עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
בדיוק מה שהוא שלח, אתה לא אמור לרדת עמוק מדי, וזה גם כדי להוריד עומס מהברך.נפח של טקסס אם אני כבר עושה בוקס שווה לי אולי לרדת הרבה יותר נמוך ממקביל (זה לא בעיה בשבילי)
עכשיו ראיתי את הסרטון לא נראה ליא פשרי יותר מידי עומק
ננסה מחרבדיוק מה שהוא שלח, אתה לא אמור לרדת עמוק מדי, וזה גם כדי להוריד עומס מהברך.
זה בוקס סקוואט יורדים עד הבוקס?
וכן
כואב עם מוט ריק (מציין ששרוולים בהתחלה העלימו לגמרי את הכאב (עכשיו מחלישים אותו דרסטית))תגביה את הבוקס...
ובמקומך הייתי מוריד דראסטית נפח בתור התחלה.
מוריד לגמרי את היום הקל ועושה יומיים של 3×5 יחסית קלים בתור התחלה לראות אם הכאב יורד ומתקדם משם.
לא, ואין לי בעיה בגמישותקצת קשה לראות בסרטון, זאת נעל עם עקב?
מישהו אמר שיש לך בעיה בגמישות?לא, ואין לי בעיה בגמישות
אז מה זה משנה העקב?מישהו אמר שיש לך בעיה בגמישות?
גם בבוקס אני מרגיש את הברכיים ואני לא שובר מקבילבדיוק מה שהוא שלח, אתה לא אמור לרדת עמוק מדי, וזה גם כדי להוריד עומס מהברך.
הברכיים מעורבות בכל סקוואט, לכן יש סיכוי שתרגיש אותם בכל סקוואט, אבל בבוקס סקוואט יש סיכוי שתרגיש פחות.גם בבוקס אני מרגיש את הברכיים ואני לא שובר מקביל
זה באמת תלוי עד כמה אתה מרגיש את הכאב וכמה הוא מגביל אותך, אמרתי לך שכשעברתי לבוקס גם הרגשתי כאב אבל לעומת הכאב שהייתי מרגיש בסקוואט רגיל הוא היה מאוד מינימלי אז פשוט התעלמתי ממנו והמשכתי כרגיל, לא יודע עד כמה זה היה חכם אבל בסוף כן נפטרתי מהפציעה. אגב איפה בדיוק אתה מרגיש כאב? אצלי זה היה במקדימה של הברך פחות או יותרגם בבוקס אני מרגיש את הברכיים ואני לא שובר מקביל
עשיתי עם מוט ריק....דבר נוסף, אם לקחת אותו משקל שעשית בסקוואט רגיל ופשוט עשית בוקס סקוואט, זה בעיה רצינית, צריך להוריד מינימום 10% מהמשקל כשעוברים לבוקס סקוואט.
לא בדיוק הבנתי איך אני יכול לעשות עיסוי לברךלפני האימון הבא, או אפילו כבר היום צריך לעשות עיסוי מקומי אם רולר קשיח - לא ספוג. בכל השרירים האלו ולחפש מקום כואב ולשהות עליו . לעבור על ה4 ראשי בכל מיני זווית. על התאומים, לדו ראשי אפשר חשבת על כדור בייסבול עם הירך וללחוץ במקום כואב
אני לא בטוח אם מקדימה או בצד החיצוני אבדוק יותר לעומק באימון הבא בחמישיזה באמת תלוי עד כמה אתה מרגיש את הכאב וכמה הוא מגביל אותך, אמרתי לך שכשעברתי לבוקס גם הרגשתי כאב אבל לעומת הכאב שהייתי מרגיש בסקוואט רגיל הוא היה מאוד מינימלי אז פשוט התעלמתי ממנו והמשכתי כרגיל, לא יודע עד כמה זה היה חכם אבל בסוף כן נפטרתי מהפציעה. אגב איפה בדיוק אתה מרגיש כאב? אצלי זה היה במקדימה של הברך פחות או יותר
אם הכאב מופיע עוד לפני שאתה מגיע למקביל / שאתה כבר במקביל, אולי באמת עדיף לרדת מסקוואט לתקופה ולגשת לאיש מקצוע שיתן ייעוץ על טיפול. זה לפחות מה שאני הייתי עושה.עשיתי עם מוט ריק....
לא בדיוק הבנתי איך אני יכול לעשות עיסוי לברך
אני לא בטוח אם מקדימה או בצד החיצוני אבדוק יותר לעומק באימון הבא בחמישי
נראה שפיזיותרפיה יכול להיות רעיון טוב.עשיתי עם מוט ריק....
לא בדיוק הבנתי איך אני יכול לעשות עיסוי לברך
אני לא בטוח אם מקדימה או בצד החיצוני אבדוק יותר לעומק באימון הבא בחמישי
רשמתי לעשות עיסוי בשרירים שמתחברים לברךיכול לעשות עיסוי לברך