נק' מוניטין:
11,406
- 883
- 3
- Satan-Shor`s Lair
תקופת הבחינות דופקת את האימונים. לחץ ומחסור בשינה. עד מתי????
נערך לאחרונה ע"י מנהל:
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
איך אני אוהבת את ההתקרצצות למגבת ולחגורה... טוב שלא אמרו לך באיזה מותג תחתונים אתה צריך לעשות סקווט... כי זה מחזיק את החבילה הכי טוב והיא לא מחליקה לך באמצע והם גם לא משאירים פסים על התחת 🤡
איך אני אוהבת את ההתקרצצות למגבת ולחגורה... טוב שלא אמרו לך באיזה מותג תחתונים אתה צריך לעשות סקווט... כי זה מחזיק את החבילה הכי טוב והיא לא מחליקה לך באמצע והם גם לא משאירים פסים על התחת 🤡
פאוורליפטרים אמיתיים לא לובשים תחתונים.
Memento mori
מר לטיסימוס- עכשיו אני אדע איך לזהות פאוורליפטר אמיתי 😃
Deus אני מבינה שזוהי דרכך לברך בנות בפורום. סבבה. tits or no tits- there will be no gtfo till i'm not done with u 😃
אה את בת?
זה החדר כושר של האוניברסיטה, בב"ש כמובן.איפה זה?יענו מה שמו של המכון?
חחח רציני?זה החדר כושר של האוניברסיטה, בב"ש כמובן.
תעבור... דאוס מקים כנופייה שתתחרה בכנופיית הליצנים שלנו באוניברסיטה ת"א, ובכנופיית מרימי המשקולות בהדר יוסף. השמועות אומרות שיש גם כנופייה בצפון של עידן גולני וכנופייה חדשה שנפתחה במכון טרגט ברמת גן שמונהגת על ידי לא אחר מאשר רב-ליצן יואש "רשוס"חחח רציני?
לא יאמן באותו עיר בקאנטרי כול כך הרבה לייצנים ובאוניברסיטה יש עבודה רצינית.
אה גם דאוס מתאמן שם?חח עוד יותר חבל שאני לא מתאמן שמה,אני סובל אנשים עזרו לי.
תעבור... דאוס מקים כנופייה שתתחרה בכנופיית הליצנים שלנו באוניברסיטה ת"א, ובכנופיית מרימי המשקולות בהדר יוסף. השמועות אומרות שיש גם כנופייה בצפון של עידן גולני וכנופייה חדשה שנפתחה במכון טרגט ברמת גן שמונהגת על ידי לא אחר מאשר רב-ליצן יואש "רשוס"
תעבור... דאוס מקים כנופייה שתתחרה בכנופיית הליצנים שלנו באוניברסיטה ת"א, ובכנופיית מרימי המשקולות בהדר יוסף. השמועות אומרות שיש גם כנופייה בצפון של עידן גולני וכנופייה חדשה שנפתחה במכון טרגט ברמת גן שמונהגת על ידי לא אחר מאשר רב-ליצן יואש "רשוס"
תיפטר מהמגבת, הנעליים והחגורה ואתה תרים עוד יותר.
נעלי ספורט כאלה לא טובות לסקוואטים, יש להם סוליה לא שטוחה ולפעמים יש כריות אוויר שזה עוד יותר גרוע וגורם לרגל שלך לא להיות יציבה על הקרקע. תשקיע 200 שקל באולסטאר ולא תתחרט..
החגורה הזאת של בש גל או וואטאבר פשוט גרועה ולא מספקת כמעט תמיכה.
אם אתה רציני כנס לפה: ותזמין חגורה נורמלית. http://www.houseofpain.com/product-list.html?scid=193&tsccat=145
(אני ממליץ על הFOREVER 10 מ"מ אבל היא יקרה מאוד, הECONOMY גם מצויינת ובחצי מחיר)
אתה לא תאמין מה ההבדל, זה פשוט מטורף.
והמגבת... טוב זה פשוט קוקסינלי :nono:
וזהו, סך הכל אתה בחור חזק, כבוד.
הי מונסטר, 👋איך אני אוהבת את ההתקרצצות למגבת ולחגורה... טוב שלא אמרו לך באיזה מותג תחתונים אתה צריך לעשות סקווט... כי זה מחזיק את החבילה הכי טוב והיא לא מחליקה לך באמצע והם גם לא משאירים פסים על התחת 🤡
[/COLOR]
הי מונסטר, 👋
על תתרגשי מהילדים כאן. חלקם באמת לא ראו כאן בחורה.
חוצמזה, אחרי שתעלי לכאן ת'סקווט\ DL שלך, יש אנשים ש 😵.
keep monstring around 👹
ובכן:אתה יכול לפרט על חברי כל הכנופיות הקיימות ?