בלי בולשיט: המסע לברזל כבד

• פותח/ת השרשור קפטן קקי
  • פורסם בתאריך
😲:O:Oעבדת על הבייספס?@!?
חח סתם אחי בואנה זה בטח סיוט להתאמן במכון שלך!
יש לי דומס בבייספס מהמתח אתמול, חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח כמה זמן השריר הזה לא עבד אצלי 👏

אז מה? לי נתפס הצוואר כי כמו אידיוט הסתכלתי למעלה במראה המזוינת כדי לראות נעילה בפרס אתמול. אני חושב להביא סדין ולכסות את המראה שמול הכלוב אצלנו. האימון היום נדחה/מבוטל. 😣

אימון הערב:

סקוואט 93 5\5\2 - החלטתי ביום חמישי לעשות ריסט של 15% לסקוואט ולחכות שהוא ישתפר בחזרה. היה לי כבד.

לא עשיתי שום תרגיל לכתפיים, אז פשוט חיכיתי כמו ילד טוב איזה 30 דקות והלכתי לעשות בנץ' ובזמן הזה זיינתי לאנשים ת'מוח :(

דדליפט 111.5 1x5 - שיא אישי. האחיזה ממש הפריעה לי היום. אני מאמין שעוד אימון או שניים אני אהיה חייב לעבור לגריפ אובר\אנדר, למרות שאני אשמח לגלות שאני מסוגל להחזיק אוברהאנד 😃

עשיתי 2 סטים למתח שוב בסופינציה, ו3 סטים לבטן.

חחחחחחחחחחחחח פיניקס התבלבלת 👑

אימון הלילה:

סקוואט 79.5 5\5\5 עלה בקלות.
פרס 43 5\5\5 לא הרגשתי את הכתף כואבת. האיבופרופן עוזר לי.
פאוורקלין 62 3\3\3\3\3 - שיא אישי. אני חושב שזה רק הולך ומשתפר, המוט עף למעלה! וידיאו בקרוב.
מתח בסופינציה +2.5 קילו 5\5\5 - משום מה יותר קשה לי ממתח אוברהאנד, אבל עדיין די קל.

אימון הלילה:

סקוואט 79.5 5\5\5 עלה בקלות.
פרס 43 5\5\5 לא הרגשתי את הכתף כואבת. האיבופרופן עוזר לי.
פאוורקלין 62 3\3\3\3\3 - שיא אישי. אני חושב שזה רק הולך ומשתפר, המוט עף למעלה! וידיאו בקרוב.
מתח בסופינציה +2.5 קילו 5\5\5 - משום מה יותר קשה לי ממתח אוברהאנד, אבל עדיין די קל.
גם לי המתח היה הרבה יותר קשה ככה =\
חזרתי לאוברהאנד 😃

סט שני:

סט שלישי:

אני כמעט מגיע להתיישרות מלאה, זה מרגיש ממש בסדר כבר.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
אתה לא שומר על המוט קרוב לגוף ובמקום למשוך אותו למעלה אתה מוציא אותו החוצא במין מכה החוצא.
תשמור על המוט קרוב לגוף ותשחרר את הידיים לגמרי.

אתה לא שומר על המוט קרוב לגוף ובמקום למשוך אותו למעלה אתה מוציא אותו החוצא במין מכה החוצא.
תשמור על המוט קרוב לגוף ותשחרר את הידיים לגמרי.
😳 מה?!
המוט עולה לי ממש בסדר, אני אפילו פוגע לפעמים איתו בבטן!

שים לב למסלול של המוט במשיכה שלך, הוא לא עולה ישר לגמרי הוא עולה במין חצי עיגול.
תנסה לחשוב על לשמור על המוט קרוב לגוף אולי זה יעזור.
זה לא נראה כזה נורא אבל זה משהו שיכול לעזור לך, גם המרפק שלך קצת מסתיר.
בסך הכול זה נראה בסדר.

שים לב למסלול של המוט במשיכה שלך, הוא לא עולה ישר לגמרי הוא עולה במין חצי עיגול.
תנסה לחשוב על לשמור על המוט קרוב לגוף אולי זה יעזור.
אני אשים לב לזה יותר אימון הבא:Banane36:
העיקר שאני מושך כבר בסדר

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית