראה לי אפשרי, איך אפשר לשמור עליהן אנכיות? יש איזה וואריאציה שזה אשכרה קורה?
בוקס סקוואט כשאתה יושב ממש אחורה ומגביל את התנועה של הברכיים קדימה. אה לה ווסטסייד.
כמה נפח אתה עושה לסקוואט?
נפח של טקסס אם אני כבר עושה בוקס שווה לי אולי לרדת הרבה יותר נמוך ממקביל (זה לא בעיה בשבילי)
עכשיו ראיתי את הסרטון לא נראה ליא פשרי יותר מידי עומק
תרד עד לעומק שאתה יכול ללא כאבים.
ומה זה נפח של טקסס? 5×5, 3×5, 1×5?